ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ПРВА СЕСИЈА
Download
1 / 9

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ПРВА СЕСИЈА - PowerPoint PPT Presentation


 • 99 Views
 • Uploaded on

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ПРВА СЕСИЈА. ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ - СКОПЈЕ. ЈАНУАРСКА СЕСИЈА И ДЕН СЕСИЈА. ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ПРВА СЕСИЈА. ЈАНУАРСКА СЕСИЈА 2013 ГОДИНА.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ПРВА СЕСИЈА ' - jacob-levine


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ПРВА СЕСИЈА

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ - СКОПЈЕ

ЈАНУАРСКА СЕСИЈАИ ДЕН СЕСИЈА


ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ПРВА СЕСИЈА

ЈАНУАРСКА СЕСИЈА

2013 ГОДИНА

 • Пријавувањето на испити во една сесија за двата рока се врши со една пријава. При тоа, студентот треба да нагласи за кој рок се пријавува (прв или втор);

 • Не постои можност студентот да се јави и на двата рока во истата сесија;

 • Пријавите за испит на кои нема да биде наведен рокот за полагање нема да бидат земени предвид;


ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ПРВА СЕСИЈА

ЈАНУАРСКА СЕСИЈА

2013 ГОДИНА

 • ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ:

 • На 20 и 21 декември до 13 часот во сандачињата за пријавување испити

  (наспроти читалната на Факултетот);

 • пријавувањето на испити по рокот е до 25 декември до 10 часот со уплата за казна од 310 денари по испит;


ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ПРВА СЕСИЈА

ЈАНУАРСКА СЕСИЈА

2013 ГОДИНА

 • ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ:

 • На 20 и 21 декември до 13 часот во сандачињата за пријавување испити

  (наспроти читалната на Факултетот);

 • За студентите запишани по прв пат во прва година во 2012/13 година, пријавување на испити ќе се врши дополнително и електронски, преку iKnow системот, во истите назначени периоди.


ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ДЕН СЕСИЈА СЕСИЈА

ДЕН СЕСИЈА

31 јануари 2013 ГОДИНА

 • За ден сесијата студентот има право да избере само еден испит на кој ќе се јави, со електронско пријавување со e-mail на [email protected] еден ден пред испитот (на 30 јануари) во време од 09 до 11 часот;

 • Поднесувањето на нова пријава ќе се врши на самиот испит кај асистентот;

 • Студентите без претходна навремена најава на дадената e-mail адреса и без пријава нема да бидат примени на испит;


ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ДЕН СЕСИЈА СЕСИЈА

ДЕН СЕСИЈА

31 јануари 2013 ГОДИНА

 • Сите испити започнуваат во 9 часот наутро во назначените простории, освен ако не е поинаку наведено од предметниот наставник.

 • Испитот по геодезија ќе започне во 13 часот во сите сесии.

 • Испитите по геодезија 1 и геодетска мерна технологија ќе започнат во 13 часот во сите сесии.


Како да ја пополнам пријавата за испит?


ad