sp ken som gir deg lykke n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Spøken som gir deg lykke! PowerPoint Presentation
Download Presentation
Spøken som gir deg lykke!

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 14

Spøken som gir deg lykke! - PowerPoint PPT Presentation


  • 97 Views
  • Uploaded on

Spøken som gir deg lykke!. En dag gikk en gammel dame inn i Den Norske Bank med en stor pose kontanter. Den gamle damen insisterte på å få snakke med banksjefen for å åpne en sparekonto, for som hun sa, hun hadde mye penger.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Spøken som gir deg lykke!' - karina-holden


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

En dag gikk en gammel dame inn i Den Norske Bank med en stor pose kontanter. Den gamle damen insisterte på å få snakke med banksjefen for å åpne en sparekonto, for som hun sa, hun hadde mye penger.

slide3

Etter en lang diskusjon førte en medarbeider henne til banksjefens kontor.Banksjefen spurte henne hvor mye hun ønsket å sette inn i banken.Hun sa 1.000.000 kr.

slide4

Nysjerrig spurte banksjefen henne, hvordan hun kunne ha spart så mye penger.Den gamle damen sa at hun inngikk et veddemål.Banksjefen spurte overrasket: “Hva slags veddemål”?Den gamle damen sa: “For eksempel vil jeg vedde 150.000 kr. på, at dine testikler er firkantede”!

slide5

Banksjefen ble bekymret og understreket, at den slags veddemål var umulig å vinne!Den gamle damen sa: “Kunne du tenke deg å inngå et veddemål med meg?”“Selvfølgelig”, svarte banksjefen, “Jeg kan garantere deg, at mine testikler ikke er firkantede”.

slide6

Den gamle damen sa til ham: “På grunn av veddemålets størrelse vil jeg komme tilbake i morgen, kl. 10.00, med min advokat som vitne, hvis det er OK for deg?”.“Ikke noe problem” sa banksjefen.

slide7

Samme kveld ble banksjefen veldig nervøs over veddemålet og brukte mye tid foran speilet sitt. Her undersøkte han sine testikler. Han dreide dem i alle retninger, igjen og igjen, for å være sikker på, at hans testikler ikke kunne bli sett på eller oppfattet som firkantede. Dette, for å være sikker på at vinne veddemålet!

slide9

Banksjefen trakk ned sine bukser, så hun og advokaten kunne se alt.Den gamle damen kom tett inntil ham og spurte om hun kunne røre testiklene.

slide10

“Selvfølgelig!”, sa bank-sjefen, (da så mange penger stod på spill), “du må være 100% sikker.”

slide12
Banksjefen så overrasket opp og så advokaten banke sitt hode mot muren.Han spurte den gamle damen: “Hva driver han med?”
slide13

Hun svarte: “Det er nok fordi jeg veddet 600.000 kr. på at jeg i dag, ca. ved 10 tiden, ville holde dine – Den Norske Bank sin banksjef sine testikler i mine hender!”

slide14
Denne historie sin opprinnelse er ukjent, men den bringer lykke til alle de, som mottar den. Den personen, som bryter kjeden, vil helt sikkert bli veldig uheldig. Ikke behold denne spøken for deg selv. Send den til fem av dine venner, som du ønsker skal bli lykkelig. Du vil se, at mye godt vil skje i de neste fire dagene. Dessuten vil den få alle til å le - så del den med andre!

Hvis du sender denne spøken til flere enn 5 mennesker: Så vil du få mye lykke i løpet av de neste 5 årene, i tillegg til den lykken du vil få i de neste fire dagene!