slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Hyaluronic MAX 3 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Hyaluronic MAX 3

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 13

Hyaluronic MAX 3 - PowerPoint PPT Presentation


 • 110 Views
 • Uploaded on

Hyaluronic MAX 3. Cosmetische Technologieën gecombineerd met de modernste behandelingen. I. Inleiding. HYALURONZUUR - WAT IS HET

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Hyaluronic MAX 3' - jesse


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Hyaluronic MAX3

Cosmetische Technologieën gecombineerd met de modernste behandelingen

slide2

I. Inleiding

HYALURONZUUR - WAT IS HET

Hyaluronzuuriseenhuideigenstof, die in de verschilendedelen van het lichaamvoorkomt. Het woordHyaluronzuurisafgeleid van het Grieksewoord „hyalus“. Het gaatomeenkleurlozesubstantie, die in verschillendedelen van het lichaamtevindenis. Het betreft hier hyaluronzuurverkregenuit de eerstelijn van het hoornvlies van de ogen,de gelachtige kern van de banden rondomonzegewrichten en natuurlijk in de huid. Rond de 50% van het menselijkHyaluronzuurisverstopt in de diepere lagen van de huid en in de Epidermis. Hierdooris het biologisch ontwikkeldeHyaluronzuur in de cosmeticaeenzeereffectievewerkstof, die steeds meer toegepastwordt in de cosmetica.

Waaromis het zo?

Met het toenemen van de leeftijd neemt de vorming van Hyaluronzuur af. De gelachtige vochtbindende magneet wordt weliswaar door de bindweefselcellen gevormd, maar na het 25e levensjaar is een duidelijk verschil waarneembaar. Na het 60e levensjaar stelt ons lichaam nog maar 10% van het oorspronkelijke Hyaluronzuur ter beschikking. Dat is niet alleen te merken aande gewrichtsklachten en rugproblemen, maar ook te zien aan de rimpels en lijntjes in ons gezicht, hals en decolleté. De nieuwe HYALURONIC MAX 3 producten gaan deze invloeden tegen.

Het zuivere en meervoudig ingekapselde Hyaluron vooral het HYALURONIC MAX3 wordt door Biosynthese in het laboratorium ontwikkeld . Deze moderne methode van fabricage is voor het menselijke organisme goed te herkennen en wordt door de huid optimaal als werkstofgeaccepteerd. Het is op basis hiervan dat dermatologen Hyaluronzuur gebruiken voor het opvullen van lijntjes. Voor deze cosmetische ingrepen worden groot moleculaire Hyaluronzuren gebruikt. Deze liggen oppervlakkig in de huid en vormen daar een luchtdoorlatende laag. Ook deze worden naast de nieuwe, ingekapselde in korte ketens gevatte Hyaluronzuren in de nieuwe HYALURONIC MAX3 producten verwerkt. Hiermee wordt het directe effect van de sterke vochtbinding, het lange termijneffect om spanning van de huid af te bouwen en zorgen ervoor door middel van een uitgebalanceerde technologie, dat het lichaamseigen Hyaluron nieuw gevormd wordt.

Met deze moderne behandeling, legt u de eerste basis om de vochtarme huid van de klant te verbeteren. Om dit resultaat langdurig te garanderen moet de klant de behandeling thuis voortzetten. Er zijn 3 effectieve verkoopproducten met HYALURONIC MAX3 ontwikkeld die met de HYALURONIC MAX AMPULLEN aangevuld kunnen worden.

slide3

II. BELANGRIJKSTE WERKSTOFFEN

 • HOOGMOLECULAIR Hyaluronzuur
 • Hyaluronzuur vormt de basissubstantie in het bindweefsel van de mens. Ze bezit de eigenschap om grote hoeveelheden vocht aan zich te binden. Ze zorgt zo voor een intensieve vochtbinding in de huid en ondersteunt het natuurlijke beschermingsmechanisme. Dit Hyaluronzuur vormt aan de oppervlakte in de huid een luchtdoorlatend filmlaagje en neemt direct de spanning weg van de huid.
 • LAAGMOLECULAIR Hyaluronzuur
 • Deze korte keten Hyaluronzuur wordt door een speciaal biotechnologischprocesontwikkeld. Deze Hyaluronzuur dringt dieper de huid in en bezit een lange termijneffect. Het zo toegevoegde vocht is zo langere tijd actief in de huid. Tevens is bewezen dat dit Hyaluronzuur het lichaamseigen Hyaluronzuur stimuleert.
 • Liposomaal ingekapseld Hyaluronzuur
 • Dit hypermoderne Hyaluronzuur bevat Liposomaal ingekapseld Natrium Hyaluronat (HA) dat door de Lipide barrière van de huid getransporteerd wordt. Daar ontvouwt het zijn vochtvasthoudende eigenschappen, ondersteunt de celmigratie in de huid en heeft verstevigende eigenschappen.
 • Pore Optimizer
 • Het uit de wilde Pistacheboom gewonnen hars gaat de vorming van comedonen en de ongewenste glans van de huid tegen. Deze werkstof bevat anti bacteriële eigenschappen en reduceert het risico dat er zich puistjes ontwikkelen. Deze werkstof werkt verder poriënverfijnenden hebben een matterend effect op de huid.
 • Avocado olie(Persea gratissima (avocado) oil)
 • Avocado olie wordt zeer goed door de huid verdragen en bijzonder goed opgenomen door de huid. Het bevat Vitamine A en E, onverzadigde vetzuren en Lecithine, waardoor de huid verzorgd en zacht aanvoelt.
 • Squalan
 • Het menselijke huidtalgbevat 5% Squalan. Door hydratering ontstaat squalan, squalan dat zich op basis van zijn stabiliteit beter geschikt is om in cosmetica te worden verwerkt. Squalan wordt dus of synthetisch of plantaardig gewonnen. Squalan wordt zeer goed verdragen door de huid, en normaliseert de huid.
 • Neutral olie
 • Gewonnen uit de kokosnoot, geeft de huid zijn waardevolle soepelheid terug en normaliseert het lipide tekort van de huid. Wordt zeer goed door de huid verdragen en kan ook bij een extreem gevoelige huid toegepast worden.
slide4

III. DE PRODUCTEN

74020 HYALURONIC MAX3 AMPULLE

2ml

Beschrijving:

Dit gelachtige en sterk vochtvasthoudende concentraat verbetert in enkele minuten de toestand van de huid. Speciaal ingekapseld Hyaluronzuur dringt diep de huid in en blijft daar 12 uur actief. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe werkstof LAAG MOLECULAIR Hyaluronzuur voor de stimulatie van het huideigen Hyaluron. De celwanden worden verstevigd en de huid verstevigt. De poriën worden verfijnt door de werkstof PORE OPTIMIZER en tevens zorgt deze werkstof voor een gelijkmatige matterende teint.

Toepassing:

Breng de inhoud van de Ampul aan op het gezicht, hals en decolleté. Het Ampul verder inwerken met druk grepen.

Textuur:

Gelachtig werkstofconcentraat

Huidtype:

Voor alle huidtypen geschikt, maar in het bijzonder voor de vochtarme huid

Inhoudstoffen:

HOOGMOLECULAIR Hyaluronzuur, LAAGMOLECULAIR Hyaluronzuur, liposomaal ingekapseld Hyaluronzuur, Pore Optimizer

Inci:

AQUA (WATER), GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM PCA, LECITHIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, C12-15 PARETH-12, XANTHAN GUM, ALCOHOL, BENZOIC ACID, PHENOXYETHANOL, PISTACIA LENTISCUS (MASTIC) GUM, POTASSIUM HYDROLYZED POLYGAMMA-GLUTAMATE, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, UREA, SERINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SORBITOL, PENTYLENE GLYCOL, ISOPROPYL PALMITATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LACTIC ACID, SODIUM LACTATE, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, DEHYDROACETIC ACID, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, PARFUM (FRAGRANCE), AMYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, CI 60725  (VIOLET 2)

slide5

III. PRODUCTEN

 • 7029 HYALURONIC MAX3 BEAUTY FLASH SPRAY
 • Salon 30 ml /Verkoop 30 ml
 • Beschrijving:
 • Een nieuw uniek verzorgend product met 2 fase componenten. De vochtvasthoudende en vocht inbrengende Hyaluronzuren maken een depot in de huid, wat direct zichtbaar en merkbaar is. Het Avocadolie ondersteunt met zijn Vitamine A de celstofwisseling en normaliseert het eventuele vet tekort van de huid. Het dunne olieachtige filmlaagje veroorzaakt door Squalan, laat de huid er gelijkmatig uitzien. De poriën worden verfijnd.
 • Toepassing:
 • Na een grondige reiniging van het gezicht wordt de Hyaluronic Max3 Beauty Flash Spray op een beauty pad of direct in de handpalm genomen. Aansluitend verdelen op het gezicht, hals en decolleté. Bij een zeer droge, vochtarme huid aansluitend de Hyaluron Max3 Cream Soft of Rich aanbrengen. In uitzonderlijk gevallen kan de Hyaluronic Max3 Beauty Flash Spray ook als verzorgend product gebruikt worden.
 • Textuur:
 • Vochtigheidsspray op oliebasis.
 • Huidtype:
 • Voor alle huidtypen geschikt, in het bijzonder voor de droge huid.
 • Inhoudsstoffen:
 • HOOGMOLECULAIR Hyaluronzuur , LAAGMOLECULAIR Hyaluronzuur, liposomaal ingekapseld Hyaluronzuur , Avocado olie, Squalan, Allantoin, Pore Optimizer
 • INCI:
 • AQUA (WATER), ETHYLHEXYL STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN,PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL,SQUALANE,LECITHIN,CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE,SODIUM CHLORIDE, ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), PISTACIA LENTISCUS (MASTIC) GUM, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, UREA, SERINE, CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, ISOPROPYL PALMITATE, SORBITOL, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, LACTIC ACID, SODIUM LACTATE, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO, HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ISOEUGENOL, AMYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1), CI 60725  (VIOLET 2)
slide6

BEWEZEN WERKING

MALU WILZ Hyaluronic Max3 Beauty Flash Spray

slide7

III. DE PRODUCTEN

7329 HYALURONIC MAX3 BEAUTY FLASH MASK

5 Stuks in éénverpakking

Beschrijving:

Het in waardevol vocht gedrenkte vliesmasker is al voorgesneden en kan direct op het gezicht gelegdtworden. De in het masker verwerkte Hyaluronzuur zorgt voor een optimaal resultaat , zodat de huid van voldoende vocht voorzien is. Het masker geeft de vermoeide huid nieuwe energie en normaliseert lijntjes en rimpeltjes direct.

Toepassing:

Leg het voorgesneden Beauty Flash Masker op het gezicht en strijk deze naar de randen toe uit. Het masker moet een inwerktijd hebben van 15 minuten.

Textuur:

In vocht gedrenkt vliesmasker

Huidtype:

Voor alle huidtype geschikt.

Werkstoffen:

Hyaluronzuur, Druivenpitolie, Macadamia-boter

INCI:

AQUA, VITIS VINIFERA SEED OIL, MACADAMIA TERNIFOLA SEED OIL, LAURYL GLUCOSIDE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, LECITHIN, XANTHAN GUM, UBIQUINONE , TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, HYDROGENATED MACADAMIA SEED OIL, SQUALANE, ALCOHOL, SODIUM CARBOMER, METHYLPARABEN, PRORYLPARABEN, PARFUM

slide8

III. DE PRODUCTEN

 • 7031HYALURONIC MAX3 CREAM SOFT
 • 50ml
 • Beschrijving:
 • Bevat intensief vochtvasthoudend Hyaluronzuur van de nieuwste generatie. LAAGMOLECULAIR Hyaluronzuur voor een lange termijn effect en Liposomaal ingekapseld Hyaluronzuur met verstevigende eigenschappen. Een speciaal aminozuur bevordert de opbouw van Hyaluronzuur in de huid en gaat zo vochtverlies tegen. Een werkstof uit het hart van de wilde pistacheboom matteert de huid en verfijnt de poriën
 • Toepassing:
 • Breng de Hyaluronic Max3 Cream soft spaarzaam aan na een grondige reiniging. Om een perfecte verzorging te bereiken wordt onder de Cream de Hyaluronic Max3 Beauty Flash Spray aangebracht. Het product kan ook als 24 uurs crème toegepast worden.
 • Textuur:
 • O/W Emulsie
 • Huidtype:
 • Voor de rijpere gecombineerde en normale huid.
 • Werkstoffen:
 • HOOGMOLECULAIR Hyaluronzuur, LAAGMOLECULAIR Hyaluronzuur, Pore Optimizer, Avocado olie, Allantoin
 • INCI:
 • AQUA (WATER), GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DI-CAPRYLYL ETHER, SUCROSE STEARATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CETEARYL ISONONANOATE, LECITHIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM POTASSIUM ALU-MINUM SILICATE, SILICA, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM HYDROXIDE, ALCOHOL, PHE-NOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), PISTACIA LENTISCUS (MASTIC) GUM, POTASSIUM HYDROLYZED POLYGAMMA-GLUTAMATE, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, UREA, SERINE, SORBITOL, PENTYLENE GLYCOL, ISOPROPYL PALMI-TATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LACTIC ACID, SODIUM LACTATE, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, AMYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, CI 60725 (VIOLET 2)
slide9

BEWEZEN WERKING

Hyaluronic Max3 Cream Soft

slide10

III. DE PRODUCTEN

 • 7030 HYALURONIC MAX3 CREAM RICH
 • VK: 50ml
 • Beschrijving:
 • Bevat intensief vochtvasthoudend Hyaluronzuur van de nieuwste generatie – LAAGMOLECULAIRE Hyaluronzuur voor het lange termijn effect en Liposomaal ingekapseld Hyaluron met verstevigende eigenschappen. Een speciaal Amminozuur stimuleert de opbouw van Hyaluronzuur in de huid en gaat zo vochtverlies tegen. Een werkstof uit het hart van de wilde Pistache boom verfijnt de poriën en zorgt voor een egale huid
 • Toepassing:
 • De verzorging wordt spaarzaam op de gereinigde huid aangebracht. Er wordt aangeraden voor een optimaal resultaat om onder de crème de Hyaluronic Max3 Beauty Flash aan te brengen. Deze crème kan ook als 24 uurs crème toegepast worden.
 • Textuur:
 • W/Ö Emulsie
 • Huidtype:
 • Voor de droge huid, als nachtcrème toe te passen.
 • Werkstoffen:
 • HOOGMOLECULAIRE Hyaluronzuur, LAAGMOLECULAIR Hyaluronzuur, liposomaal ingekapseld Hyaluronzuur , Squalan, Avocado olie, Allantoin, Pore Optimizer
 • INCI:
 • AQUA (WATER), GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, DECYL OLEATE, DICAPRYLYL CARBONATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, SQUALANE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, LECITHIN, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ETHYL-HEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, POLYMETHYL METHACRYLATE, ALCOHOL, PHE-NOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), POTASSIUM HYDROLYZED POLYGAM-MAGLUTAMATE, PISTACIA LENTISCUS (MASTIC) GUM, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, UREA, SERINE, SORBITOL, ISOPROPYL PALMITATE, PENTYLENE GLY-COL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LACTIC ACID, SODIUM LACTATE, SO-DIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, AMYL CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, BUTYLPHENYL METHYL-PROPIONAL, CI 60725 (VIOLET 2)
slide11

BEWEZEN WERKING

Hyaluronic Max3 Cream Rich

slide12

IV. DE BEHANDELING

REINIGING

DetoxCleansing Gel/ Hydro Tonic / Eye Make upRemover

Verwijder de oogmake up van de client . Breng de Detox Cleansing Gel met zachte grepen aan op het gezicht, hals en decolleté . Toniseer aansluitend met de Hydro Tonic en droog de huid met een tissue.

PEELING

DeepPurifying Ampulle

De complete inhoud van deze enzympeeling zacht in de huid inwerken. Wanneer het product moeilijk uit de verpakking komt, het product krachtig schudden en licht verwarmen. Maximale inwerktijd 10 minuten, aansluitend met een kompres afnemen.

WERKSTOF CONCENTRAAT

Hyaluronic Max3Ampulle

De complete ampul op het gezicht, hals en decolleté opbrengen en met de bergkristallen inmasseren . Om de massage eigenschappen te bevorderen , eerst Hyaluronic MAX3 Beauty Flash Spray aanbrengen onder de ampul.

MASKER

HyaluronicMax3 Beauty Flash Mask / FirmingDécolleté Cream / Moisture Plus LipBalm

Het masker op het gezicht, aanbrengen en met de handen modelleren. Ca 15 minuten laten inwerken . Op de hals en het decolleté de Firming Decolleté Cream met het nieuwe maskerpenseel aanbrengen . Als Lippenverzorging de Moisturizing Lipbalm aanbrengen.

.

CHI ENERGY LIFTING MASSAGE

Hyaluronic Max3Beauty Flash Spray / Thalasso Massage Gel

Het masker van het gezicht nemen en eventuele resten van de Firming Decolleté Cream inmasseren. Hyaluronic Max3 Beauty Flash Spray aanbrengen en direct hierna de Thalasso Massagegel toepassen. Na de Chi Energy Lifting massage alle restanten verwijderen

AFSLUITENDE VERZORGING

Hyaluronic Max3Cream Rich/Hylauronic Max3Cream Soft

Hyaluronic Max3 Cream Soft of Rich aanbrengen. Eenop de huidafgestemdeoogverzorgingaanbrengen

DUUR: 90 MINUTEN

Kostprijsbehandeling:

€ 18,00

slide13

V. EXTRA BIJ DE BEHANDELING

Ontspannendenekmassage

Benodigdeproducten: Aromatic Wellness Essence, Thalasso Massage Gel,

RevitalizingBody Scrub, Hyaluronic Max3 Beauty Flash Spray

VOORBEREIDING

Aromatic Wellness Essence

Drenkeencompres in warm water en besprenkelditmetAromatic Wellness Essence

BEGROETINGSRITUEEL

Legeen warm compres in de nek van de klant en laatdezeenkelesecondenliggen.

RUG- EN NEKMASSAGE

Thalasso Massage Gel/Revitalizing Body Scrub

Meng in eenkom de Thalasso Massagegel met de Revitalizing Body scrub.

Brengditmet het nieuwemaskerpenseelaanop de nek en de rug. Voeraansluitendeennek/rugmassagedoor.

REINIGINGS RITUEEL

Verwijdermeteen warm compres de derestanten van de massageproducten

AFSLUITENDE VERZORGING

Hyaluronic Max3

Breng als afsluiting van de behandelingop de nek en rugde Hyaluronic Max3 Beauty Flash Spray aan.