Download
leg jabb j t kok az ingyenes j t kokat gy jt jatekjatekok com oldalon n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Játék ismertetők PowerPoint Presentation
Download Presentation
Játék ismertetők

Játék ismertetők

80 Views Download Presentation
Download Presentation

Játék ismertetők

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Legújabb játékok az ingyenes játékokat gyűjtő jatekjatekok.com oldalon

  2. Akció játékok • Végső Küldetés: Az elit terrorelhárító osztag katonájaként a küldetésed a területen lévő összes terrorista elpusztítása. • Az egérrel lehet célozni és lőni, az 1-2-3-4 gombokkal fegyvert választani.

  3. Autós játékok • Autósüldözés: Ez az autósüldözést szimuláló játék jó alkalom a vezetési tudásod tesztelésére miközben lenyomod az vetélytársaid az üldözés során. Keresd meg és kapd el őket, lődd őket agyon! A kijelölt célpont kivégzése után lehet szintet lépni. Ügyelj az egészégedre!

  4. Puzzle játékok • Szovjet plakátok kirakósa: Szovjet plakátok kirakósa, első rész. • Ezek az informatív kirakósok a Szovjetunióban készített plakátokról szólnak. Három nehézszégi szint van, 16, 25 és 36 rejtvénnyel.

  5. Oktató játékok • A Föld lelke: Keresd meg a képen elrejtett számokat! A játék befejezéséhez össze kell gyűjtened az összes számot. A elrejtett számok egy gyerekeknek szánt játék, de jó móka mindenkinek. Használd az egeret a játékhoz! A teljesítéshez meg kell találnod a számokat 0-tól 9-ig.