Povestea zilei
Download
1 / 9

Povestea zilei - PowerPoint PPT Presentation


  • 120 Views
  • Uploaded on

Povestea zilei. Luni. După un weekend în care m-am bucurat de libertate,de compania prietenilor,de relaxare,diverse distracţii,ieşiri în club... mă trezesc luni dimineaţa speriată de ceasul care sună insuportabil.Repede încerc să mă pregătesc să merg la şcoală.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Povestea zilei' - jasper-daniel


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Luni

După un weekend în care m-am bucurat de libertate,de compania prietenilor,de relaxare,diverse distracţii,ieşiri în club... mă trezesc luni dimineaţa speriată de ceasul care sună insuportabil.Repede încerc să mă pregătesc să merg la şcoală.

Deşi mă trezesc devreme tot timpul întârzii la şcoală deoarece în oraş este foarte aglomerat. Când ajung la şcoală şi intru la orele de curs încerc să mă concentrez să culeg cât mai multe informaţii şi aştept cu nerăbdare pauza de care profit din plin.

La fiecare început de curs încept să mă stresez că poate nu sunt îndeajuns de pregătită.

După ce se termina orele câteodata mai stau la colega mea Cosmina în cămin unde ne facem împreuna temele,mai povestim si râdem foarte mult...apoi merg acasă mănânc şi pierd puţin vremea la calculator sau la tv,după care îmi învat ce a mai rămas ,citesc ceva şi îmi pregătesc geanta cu carţile pentru următoarea zi.

Seara se lasă iar eu nu mai am dispoziţie pentru nimic...intru la dus unde îmi petrec ceva timp circa 30-40 de minute.....După un dus fierbinte îşi face apariţia “moş Ene pe la gene”,dar ca să imi meargă bine tot restu săptămânii las puţin somnul la o parte şi îmi zic rugăciunile înainte de culcare.

Fiind o zi de luni toată lumea o consideră lungă şi greu de suportat mai ales la şcoală,dar totul e bine când se termină cu bine.


A doua zi dimineaţa ceasul sună la aceeaşi ora ,dar azi parcă ma trezesc cu mai mult entuziasm si cu mai multă voinţă.

Mă pregătesc repede să merg in staţia de autobuz unde mă intâlnesc cu Daliana o colegă cu care merg la scoală. Încerc să mă grăbesc să nu intârzii deoarece azi e marţi si prima ora am română ...ora care imi place foarte mult si mă simt in largul meu .

După o ora de română urmeaza altele mai frumose,altele mai plictisitoare,dar împreună cu colegii facem o atmosfera mai placută si timpul trece mai repede...şi s-a mai dus o zi de şcoală.

Ajung acasă o mai ajut pe sora mea la facut mâncare sau curăţenie iar apoi îmi fac temele.

Marti


Miercuri parcă ma trezesc cu mai mult entuziasm si cu mai multă voinţă.

Miercuri avem toată ziua specialitate e o zi mai lejeră si frumoasa in acealsi timp ...nu ne mai stresăm pentru că mai sunt două zile şi vine weekendul mult aşteptat.


Joi parcă ma trezesc cu mai mult entuziasm si cu mai multă voinţă.

Joi la fel trece ziua singurul stres este că avem 2 ore de matematică în care trebuie să ieşim la tabla iar dacă nu ştim formulele pixul magic al domnei diriginte mai pune un 2 la colecţie.


Vineri parcă ma trezesc cu mai mult entuziasm si cu mai multă voinţă.

Pff...a trecut şi joi urmează vineri o zi foarte scurtă avem ore uşoare si scăpăm repede apoi urmeaza weekendul cu multa adihnă si iesiri in club.


Sambata parcă ma trezesc cu mai mult entuziasm si cu mai multă voinţă.

Sambata e ziua in care dorm foarte mult,fac curatenie in casa imi ajut familia la treburile casnice,iar daca imi ramane timp ies cu prieteni.


Duminica parcă ma trezesc cu mai mult entuziasm si cu mai multă voinţă.

Duminica merg la biserica...trebuie sa recunosc ca nu foarte des..dar credinta mea este la fel de mare in Dumnezeu.il iubesc mult si ii multumesc pentru tot binele si raul din viata mea.

Duminica imi mai pregatesc lectiile pentru saptamana urmatoare.


Pentru mine o zi de şcoală este o experienţă noua,o descoperire....

O zicală spune sa-şi trăieşti fiecare zi ca şi cum ar fi ultima. Poate sună cam dramatic, dar se aplică destul de bine; nu trebuie să-ţi iei adio de la nimeni, doar să traiesti din plin, să valorifici la maxim potenţialul pe care îl ai, să scoţi tot ce e mai bun din fiecare situaţie ca şi cum nu ar mai exista o altă şansă. De ce suntem atât de delăsători şi indiferenţi, amânând prea multe lucruri si făcând altele doar pe jumatate? Dacă am pune suflet în tot ceea ce facem şi ne-am strădui să iasă cât mai bine, am fi mult mai fericiţi, şi noi şi cei din jurul nostru.