OLCU 325 Course Help of Brandman University | Just Question Answer - PowerPoint PPT Presentation

olcu 325 course help of brandman university just n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
OLCU 325 Course Help of Brandman University | Just Question Answer PowerPoint Presentation
Download Presentation
OLCU 325 Course Help of Brandman University | Just Question Answer

play fullscreen
1 / 24
OLCU 325 Course Help of Brandman University | Just Question Answer
4 Views
Download Presentation
Download Presentation

OLCU 325 Course Help of Brandman University | Just Question Answer

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. OLCU 325 Course Help of Brandman University | Just Question Answer Get OLCU 325 Course Help of Brandman University. Here is the best resources for homework help with OLCU 325 (Financial Statement Analysis) at Brandman University. Get OLCU 325 homework assignments online, study guides, notes etc. Our Management assignment help service is for those students who usually get stuck with the Management questions assigned to them in schools and colleges. So,

  2. if you want to save your time from visiting library, you can choose our online assignment help and online homework help to complete your task. We are providing OLCU 325 Homework help, Notes, Study guides & OLCU 325 write ups to the students of Brandman University. Just question answer is one of the best Homework helper of Advanced Studies in Leadership Skills Development Lab (OLCU 325). Provides: - Brandman University Course Help OLCU 325 Week 1 Discussion 1 | Assignment Help | Brandman University How do you view leadership? PART ONE

  3. Introduce yourself - Include the following: • Your name • Your major • The number of years or semesters completed at Brandman University • Why you chose your major PART TWO: CONSIDER: There are over 750,000,000 search results for the word "Leadership." ASSESS: How do you view leadership? APPLY: In what ways do you apply leadership at your work, with your family or in your community? Respond to at least three classmates.

  4. Get details/62623/olcu-325-week-1-discussion-1-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 1 Discussion 2 | Assignment Help | Brandman University Becoming a Leader and why they are important In the Introduction of Bennis (2009), he shares that “the process of becoming a leader is much the same as the process of becoming an integrated human being.” IDENTIFY: Why you agree or disagree with this statement? Support your answer. EXPLAIN: In what way does this apply to your development as a leader? Please provide an example.

  5. Later, in Chapter One, Bennis (2009) outlines “three basic reasons why leaders are important.” PARAPHRASE: Offer an overview from your perspective as to what each of these ‘reasons’ are. EXAMINE: In your current or most recent work environment, examine and analyze how these were illustrated by those in leadership roles. You may include yourself in an example if you were in a supervisory role. Support your answer. Post initial responses to discussion board prompts. Respond to at least three classmates between Get details/62624/olcu-325-week-1-discussion-2-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 1 Assignment Help | Brandman University Leadership Development Lab – online course Assessment week three

  6. Leadership Skills Assessment The following exercise* will help you clarify the distinction between leaders and managers for yourself, and identifies where you fit on the continuum between leader and manager. On the scales, circle the number that best indicates your place on the spectrum between manager and leader. Since you are attempting to gain insight into your own tendencies, there are no right or wrong answers. Table 1. Characteristic Differences

  7. Read details/62713/olcu-325-week-1-assignment-help-brandman-university More: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 2 Discussion | Assignment Help | Brandman University Leadership styles: "Eating lunch standing up" Read the case study 'Eating lunch standing up' and answer the following questions: 1. According to the style approach, how would you describe Susan Parks leadership? 2. Why does her leadership style create such a pronounced reaction from her subordinates? 3. Do you think she should change her style?

  8. 4. Would you like to work for someone like Susan Parks? SYNTHESIZE: Utilize Northouse (2015) from this week's readings to support your answer. Post initial responses to discussion board prompts. Respond to at least three classmates. Get details/62714/olcu-325-week-2-discussion-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 2 Assignment Help | Brandman University OLCU 325 Leadership Skills Development Lab Personal Leadership Development Plan (2 parts) Paper (part one): 200 words (or 3 double-space paragraphs) Vision board (part two): Visit Pinterest. com or other instructor approved (digital) visual medium

