Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának! Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának! - PowerPoint PPT Presentation

irene-miles
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának! Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának! PowerPoint Presentation
Download Presentation
Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának! Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának!

play fullscreen
1 / 34
Download Presentation
Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának! Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának!
70 Views
Download Presentation

Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának! Hozsánna, hozsánna , Hozsánna Dávid Fiának!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Hozsánna, hozsánna, Hozsánna Dávid Fiának! Hozsánna, hozsánna, Hozsánna Dávid Fiának! Hozzád száll énekünk, Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

 2. Dicsőség, dicsőség A feltámadott Krisztusnak! Dicsőség, dicsőség A feltámadott Krisztusnak! Hozzád száll énekünk, Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

 3. Jézus, Jézus, Jézus, Isten Báránya! Jézus, Jézus, Jézus, Isten Báránya! Hozzád száll énekünk, Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

 4. A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz!A bajban lelkem társtalan– Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj!Nézd, rámtör a bűn már!Te adj –Te adj erőt – erőt,Krisztus, kegyelmezz!

 5. Ha arcod fényét elfedem– Krisztus, kegyelmezz!Te újból szólíts, Istenem!– Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj!Nézd, rámtör a bűn már!Te adj –Te adj erőt – erőt,Krisztus, kegyelmezz!

 6. Ha ajkam vétett ellened– Krisztus, kegyelmezz!A jó hírt zengjem csak Veled– Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már!Te adj –Te adj erőt – erőt,Krisztus, kegyelmezz!

 7. Egy elég ?

 8. Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.

 9. Krisztus, ártatlan Bárány, Ki miértünk megholtál, A keresztfa oltárán Nagy engedelmes voltál. Viselvén bűneinket, Megváltottál minket. Irgalmazz nékünk, Ó, Jézus, ó, Jézus! Krisztus, ártatlan Bárány, Ki miértünk megholtál, A keresztfa oltárán Nagy engedelmes voltál. Viselvén bűneinket, Megváltottál minket. Hallgass meg minket, Ó, Jézus, ó, Jézus! Krisztus, ártatlan Bárány, Ki miértünk megholtál, A keresztfa oltárán Nagy engedelmes voltál. Viselvén bűneinket, Megváltottál minket.Adj békességet, Ó, Jézus, ó, Jézus!

 10. Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránkszakadmindenbaj, mégsefélünk Ő a mi páncélunk, erőspajzsunk Ha ránktörazellenség, Benne bízunk Ez a földszéthullik, mindenhegyleomlik De egyKősziklaörökkéáll Tajtékzik a tenger, gyilkol a sokfegyver Nékünkmégsemárt a halál

 11. Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránkszakadmindenbaj, mégsefélünk Ő a mi páncélunk, erőspajzsunk Ha ránktörazellenség, Benne bízunk Eladómárminden, örömödmégsincsen Ha ez a forrásnemáradránk Ő az, akiingyenmárod’adottmindent Értünkáldozvaönmagát

 12. Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránkszakadmindenbaj, mégsefélünk Ő a mi páncélunk, erőspajzsunk Ha ránktörazellenség, Benne bízunk Fogták, elítéltékésmegfeszítettékIstenFiátmihelyettünkNincsmárítélet, vádsohasemérhetVéreeltöröltmindenbűnt

 13. Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x Majd mi is feltámadunk, Majd mi is feltámadunk, Majd mi isfeltámadunk, mint Ő! Halleluja, testvér! Hogy ha eljön az idő, Egész biztos eljön Ő, És mi isfeltámadunk, mint Ő!

 14. Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x Ő velünk van minden nap, Ő velünk van minden nap, Ő velünk van minden nap, már most! Halleluja, testvér! Hallja ezt meg mindenki, Nem kell egyedül lenni, Mert velünk van minden nap, már most!

 15. Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él 2x Nagy örömmel segít Ő , Nagy örömmel segít Ő , Nagy örömmel segít Ő , neked! Halleluja, testvér! Hogy ha nem látsz kiutat, Isten Fiára mutat, Mert örömmel segít Ő neked!

 16. Miért kullogsz még a kő felé? Jézus feltámadt a sírból! Ez a hajnal lett a győztesé Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Jézus feltámadt a sírból! Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

 17. Miért maradnál a sötétben ? Jézus feltámadt a sírból! Szíved tárd a fényre egészen Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Jézus feltámadt a sírból! Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

 18. Miért szomorkodnál hiába ? Jézus feltámadt a sírból! Indulj kiáltsd szét a világba Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Jézus feltámadt a sírból! Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

 19. Legszebb 1.helyezett

 20. Legszebb 2. helyezett

 21. Legszebb 3. mcdonalds Legszebb 3. helyezett

 22. Legötletesebb 1. helyezett

 23. Legötletesebb 2. helyezett

 24. Legötletesebb 3. helyezés

 25. Legkörnyezetbarátabb 1. helyezett

 26. Legkörnyezetbarátabb 2. helyezett

 27. Legkörnyezetbarátabb 3. helyezett

 28. LEGJOBB ÉS LEGSZEBB CSOPORTMUNKA !

 29. ÁLDOTT HÚSVÉTOT ÉS JÓ PIHENÉST !