SPD 590 Course Help of Grand Canyon University - PowerPoint PPT Presentation

spd 590 course help of grand canyon university n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
SPD 590 Course Help of Grand Canyon University PowerPoint Presentation
Download Presentation
SPD 590 Course Help of Grand Canyon University

play fullscreen
1 / 33
SPD 590 Course Help of Grand Canyon University
5 Views
Download Presentation
Download Presentation

SPD 590 Course Help of Grand Canyon University

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. SPD 590 Course Help of Grand Canyon University Get SPD 590 Course Help of Grand Canyon University. Here is the best resources for homework help with SPD 590 (Student Teaching for Special Education) at Grand Canyon University. We are providing SPD 590 Homework help, Study material, Notes, Documents, SPD 590 Write ups to Grand Canyon University’s Students. Just question answer is one of the best assignment helper of Advanced Studies in Student Teaching for Special Education (SPD 590). Provides: - Grand Canyon University Courses

  2. Grand Canyon University Courses Help SPD 590 Week 1 Discussion 1 | Assignment Help | Grand Canyon University Based on the National Association of State Directors of Education and Certification (NASDTEC) Model Code of Ethics for Educators, why is making a good first impression with your cooperating/mentor teacher, students, and school campus important? How do the “Professional Dispositions” help you to make a positive first impression? Get details/63175/spd-590-week-1-discussion-1-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 1 Assignment Help | Grand Canyon University Interview of Cooperating

  3. Interview your cooperating teacher/mentor about the following aspects of your cooperating classroom. Use the discussion to prepare for the student teaching experience. Your interview questions and observations should review the following: The best methods for communicating with your cooperating teacher/mentor. Their school philosophy, policies, calendar, and daily schedule. The “Professional Dispositions” including expectations regarding dress, behavior, etc. Required reports and recordkeeping, grading standards, and discipline procedures. District/school resources provided based upon the learning expectations. Expectations for students, routines, procedures, and an established classroom management plan. Additional questions as appropriate. In 250-500 words, summarize and reflect upon your interview and explain how you will use your findings in your student teaching practice and future professional practice. Consider the following: What surprised you the most about your cooperating teacher/mentor’s responses? How do the “Professional Dispositions” align to your cooperating teacher/mentor’s responses? How can you apply your findings to your future professional practice? While APA style format is not required for the body of this assignment, solid academic writing is expected, and in-text citations and references should be presented using APA documentation guidelines, which can be found in the APA Style Guide, located in the Student Success Center. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion.

  4. You are required to submit this assignment to Lopes Write. Get details/63248/spd-590-week-1-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 2 Discussion 1 | Assignment Help | Grand Canyon University Reflect on the classroom, school, and community demographics of your student teaching setting. What does it mean when teachers talk about getting to know their students? How does the environment affect the individual needs of your students? How does the environment affect your approach to instruction and assessment? Get details/63249/spd-590-week-2-discussion-1-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-

  5. SPD 590 Week 2 Assignment Help | Grand Canyon University STEP Standard 1 - Contextual Factors: Knowing Your School and Community, Part I Student Teaching Evaluation of Performance (STEP) is the process of preparing and implementing a unit of instruction. By understanding the community and school environment and the makeup of the classroom, you will be able to strategically meet the overall needs of your students. In the first two weeks of student teaching, you should focus on learning about the students you will be working with. Review the geographic, district, and school demographics of your student teaching classroom. Utilize the district or school website, your cooperating teacher/mentor, or school administrator for this information. You may also use your state department of education website for statistical data on community and school demographics. Access the link to the STEP Standard 1 e-document below and complete each portion: A. Geographic Location