  9. Week Two Assignment folder Bennis (2009) notes that the first basic ingredient of leadership is a guiding vision. The leader has a clear idea of what he or she wants to do – professionally and personally – and the strength to persist in the face of setbacks, even failure. Unless you know where you’re going, and why, you cannot possibly get there (pgs. 33 – 34). The overall objective of this class is to develop leadership skills by engaging and participating in activities, assessments and projects that provide the opportunity to practice these skills. Week 2 - you will develop a Personal Leadership Development Plan for this class that serves as a guideline for your leadership development throughout the duration of this course. Part one – Personal Development plan (paper) should include the elements listed below. Part Two – Using Pinterest or other instructor approved (digital) visual medium, you will create a vision board. This is the visual representation of what is discussed in your 200 word submission/ o When using Pinterest: You must include the “secret” link to your Pinterest within the body of your narrative.

  10. Add instructor as collaborator to designated Pinterest board Get details/62715/olcu-325-week-2-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 3 Discussion | Assignment Help | Brandman University Part One Now that you have completed the 'Leadership Skills Assessment' (Week One Assignment folder), answer the following questions: FORMULATE: Looking at your current (or most recent) professional position and at the results of the 'Leadership Skills Assessment', do you consider yourself to be a leader or a manager or both?

  11. Support your answer. DIFFERENTIATE: Do you think it is possible to be successful at both? Support your answer Part Two GREAT MAN THEORY - Plausible or way off base? REVIEW: After watching the video in the Week Three at a Glance tab, post your thoughts on the Great Man Theory. ANALYSIS: Does this theory seem plausible or is it way off base?

  12. Support your answer. You may use Northouse (2015) for additional reference Review Discussion Board Rubric before posting Get details/62922/olcu-325-week-3-discussion-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 3 Assignment Help | Brandman University Team Project: Leadership Skills - Proposal Please submit the proposal for your team project before Sunday midnight of Week 3 in this assignment folder. The proposal can be brief but should include: • Team members

  13. • Topic • Learning objectives • Outline of workshop program See Team Project - Leadership Skills Rubric for assignment overview. Each team member will submit the same proposal for their respective team. Get details/62923/olcu-325-week-3-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 4 Discussion | Assignment Help | Brandman University PART ONE In Bennis (2009), he discusses the importance of mentoring. REFLECT:

  14. Think about a mentor you have had in your personal or professional life. This can either be a formal mentor or someone in your life who has fulfilled that role for you like your grandmother, an uncle, a teacher etc. DESCRIBE: What was your relationship with this person? What were your main lesson(s) learned from this person? How have those lessons learned manifested in your current life? PART TWO Bennis (2009) discusses his perspective regarding the need to embrace risk-taking and failure in your path to growth and development. REFLECT: Think about a moment in your personal or professional life where things did not go as planned and that you would describe as a significant ‘mistake’ or ‘failure’ on your part. DESCRIBE:

  15. Briefly describe your ‘mistake’ or ‘failure’. You do not have to share all the details, but it should describe your mistake or failure, not someone else’s. Describe the most valuable lesson learned from this mistake or failure and how does that contribute to who you are (as a leader) today? Get details/63005/olcu-325-week-4-discussion-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 4 Assignment Help | Brandman University Assignment Overview: The purpose of this assignment is to gain different perspectives on leadership development and to contribute to a personal Philosophy on leadership development.

  16. During Week Two: You will be reviewing the biographical information and personal testimonies of several noted people in leadership roles from around the world. You will find a list of names in the back of your Bennis (2009) course book that you may select from. You will choose one (1) of these individuals and write a 2 – 3 page (APA formatted) paper on that individual. These name of this person must be submitted to your instructor no later than Sunday (midnight) of Week Two in the Week Two Assignment Drop box. o Upon approval, you may choose a person in a leadership role, not listed in the course text. Your 2 – 3 page, APA formatted paper, will be due in the Week Four Assignments folder before Sunday (midnight) of Week Four. You will present on this individual in class during Week Five. o Power Point, Prezi or other instructor approved visual medium is acceptable for your in-class presentation. o Your presentation should be no longer than five (5) minutes. o An APA formatted Reference page is required. o During Week Three: Your instructor will circulate a sign-up sheet with available time slots for the Week Five (in-class) presentations.

