slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
pass4sureOfficial PowerPoint Presentation
Download Presentation
pass4sureOfficial

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

pass4sureOfficial - PowerPoint PPT Presentation


  • 74 Views
  • Uploaded on

http://www.pass4sureOfficial.com. HP0-P18. HP. HP Integrity o-Class BladeSystem. Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=HP0-P18. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

pass4sureOfficial


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

http://www.pass4sureOfficial.com

HP0-P18

HP

HP Integrity o-Class BladeSystem

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=HP0-P18

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your HP0-P18 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire HP certification.

If you use pass4sureofficial HP0-P18 Certification questions and answers, you will experience

actual HP0-P18 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our HP exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your HP0-P18 exam. Every point from pass4sure

HP0-P18 PDF, HP0-P18 review will help you take HP HP0-P18 exam much easier

and become HP certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial HP HP0-P18 course:

* Up-to-Date HP HP0-P18 questions taken from the real exam.

* 100% correct HP HP0-P18 answers you simply can't find in other HP0-P18 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a HP0-P18 PDF.

* HP HP0-P18 brain dump free content featuring the real HP0-P18 test questions.

HP HP0-P18 certification exam is of core importance both in your Professional

life and HP certification path. With HP certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

HP HP0-P18 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass HP HP0-P18 certification test and career opportunities will be

open for you.

slide2

Question: 1

Where are system error logs located in Red Hat Linux?

A. /var/log/

B. /var/adm/

C. SYS$ERRLOG:SYSTEM.LOG

D. SYS$ERRLOG:ERRLOG.SYS

Answer: A

Question: 2

A BL860c Blade Server Internal Health LED is flashing amber. What does this mean?

A. The server is degraded.

B. There is a critical internal error.

C. The server is on, and health is good.

D. The server is off, and the last known health state is good.

Answer: A

Question: 3

After inserting a BL860c into a c-Class enclosure how can you access the server iLO 2 console

when the server is still down? (Select two.)

A. Connect directly to the interconnect in bay 1 port.

B. Connect the SUV cable on front of the blade to access to the iLO 2 MP.

C. Connect through rs232 is provided to iLO without powering on the server.

D. Connect via Onboard Administrator to the related iLO 2 MP LAN port.

E. Connect by telnet after configuring an iLO 2 MP address via the Insight Display.

Answer: B, D

Question: 4

Which software allows you to view historical resource usage data through a graphical interface,

and then use that data to test different scenarios before you make changes to your critical

application?

A. HP Capacity Advisor

B. HP Global Workload Manager

C. HP-UX Workload Manager

D. HP System Management Homepage

Answer: A

Question: 5

How do you improve the performance of all PCI Express devices in an Integrity BladeSystem

running HP-UX?

A. Update the related adapter firmware.

B. Sort adapters in a special order.

C. Set the MPS Optimization to ioconfig mps_optimize on.

D. Set MPS Optimization to on using the OnBoard Administrator settings.

Answer: C

Page 1 of 63

slide3

Question: 6

Which component of GlancePlus Pak keeps a history of the system's performance and sends

alarms of impending performance problems?

A. HP Performance Agent

B. Caliper Performance Tool

C. HP Serviceguard Storage Management Suite

D. Network performance enhancements for HP-UX 11i v3

Answer: A

Question: 7

Your customer uses a Virtual Connect Ethernet Module in Interconnect Bay 1 of a c7000

enclosure. He uses four Gigabit uplinks to a Cisco Ethernet switch, but only one is showing as

Linked/Active. The other three show up as Linked/Standby. What can you do to increase the

performance and use all four links as active?

A. Configure LACP on the Cisco switch

B. Add another two cables

C. Configure a performance trunk on the Virtual Connect modules

D. Configure VLAN on the Cisco switch

Answer: A

Question: 8

How can you improve the CPU performance of a BL860c BladeSystem server running two Intel

Itanium Dual-Core processors?

Processor specifications:

Model 9015

1.4 GHz

12MB L3 cache

FSB400

A. Expand the cache size using additional cache modules.

B. Change the existing processor to a faster model.

C. Improve the processor settings to speed up the frontside bus.

D. Set the overclocking parameter on the system board of the system.

Answer: B

Question: 9

Which web-based analysis tool helps you evaluate system performance, examine usage trends,

and compare performance between systems?

A. HP OpenView Performance Manager (OVPM)

B. HP OpenView Compliance Manager (OVCM)

C. HP OpenView ServiceCenter (OVSC)

D. HP OpenView Storage Data Protector (OVDP)

Answer: A

Question: 10

Page 2 of 63

slide4

Which HP-UX utility is used to manage internal disks of the HP c-Class Integrity BladeSystem

server?

A. sasutil

B. drvcfg

C. sasmgr

D. ioconfig

Answer: C

Question: 11

An additional processor has just been installed in a HP c-Class Integrity BladeSystem server

running Windows. Which online tool will verify that the processors are functioning correctly?

A. cpuconfig

B. top

C. Task Manager

D. STM

Answer: C

Question: 12

You have an HP c-Class Integrity BladeSystem server running HP-UX. What must you do to

protect data before moving a non-mirrored SAS disk drive to a different slot?

A. Run the HP Data Protection Agent.

B. Remove the server blade from the enclosure.

C. Perform a graceful operating system shutdown.

D. Disable the controller from the operating system level.

Answer: C

Question: 13

Where does OpenVMS store all error information?

A. /var/log/messages

B. SYS$ERRLOG:ERRLOG.SYS

C. /var/adm/syslog/syslog.log

D. SYS$ERRLOG:SYSTEM.LOG

Answer: B

Question: 14

Under HP-UX, where are the system logs located?

A. SYS$ERRLOG:ERRLOG.SYS

B. /var/adm/syslog

C. SYS$ERRLOG:SYSTEM.LOG

D. /var/log/messages

Answer: B

Question: 15

How do you view the BL860c front panel LED status if you do not have physical access to the

server?

Page 3 of 63

slide5

Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA