printshop - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
printshop PowerPoint Presentation
play fullscreen
1 / 15
Download Presentation
printshop
171 Views
Download Presentation

printshop

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Het afdrukken van documenten is niet een moeilijke taak, zoals iedereen een printopdracht kan geven op hun thuis-pc aangesloten met een printer, maar als het gaat om professionaliteit en professionele resultaten, maximaal mensen vertrouwen een internet printshop.

  2. Internet copyshop - Een thuis voor afdrukken van hoge kwaliteit op uw deur stap • Met moderne high-volume machines, Internet Printshop, NL is nu klaar om uw bestellingen van digitaal printen snel te verwerken. Met een focus op snelle verwerking en hoge kwaliteit, hebben we opgenomen nieuwste, kwalitatief hoogwaardige machines. En, we verwerken alle bestellingen centraal in Utrecht en leveren ze heel Europa door DHL, dat betekent dekken we de hele Europa, en de mensen van overal in Europa kan een bestelling plaatsen bij ons voor digitaal printen, en wij zorgen voor super snelle verwerking en levering door DHL.

  3. InternetCopyshop • Als u niet beschikt over een goede printer in huis te hebben en de noodzaak is voor het afdrukken van afbeeldingen van een project van het college, school project, of een officiële presentatie voor te bereiden, dan kunt u niet wilt dat tot ongeveer 500 dollar te investeren kopen van een goede kwaliteit printer terwijl dezelfde kon in ongeveer 10% of 20% van de kosten van de printer worden uitgevoerd door een internet drukkerij of copyshop. Ook investeert $ 500 is niet een goede beslissing als je maar zelden tegenkomt de drukkerij behoeften.

  4. Social Media Links https://plus.google.com/100276489641539508354/posts https://www.facebook.com/InternetCopyShop https://twitter.com/ICopyShop https://www.linkedin.com/pub/internet-copyshop/9a/788/4aa https://www.pinterest.com/ICopyShop/ http://www.stumbleupon.com/stumbler/Internet-copysh

  5. Internet Copyshop, Graphotech Utrecht BV Wittevrouwenstraat 26 3512CV Utrecht Nederland Call us now toll free: 030 2364147 info@internet-copyshop.nl http://internet-copyshop.nl/