  6. Describe the geographic data for your cooperating school, such as rural, urban, suburban, etc. Include the city and state, population of the city, stability of the community (state of growth, decline, or stability), and the perception of the level of community support for education. Discuss the possible effect these characteristics could have on the planning, delivery, and assessment of your unit. Cite the references used for this information. B. District Demographics Describe the district demographic data, including statistical data relating to the population and particular groups within it, for your cooperating school district. Include the name of school district and grades served, the number of schools in the district, the number of students enrolled in the district and the percentage of students in the district receiving free or reduced-price lunch. Discuss the possible effect these characteristics could have on the planning, delivery, and assessment of your unit. Cite the references used for this information. C. School Demographics Describe the school demographic data for your cooperating school. Include the name of the school and grades served, number of students enrolled, percentage of students receiving free or reduced-price lunch, and the academic achievement ranking/label of the school. Discuss the possible effect these characteristics could have on the planning, delivery, and assessment of your unit. Cite the references used for this information. STEP Standard 1, Part I:

  7. https://secure.na1.echosign.com/public/esignWidget?wid=CBFCIBAA3AAABLblhttps://secure.na1.echosign.com/public/esignWidget?wid=CBFCIBAA3AAABLbl qZhBkEcn14xuiPKY5oU6wVdcm9XAfzO- tiT2Jlwx0ELA6DVghXOiM4LMAuzO9FvkG4E4* Please note, that in order to submit this assignment, you must: Complete each section of the STEP Standard 1, Part I. Note: Closing your internet browser before the signing process is completed will result in a loss of your work. If you will be completing this document in multiple sittings, it is highly recommended to save and back up your work on another document. When you are ready to make your final submission, copy and paste your responses into this document. The data from this electronic document will not be saved until you complete the signing process. Complete the signing process by entering your name, selecting “Click to Sign”, and entering your email address. · An initial email will be sent to you to confirm your email address. · A completed copy of the document will be emailed to you within minutes of confirming your email address. Submit a completed copy. APA format is not required, but solid academic writing is expected.

  8. Get details/63308/spd-590-week-2-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 3 Discussion 1 | Assignment Help | Grand Canyon University Review the summative student teaching evaluation (Clinical Practice Evaluation 4) located on the Student Success Center. Using the evaluation, assess your current performance on each component of the evaluation (Professional Dispositions, Interstate Teacher Assessment, and Support Consortium (InTASC) Standards, and Specialized Professional Association (SPA) Standards). Reflect on your areas of strength – what evidence is there to demonstrate your competence in these areas? Share how you plan to strengthen the areas of opportunity. Get details/63309/spd-590-week-3-discussion-1-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-

  9. SPD 590 Week 3 Assignment Help | Grand Canyon University STEP Standard 1 - Contextual Factors: Knowing Your School and Community, Part II Understanding the learning needs of students is critical when designing instruction that is differentiated and geared to meet unique learning needs. As you get to know your students and their individual backgrounds, identifying their specific learning needs will help you strategically design their instruction and assessments. By analyzing the student demographics, environmental factors, and student academic factors, you will be able to strategically meet the overall needs of your students. This contextual data will assist you in developing your instructional unit, which you are expected to teach by the end of week 8. Utilize the district or school website, your Cooperating Teacher/Mentor, or school administrator for this information. Access the link to the STEP Standard 1 e-document below and complete each portion: A. Student Demographic Factors Describe the demographic data for the students in your cooperating classroom. Include grade levels and content areas, total number of students, total number of boys/number of girls, age range represented, cultures/ethnicities represented, and socioeconomic information of your students.

  10. Describe the possible effect these characteristics could have on the planning, delivery, and assessment of your unit. B. Environmental Factors Describe the environmental factors of your cooperating classroom. Include the physical room arrangement, available classroom resources, the level of parental involvement, and the availability of and/or access to technology. Describe the possible effect these characteristics could have on the planning, delivery, and assessment of your unit. C. Student Academic Factors Complete the table including the number of students whose primary language is other than English, have an IEP or a 504 plan, are gifted, receive educational services outside of the classroom (e.g., reading/math intervention, speech services, and special education services), and non-labelled students (e.g., non-IEP, non-ADA, Section 504) who are behaviourally or academically challenged. Describe the possible effect these characteristics could have on the planning, delivery, and assessment of your unit. STEP Standard 1, Part II: https://secure.na1.echosign.com/public/esignWidget?wid=CBFCIBAA3AAABLbl qZhAcogSsBmi58LOemCm5QYQqPaY_JdHA5B7cWpiF8gNglY0RbLGe3cuPx OsaB0zqwaM*

