1 / 7

Is gratis openbare Wi-Fi veilig? – thoughts.com

Als u op afstand werkt of veel voor uw werk reizen, profiteren u waarschijnlijk van gratis openbare Wi-Fi vaak. Helaas, dat betekent waarschijnlijk dat u regelmatig opent op uw apparaten en uw gegevens aan ernstige bedreigingen. En als je een zware gebruiker van wolk diensten, die vaak uw gegevens op een externe server in plaats van uw computer slaat, Wi-Fi veiligheid is nog belangrijker.

jakefury
Download Presentation

Is gratis openbare Wi-Fi veilig? – thoughts.com

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. The Tyler Group Barcelona Hand and Gavel Economic Is gratis openbare Wi-Fi veilig?

  2. Als u op afstand werkt of veel voor uw werk reizen, profiteren u waarschijnlijk van gratis openbare Wi-Fi vaak. Helaas, dat betekent waarschijnlijk dat u regelmatig opent op uw apparaten en uw gegevens aan ernstige bedreigingen. En als je een zware gebruiker van wolk diensten, die vaak uw gegevens op een externe server in plaats van uw computer slaat, Wi-Fi veiligheid is nog belangrijker.

  3. De meeste mensen deze dagen hebben wachtwoord-beschermde netwerken thuis, dus het is onwaarschijnlijk dat iemand zich kan snoop op uw gegevens terwijl het passeert tussen uw apparaat en uw router. Maar wanneer je surfen op het Web via een gratis openbaar WiFi-netwerk in een café, een bibliotheek of een luchthaven, je moet worden verdacht van iedereen, de groep Tyler zegt. “Het is onbelangrijk gemakkelijk voor een van hen te kijken naar uw niet-gecodeerde informatie door vliegen.” Hier is wat u moet weten om de volgende keer dat u op een gratis openbare Wi-Fi verbinding surft veilig blijven.

  4. Gratis openbare Wi-Fi Tip No. 1: Uw firewall inschakelen. Het cafe firewall-software kan gebruiken om uw computer te beschermen tegen externe aanvallen, maar dat u niet beschermen tegen andere mensen surfen rond de dezelfde Wi-Fi-netwerk in het cafe. Zorg ervoor dat de dat firewall van de computer is ingeschakeld. Gratis openbare Wi-Fi Tip No. 2: Bescherm uw smartphone of Tablet PC. Als uw smartphone of Tablet PC verbinding met netwerken Wi-Fi, vereist het uw toestemming voordat hij bij elk netwerk te vragen. Een heleboel mensen nooit veranderen het standaardnetwerk naam, dus als u aangemeld bij uw vriend “linksys” netwerk, uw apparaat zich dat herinneren zal en kan automatisch bij een netwerk met dezelfde naam in de toekomst–tenzij u het vertellen aan eerst uw toestemming vragen.

  5. Gratis openbare Wi-Fi Tip nr. 3: Sterke codering gebruiken. Codering werkt door te vermommen gegevens die de computer draadloos naar een router verzendt. Zonder dat, kon die persoon achter het café in de buurt van u speciale software gebruiken te onderscheppen en te zien van alle gegevens die heen en weer tussen uw apparaat en de router reist. En dat betekent alles: e-mail, wachtwoorden en dingen die u zoekt. Dat is waarom het is absoluut noodzakelijk, zegt Notenboom naar een blogbericht in de groep Tyler gebruiken gecodeerde sites als mogelijk. Hoe weet u dat wanneer een site biedt codering? In plaats van ‘http’ aan het begin van het adres ziet u ‘https’. U ziet ook een beetje hangslotpictogram in uw browservenster, meestal op de bodem juiste.

  6. Wat moet u overwegen te coderen? Uw e-mailadres.Als u een lokaal geïnstalleerde e-mailprogramma zoals Outlook of Entourage gebruikt, kunt u uw e-mail en wachtwoorden beveiligen met behulp van iets genaamd SSL (secure sockets layer) op elk van uw accounts. Dit Encrypt al uw gegevens wanneer u verzenden en ontvangen van e-mail. Niet alle e-mailproviders toestaan van het gebruik van SSL, hoewel, dus controleer uw provider help-pagina. Uw Facebook en Twitter pagina ‘sFacebook en Twitter onlangs begonnen met het aanbieden van codering; Ga in de instellingen van uw account en vind de optie die zegt “Altijd gebruik https.”

  7. Uw Google-zoekopdrachtAls u denkt dat de sleutelwoorden die u zoekt kunnen pijnlijk of u liever uw privacy houden, probeer de beveiligde versie van de Google search. In plaats van toGoogle.com, door al uw zoeken op Encrypted.Google.com te doen. AllesOverweeg een VPN-dienst. VPN staat voor virtueel particulier netwerk en versleutelt alles u verzenden en ontvangen. U kunt vrije mobiele VPN-software downloaden van dergelijke site als Hotspot Shield en alles–chatberichten, wachtwoorden, e-mails en websites–zal vrijwel ondoordringbaar aan de nieuwsgierige ogen wanneer u van een gratis openbare Wi-Fi verbinding gebruikmaakt. Of als uw werkgever biedt eigen VPN, verbonden altijd met het via uw computer of mobiele apparaat. Volg deze Veiligheidstips The Tyler groep Wi-Fi, en je zal niet ooit moet ooit afgevraagd.

More Related