Introducere
Download
1 / 7

Introducere - PowerPoint PPT Presentation


 • 90 Views
 • Uploaded on

Introducere. Echipa Colegiului National “Mihail Kogalniceanu” este formata din 10 elevi, liderul fiind Ganea Mariana, profesor de chimie. Noi am fost grupati in echipe de cate 2 elevi, fiecare echipa avand o diferita problema de analizat.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Introducere' - jersey


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Introducere
Introducere

 • Echipa Colegiului National “Mihail Kogalniceanu” este formata din 10 elevi, liderul fiind Ganea Mariana, profesor de chimie. Noi am fost grupati in echipe de cate 2 elevi, fiecare echipa avand o diferita problema de analizat.

 • Problemele care au fost identificate in cartierul Tiglina II sunt urmatoarele:

  • lipsa canalizarii

  • Iluminatul stradal

  • lipsa unui parc pentru copii

  • lipsa unei parcari


Problema
Problema

Chestiunea despre care eu, Cocias Diana si colega mea de echipa Dulgheru Alexandra a trebuit sa ne ocupam, a fost cea a lipsei canalizarii.

Instalarea unui sistem de scurgere a apei reziduale este un subiect neatins nici pana in zilele noastre. Necesitate unei canalizari este foarte mare, deoarece straduta se umple cu noroi de la terenul viran de alaturi de fiecare data cand ploua.

Pe langa faptul ca se creeaza balti de apa , mai exista si conducatorii auto care intrec limita de viteza si care credem ca le afce placere sa ne vada uzi din cap pana in picioare.


Scopul
Scopul

Intr-unul asemanator ca acesta:

Dorim sa ajungem dintr-un stadiu ca acesta:


Solutie
Solutie

Singura solutie pe care o aveam era aceea de a merge la institutia responsabila cu genul acesta de probleme. Acea institutie este S.C. Apa Canal S.A. Galati.

Inainte sa mergem la Apa Canal, eu impreuna cu Alexandra am alcatuit o sesizare cu problema identificata. Am mers amandoua la Registratura, unde am depus sesizarea. Acolo am primit un numar de inregistrare si ni s-a comunicat ca este posibil sa fim contactate in aceeasi zi.


Raspunsul
Raspunsul

Pai….Ia raspunsul de unde nu’i! Nici in ziua de azi nu am primit raspunsul mult dorit si nici nu credem ca il vom primi vreodata.