  17. Your papers and corresponding presentation should include the following elements: IDENTIFY: Identify a noted person in leadership role from the given list, unless otherwise approved. DESCRIBE:Describe this person’s current (and former if relevant) leadership role(s). o If you choose a person from your current or most recent professional/work setting, this will require an interview. (See interview overview below). SYNTHESIZE: What conceptual skills (as described in Northouse (2015) chapter 6) do these leaders possess/practice? PERSONAL APPLICATION: What traits do these individuals possess that you might aspire to? How do they supplement or enhance your Personal Leadership Development Plan (submitted during Week Two). EVALUATE: Conclusion - What are your final thoughts about what you gained from learning more about these noted leaders? How does it relate to the course readings? You must have at least three (3) references in your paper. Your course textbook(s) should be included among your references.

  18. Your paper must be in APA 6th Edition format. Post to the Week Four Assignments folder. Your presentation should include a Title page and References page. Post in the Week Five “Becoming a Leader” Discussion Board forum . Presentation tools: In the Blackboard OLCU 325 course, you will find resources that will walk you through use of several presentation methods. o Additional resources include: Get details/63006/olcu-325-week-4-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 5 Discussion | Assignment Help | Brandman University Read the case study ‘Three shifts, three supervisors’ which can be found in the 'Documents and Resources' folder of week 5 and answer the questions below.

  19. DESCRIBE: • Why do Art and Tom appear to be less effective than Carol? ASSESS: • How does the leadership of each of the three supervisors affect the motivation of their respective subordinates? • What kind of leadership style (directive, supportive, participation or achievement) speaks most to you and why? APPLY: • After watching the video (Week Five - Situational Leadership), how does it apply to the Three shifts, three supervisor case study and where may it have been beneficial in practice? Get details/63007/olcu-325-week-5-discussion-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 6 Discussion | Assignment Help | Brandman University

  20. "You've got to do your own growing, no matter how tall your grandfather was." - Irish proverb Bennis (2009) closes chapter 6 with an Irish Proverb and a subsequent list of what he refers to as "means of expression." EXAMINE: After completing the reading, offer your thoughts on this list and share which you find most significant to your own leadership development journey. Post initial responses to discussion board prompt. Respond to at least three classmates. Get details/63149/olcu-325-week-6-discussion-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution-

  21. OLCU 325 Week 7 Discussion | Assignment Help | Brandman University Leadership Vision - Reflection Stephen Covey (1991) contended that effective leaders "begin with the end in mind." These leaders have a deep understanding of their own goals and mission in life. • How would you describe your own values and purpose in life? • In what way is your leadership influenced by these values? Reference: Northouse, P. G. (2014). Introduction to leadership concepts and practice (3rd ed). Thousand Oaks, CA: Sage Publications.

  22. Get details/63150/olcu-325-week-7-discussion-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 8 Discussion 1 | Assignment Help | Brandman University Read the case study ‘Corneas in the Congo’,(See attachment) and answer the following questions? ANALYSIS and DISCUSSION: · What would you do and which principles are important to you in this decision? · How would you think about the greatest good in this case?

  23. · As a leader what are your duties and who are the stakeholders in this case? What are the long term ramifications of your decision? · Would you feel comfortable if your decision, including your name, was published on the front page of the newspaper? Get details/63166/olcu-325-week-8-discussion-1-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- OLCU 325 Week 8 Discussion 2 | Assignment Help | Brandman University Leadership Skills Lab Reflection As our time together in this Leadership skill lab comes to a close, consider the following as you reflect and post your thoughts on your own growth and development and the knowledge you will take with you: • What are some of the key themes from your personal 'lessons learned?' • What theory/theories discussed in class or via the readings did you most identify with and why?

  24. • What one (1) action item do you intend to move forward with, while on your path toward developing your leadership? • List two or three questions you still have about becoming a leader. • What suggestions would you give an incoming OLCU 325 student who is beginning their leadership development journey? Get details/63167/olcu-325-week-8-discussion-2-assignment-help-brandman-university Answer: - https://www.justquestionanswer.com/homework-solution- View More: - Brandman University Course Help Online Brandman University Coursework Help Brandman University Courses