Hoe kun je een Dell-tv ontgrendelen? - PowerPoint PPT Presentation

janiewarner61
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Hoe kun je een Dell-tv ontgrendelen? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Hoe kun je een Dell-tv ontgrendelen?

play fullscreen
1 / 7
Download Presentation
Hoe kun je een Dell-tv ontgrendelen?
1 Views
Download Presentation

Hoe kun je een Dell-tv ontgrendelen?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Hoe kun je een Dell-tv ontgrendelen? Tegenwoordig zijn bijna alle televisiefabrikanten begonnen met het plaatsen van een kinderslot in hun televisietoestellen om te voorkomen dat kinderen onder een bepaalde leeftijd programma's bekijken die niet voor hen bestemd zijn. Dell-televisietoestellen hebben ook een kinderslot-systeem dat, wanneer het is ingeschakeld, alle knoppen op het bedieningspaneel van het tv-toestel vergrendeld behalve "Aan / uit-knop". Dit betekent dat kinderen de tv alleen kunnen inschakelen, maar niet van kanaal kunnen veranderen. Nu moet je je Dell-tv ontgrendelen om de normale werkvolgorde van de ingestelde knoppen te herstellen.

  2. Hiervoor hebben we enkele eenvoudige en snelle stappen vermeld die door Dell-ondersteuning worden geboden en die u kunnen helpen bij het ontgrendelen van uw televisietoestel

  3. Volg de stappen hieronder om Dell Television te ontgrendelen: • Houd de knoppen "VOL +" en "CH +" van een bedieningspaneel van uw televisie ongeveer 10 seconden ingedrukt om de kinderbeveiliging uit te schakelen. • Schakel uw televisie in en gebruik de knoppen op het bedieningspaneel van uw tv om elk kanaal te wijzigen of om het volume te verhogen of verlagen. In het geval dat het bedieningspaneel nog steeds niet werkt, moet u de bovenstaande stap herhalen.

  4. Sluit tot slot uw televisie opnieuw. Om dit te doen, moet u eerst op de knop "Menu" drukken en vervolgens "Setup" selecteren. Selecteer daarna "OSD-instellingen" in het menu en kies vervolgens "TV-toetsvergrendeling". Nu zult u zien dat alle knoppen op het bedieningspaneel van uw Dell-televisie niet werken behalve "Aan / uit-knop".

  5. We kunnen u verzekeren dat u door de bovenstaande stappen te volgen eenvoudig uw Dell-tv kunt ontgrendelen. In het geval dat u nog steeds geconfronteerd wordt met een probleem of een ander product- of servicegerelateerd probleem, raden wij u aan contact op te nemen met Dell Helpdesk Nummer Nederland +31-208943274: voor hulp. Hun deskundige vertegenwoordigers zullen u waar nodig direct helpen met de juiste richtlijnen en methoden voor probleemoplossing. U hoeft alleen maar hun aanwijzingen op de telefoon te volgen en op deze manier krijgt u een onmiddellijke oplossing van hen.

  6. Neem contact op met ons op +31-208943274 Dank U OrigineleBron: https://bit.ly/2ONfANR