zonat zgjedhore n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Zonat Zgjedhore

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 11

Zonat Zgjedhore - PowerPoint PPT Presentation


 • 119 Views
 • Uploaded on

Demokraci për Zhvillim (D4D). Zonat Zgjedhore. A duhet të kemi Zona Zgjedhore?. Për 5,6,7 dhe 37 zona nuk ka nevojë për komision të përkufizimit të zonave; Për 8 dhe 26 zona ka nevojë për zona zgjedhore. Organizimet rajonale. 5,6,7,8,26,37. Po. Zona Zgjedhore ?. Zona të barabarta.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Zonat Zgjedhore' - kiet


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
a duhet t kemi zona zgjedhore
A duhet të kemi Zona Zgjedhore?

Për 5,6,7 dhe 37 zona nuk ka nevojë për komision të përkufizimit të zonave;

Për 8 dhe 26 zona ka nevojë për zona zgjedhore

Organizimetrajonale

5,6,7,8,26,37

Po

ZonaZgjedhore?

Zonatëbarabarta

50, 100,

Jo

1 ZonëZgjedhore

8 zonat
8 zonat

Rreth Prishtinës

26 zona zgjedhore
26 zona zgjedhore
 • Rahovec 2
 • Malishevë 2
 • Skenderaj 2
 • Viti+Kllokot+Partesh 2
 • Kacanik+HaniElezit+Shtërpcë 2
 • Kamenicë + Novobërdë+Ranillug 2
 • Decan+Junik 2
 • Leposavic + Zveçan 2
 • Istog 2
 • Klinë 1
 • Fushë Kosovë 1
 • Dragash 1
 • Shtime 1
 • Obiliq 1

70 ulëse – 30 zona

30 ulëse – 1 zonë

 • Prishtinë + Graçanicë 8
 • Prizren + Mamushë 7
 • Mitrovicë+ZubinPotok 4
 • Ferizaj 4
 • Pejë 4
 • Gjakovë 4
 • Gjilan 4
 • Podujevë 3
 • Vushtrri 3
 • Suharekë 2
 • Drenas 2
 • Lipjan 2