På lång fredagen lekte jag med Tilda vi möblerade om i
Download
1 / 14

På Påskafton mös vi och åt god mat. - PowerPoint PPT Presentation


  • 121 Views
  • Uploaded on

På lång fredagen lekte jag med Tilda vi möblerade om i T ildas rum sedan kollade vi på tv och sen lekte vi ute. På Påskafton mös vi och åt god mat. På påskdagen var jag uppe hos min mormor där åt vi go mat och kollade på en film.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'På Påskafton mös vi och åt god mat.' - keena


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
På lång fredagen lekte jag med Tilda vi möblerade om i Tildas rum sedan kollade vi på tv och sen lekte vi ute.


Onsdag. I dag städade jag mitt rum. På skrivbordet och golvet plockade jag undan alla saker. Jag städade på min tv hylla och garderoben. Sedan åt jag världens godaste mat som min Pappa lagade.


Torsdag. I dag lekte jag med emma. golvet plockade jag undan alla saker. Jag städade på min tv hylla och garderoben. Sedan åt jag världens godaste mat som min Pappa lagade.Vi lekte att vi var tvillingar och vi hade en hamster. Sedan gick vi ut och hoppade studsmatta. Sedan lekte vi att vi planterade en gran. Sedan lekte vi med pet shopar.


Fredag. I går åkte jag och köpte 2 par skor. Sedan kolla jag på bio med pappa. Sedan åkte jag och pappa och fixade Annikas bil.I dag då åt jag pasta och räksås.eldade vi. Jag och William hoppade studsmatta och lekte med pinnar och stenar. I dag åt vi massa rester. På eftermiddagen då åkte jag en sväng till Australien och red på en känguru sedan åkte jag hem och tittade jag på Bolibompa.


I dag har jag lekte med Julia vi spela tredje Klas de är et dataspel och sen lekte vi med phetskopar sen åt vi pasta och räksås.


I dag lekte jag också med Julia och idag då körde tredje Klass och sen lekte vi med såså pet. i dag åt jag pasta och skinksås.I dag d lekte jag med mina gossenallar och spelade jag castle ville sedan ska jag ka till scouterna
I dag då lekte jag med mina gossenallar och spelade jag Castle ville. Sedan ska jag åka till scouterna.


ad