  11. Please note, that in order to submit this assignment, you must: Complete each section of the STEP Standard 1, Part II. Note: Closing your internet browser before the signing process is completed will result in a loss of your work. If you will be completing this document in multiple sittings, it is highly recommended to save and back up your work on another document. When you are ready to make your final submission, copy and paste your responses into this document. The data from this electronic document will not be saved until you complete the signing process. Complete the signing process by entering your name, selecting “Click to Sign”, and entering your email address. An initial email will be sent to you to confirm your email address. A completed copy of the document will be emailed to you within minutes of confirming your email address. Submit a completed copy. APA format is not required, but solid academic writing is expected. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion. You are required to submit this assignment to LopesWrite.

  12. Get details/63310/spd-590-week-3-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 3 Assignment Help | Grand Canyon University Professional Dispositions Statement Assessment Complete the “Professional Dispositions Assessment” to inform your “Professional Dispositions Statement.” In 250-500 words, write a reflection that addresses the following: Your personal professional disposition statement. How your self-assessment supports your professional dispositions statement. Reflects on how you have grown in your professional dispositions throughout your Program of Study, supported by specific examples. Steps you will take to improve where necessary.

  13. While APA format is not required for the body of this assignment, solid academic writing is expected, and in-text citations and references should be presented using APA documentation guidelines, which can be found in the APA Style Guide, located in the Student Success Center. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion. You are required to submit this assignment to Lopes Write. Submit both the professional dispositions statement and assessment as one deliverable. Include the reflection in your “Professional Teaching Portfolio” under the section "Teaching Resume and Statements." Get details/63534/spd-590-week-3-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-

  14. SPD 590 Week 4 Discussion 1 | Assignment Help | Grand Canyon University Reflect on the classroom management and engagement strategies that are used in your student teaching classroom. What elements of your cooperating teacher/mentor’s classroom management system do you find beneficial? What elements would you like to include in your own classroom? Get details/63535/spd-590-week-4-discussion-1-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-

  15. SPD 590 Week 4 Assignment Help | Grand Canyon University Classroom Management Philosophy Establishing classroom management philosophy is a crucial aspect of managing a classroom. Your philosophy will guide you in establishing procedures, routines, and behavior expectations in order to create a learning environment that engages students, achieves instructional goals, and meets the diverse needs of students. Consider your personal experience with classroom management. In 250-500 words, describe your classroom management philosophy including: How engagement plays a role in classroom management. How you will establish procedures, routines, and behavior expectations in your future classroom. How you will use classroom management strategies to meet the diverse needs of students, achieve instructional goals, and effectively involve families. APA format is not required, but solid academic writing is expected. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion. You are required to submit this assignment to LopesWrite. Include your classroom management philosophy in your “Professional

  16. Get details/63536/spd-590-week-4-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 5 Discussion 1 | Assignment Help | Grand Canyon University Share your learning goal for the unit and one of the objectives you have written. Explain how the objective aligned to the learning goal, and how you plan to measure the learning objective. Get details/63537/spd-590-week-5-discussion-1-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 5 Assignment Help | Grand Canyon University STEP Standard 2 - Writing Standards-Based Objectives and Learning Goals Throughout your program, you will be required to align all of your lesson plans with content standards. Content standards are the roadmap for student learning and are the foundation for all instructional design and learning outcomes. Part of the planning process is also to identify overall learning goals for the unit or lesson, as well as the lesson’s specific learning objectives. Goals and objectives should be aligned not only to standards but also to student pre-assessment data. As

  17. you write your lesson plans, you should also practice embedding technology literacy into all learning activities by aligning activities to ISTE standards. Complete the STEP Standard 2 of the template that includes the following: · National or State Academic Content Standards: Include both the standard code and the title. Only include standards you will provide instruction for and that will be assessed. · Learning Goal: Provide the overall learning goal for this unit. What do you want students to know and be able to do at the end of the unit? · Measurable Objectives: List the measurable objectives for this unit. Make sure the objectives are measurable and only include the objectives you plan to assess and have evidence that the students have met or not met the objectives. APA format is not required, but solid academic writing is expected. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion. You are required to submit this assignment to LopesWrite. Note: You are expected to teach the unit by the end of Topic 8. Get details/63627/spd-590-week-5-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-

  18. SPD 590 Week 6 Assignment Help | Grand Canyon University STEP Standard 3 - Assessment and Data Literacy Pre- and post-assessments are used to assess the learning that takes place from participating in a learning activity. The pre-assessment is given to students before instruction, in order to determine their prior knowledge of the topic, or inaccurate knowledge, which is sometimes the case. After students have participated in the unit, they are given the post-assessment, which can be the same as the pre-assessment, a modified version, or something comparable that measures the same concepts. Comparing students’ pre- and post-assessment results enable the teacher to determine whether the instruction was effective in increasing student knowledge and performance of the intended learning goals and measurable objectives. To complete STEP Standard 3, collaborate with your cooperating teacher/mentor to design pre- and post-assessments for your instructional unit that align to state content standards and measure the intended learning objectives. Complete the Pre- and Post-Assessment tables in Standard 3, and arrange with your cooperating teacher/mentor to administer the pre-assessment to the students in your

  19. class. After administering the pre-assessment, answer the questions in STEP Standard 3. APA format is not required, but solid academic writing is expected. Get details/63629/spd-590-week-6-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 7 Discussion 1 | Assignment Help | Grand Canyon University Your journey through the first seven weeks of student teaching has encompassed many insightful, positive, and, at times, challenging experiences. Share how your most rewarding experiences made you a more effective teacher. In addition, share your most challenging experiences, including how you resolved them, and how they supported your growth as an effective teacher. Get details/63930/spd-590-week-7-discussion-1-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 7 Assignment Help | Grand Canyon University STEP Standard 4 – Unit and Lesson Planning

  20. At this stage in the unit development, you have aligned student learning to state, national, and technology standards, and assess your students’ knowledge and abilities related to your targeted content. During the design phase, you will carefully construct activities that are geared toward improving learning outcomes in your specific disciplines. Each activity should align with instructional goals and demonstrate your understanding of the pre- assessment data results, contextual factors, student learning needs, and management strategies. Collaborate with your cooperating teacher/mentor to design a unit of instruction that aligns to state content standards. Be sure to include technology integration and demonstrate how you will differentiate your lessons to meet the needs of individual students. Note: You are expected to teach the unit by the end of Topic 8. APA format is not required, but solid academic writing is expected. Get details/63931/spd-590-week-7-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-

  21. SPD 590 Week 8 Discussion 1 | Assignment Help | Grand Canyon University What are some ways you can use assessment to engage students? Why is this important? Get details/63932/spd-590-week-8-discussion-1-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 8 Assignment Help | Grand Canyon University STEP Standard 5 - Implementation of Instructional Unit Implementing an instructional unit requires analysis of student learning and reflection of teacher practices. To this point, pre-assessment data has been analyzed and a unit designed to address learning needs. The next step is to implement a unit and analyze data to determine learning outcomes. Implement the unit you have designed. You have already implemented and analyzed the pre-assessment. In this topic, you will implement all lesson activities, correlating formative assessments, and the summative post-assessment. Choose one of the lesson activities to video record a 5-10 minute segment to review and reflect on your teaching. Have your cooperating teacher/mentor review the recording and provide feedback, if possible. Complete STEP Standard 5 by summarizing, in 500-750 words, your experience teaching your unit. Include the following:

  22. Summary of Unit Implementation: Discuss each lesson activity and whether the execution of each lesson went exactly as planned. Describe the engagement strategies used and if they helped foster the learning goals. Summary of Student Learning: Describe your initial perception of overall student learning. Describe the results from your observations and each measurement of learning that supports your initial perception of student learning. (Note: This summary is intended to be brief. It does not need to include detailed data results on formal assessments, as you will be analyzing these more closely in the next topic.) Describe one student’s learning or response that caused you to rethink your plans. Describe how you responded to that student including why you thought this would improve student progress, and what effect, if any, it had on the student. Reflection of Video Recording: Describe your perceptions of your teaching performance. Identify one thing you would like to improve upon in your future teaching (be specific), and one thing you felt you did well and how you will build upon it. If you upload your video to YouTube, select the “unlisted” option. Upload your video to your OneDrive account and share the file in OneDrive with your instructor. APA format is not required, but solid academic writing is expected.

  23. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion. Get details/63933/spd-590-week-8-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 9 Discussion 1 | Assignment Help | Grand Canyon University Explain the modifications you made within your instructional unitd that were different from what was originally planned. Explain why these changes were made and why you decided to alter the original plan. Get details/63934/spd-590-week-9-discussion-1-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-

  24. SPD 590 Week 9 Assignment Help | Grand Canyon University STEP Standard 6 - Analysis of Student Learning After you have implemented each lesson in the unit, as well as completed the post- assessment, collaborate with your cooperating teacher/mentor to analyze the results of the post-assessment and determine student learning. Review your data and whether there is a student or group of students who have not mastered the objectives, and discuss what you will do to further develop students’ knowledge and skills. Complete the Post-Test and Post-Assessment tables in STEP Standard 6. Then answer the questions in Standard 6 based on the assessment results. APA format is not required, but solid academic writing is expected. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion. You are required to submit this assignment to LopesWrite. Get details/65182/spd-590-week-9-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 10 Discussion 1 | Assignment Help | Grand Canyon University

  25. Share an activity that you used in the classroom that went well. Provide detailed instructions so others can use the activity in their classrooms. Additionally, provide your classmates with a description of your student teaching classroom environment. What obstacles did you experience or might someone experience while implementing the activity? Get details/63935/spd-590-week-10-discussion-1-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 10 Assignment Help | Grand Canyon University STEP Standard 7 - Analysis and Reflection to Improve Planning and Practice Reflective practice is crucial in education and becomes the foundation for ongoing growth and development as a professional. Once you have implemented the lessons within your unit, you should reflect on how the instructional practices influenced the learning outcomes. The assessment data provides tangible evidence that you can use to tie outcomes back to instruction. You should also determine what revisions you could make to the design of the unit in order to improve student learning. After analyzing and reflecting on your experiences developing and delivering your instructional unit, complete STEP Standard 7. In the template, list three short-term goals to improve specific areas of your teaching practice based on the unit of instruction, as well as your plan to reach each short-term goal. APA format is not required, but solid academic writing is expected.

  26. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion. You are required to submit this assignment to LopesWrite. Include your "STEP Template" in your “Professional Teaching Portfolio” under the section "Instruction/Classroom Management." Get details/65183/spd-590-week-10-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 11 Discussion | Assignment Help | Grand Canyon University Effective teachers know their students, know their content areas, and know-how to engage students in learning. What has worked for you to influence student engagement in your classroom? As you gain a better understanding of your students’ needs, provide an example of how you have modified your approach to classroom management, based on how the students respond.

  27. Get details/65184/spd-590-week-11-discussion-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 12 Discussion | Assignment Help | Grand Canyon University Reflective practice is crucial in education and becomes the foundation for ongoing growth and development as a professional. Reflect on how you plan to continue growing in your practice and utilize district, academic, or personal resources to support you. How has the reflective process helped you to identify your personal and professional goals? How do you intend to meet those goals? Get details/65185/spd-590-week-12-discussion-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 12 Assignment Help | Grand Canyon University Professional Development Plan Teachers who are dedicated to their profession and to improving the lives of students will continually look for ways to grow and learn. The best way to ensure that learning is prioritized is to create a professional development plan. Using the “Professional Development Plan,” create a professional learning plan that can be implemented over your next 2-3 years of teaching. Begin by analyzing your

  28. teaching performance and clinical practice (student teaching) evaluations over the course of your student teaching experience and your program. Consider areas you would like to improve upon, focusing on those that would have the most effect on improving student outcomes. Create three professional goals and describe them in each section of the template. APA format is not required, but solid academic writing is expected. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion. You are required to submit this assignment to LopesWrite Insert your "Professional Development Plan" into your “Professional Teaching Portfolio” under the section "Teaching Resume and Statements." Get details/65186/spd-590-week-12-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 13 Discussion | Assignment Help | Grand Canyon University Effective teachers know their content and continue to improve their own understanding of the disciplines to ensure student learning. Are there subjects or topics that you struggle to teach? What do you do to ensure you have the correct knowledge and skills to improve student comprehension and depth of knowledge?

  29. Get details/65187/spd-590-week-13-discussion-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 13 Assignment Help | Grand Canyon University Review the “Professional Dispositions,” In TASC standards, and content standards as this evaluation reflects these standards in particular. Be prepared to discuss the standards in detail with your GCU faculty supervisor during the fourth observation and the importance to the professional educator.

  30. The GCU faculty supervisor will observe your teaching performance and complete the Clinical Practice Evaluation 4. For this assignment, submit the completed and signed Clinical Practice Evaluation 4 to LoudCloud. The final score on your evaluation will determine your total points for this assignment. The GCU faculty supervisor will upload a copy of your completed Clinical Practice Time log as an attachment with your fourth evaluation. Please note, Clinical Practice Evaluation 4 will not be completed by the GCU faculty supervisor until all required days are met. Include your evaluation in your “Professional Teaching Portfolio” under the section “Clinical Practice (Student Teaching) Evaluations.” Get details/66393/spd-590-week-13-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 13 Assignment Help | Grand Canyon University When seeking future job opportunities, you will need a professional résumé to present to a school/district highlighting your education, certification, and professional experience. A résumé provides potential employers with an idea of who you are. Develop a statement or objectives to describe yourself and how you stand out from other candidates. Develop a professional résumé using the resources provided. At a minimum, include the following: · Name and contact information: Full name, address, phone number, email address

  31. · Statement or Objectives · Education · Certifications · Work Experience · Additional Skills It is highly recommended that you obtain 2-3 letters of recommendation to include in your professional portfolio. APA format is not required, but solid academic writing is expected. This assignment uses a rubric. Review the rubric prior to beginning the assignment to become familiar with the expectations for successful completion. You are required to submit this assignment to Lopes Write Include your résumé and letters of reference in your “Professional Teaching Portfolio” under the section “Teaching Resume and Statements.” Get details/66394/spd-590-week-13-assignment-help-grand-canyon-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-

  32. SPD 590 Week 14 Discussion | Assignment Help | Grand Canyon University Reflect on the development of your professional portfolio. What went well? What surprised you? What professional or personal growth occurred during its development? Get details/66395/spd-590-week-14-discussion-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- SPD 590 Week 15 Discussion | Assignment Help | Grand Canyon University

  33. Complete the questionnaire below to reflect on your preparedness to enter the teaching profession at the end of your student teaching. GCU College of Education Teacher Preparation Program Questionnaire Use the following bullet points when responding to this discussion question: · Upon completion of the questionnaire, reflect on all that you have learned throughout your teacher preparation program. In what areas do you feel most prepared? In what areas do you feel least prepared? · What are some key takeaways you would like to share with your classmates? Get details/66396/spd-590-week-15-discussion-assignment-help-grand-canyon- university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-