QUAN EL RIU ARRIBA A LA DESEMBOCADURA. - PowerPoint PPT Presentation

illias
quan el riu arriba a la desembocadura n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
QUAN EL RIU ARRIBA A LA DESEMBOCADURA. PowerPoint Presentation
Download Presentation
QUAN EL RIU ARRIBA A LA DESEMBOCADURA.

play fullscreen
1 / 11
Download Presentation
QUAN EL RIU ARRIBA A LA DESEMBOCADURA.
110 Views
Download Presentation

QUAN EL RIU ARRIBA A LA DESEMBOCADURA.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. QUAN EL RIU ARRIBA A LA DESEMBOCADURA. Quan el riu arriba a la desembocadura fa tremolar l’aigua dura, transparent, blau cel en els meus ulls brilla i brillarà tot el dia llunyà. Maria Tobella Díaz.

 2. NOVEMBRE Plugeta hivernal cortineta fina clara com un vel penjada del cel sense cap arruga. Ves a flor de pell, fresca pessigolla, lleu esgarifança de no se sap què... Enyoro i no enyoro I no enyoro el blau cel.

 3. Tardor Cauen les fulles, els ocells marxen, mengem castañes a la tardor. Obre el paraigua que ve la pluja. .El fred arriba adéu calor. Alumnes de l’Escola Sant Josep de Vilafranca del Penedèes.

 4. LA SALAMANDRA Quan vaig pel bosc faig un moment de repòs, mentrestant veig una salamandra que s’amaga pels rocs. La goito com es belluga i no s’asembla a una oruga. Segueixo el meu camí i ella es va endinsant pel pi

 5. DITA DE BOLETS El bolet i el moixernó de l’octubre és el millor

 6. LA TARDOR Les fulles seques fan rotllana saltironant d’ aquí, d’allá i dintre el bosc la tramuntana sembla la cobla lluny sonant.

 7. JOAN He enganxat el meu nom i després he posat paper de color verd i marro, també he pintat amb pintura.

 8. ALBERT Hem enganxat el nom “disfressat” en una cartolina de color verd, amb forma de fulla de tardor.

 9. XAVI Vaig fer: un tractor, un cotxe, un home a dins la dutxa. Darrere el nom vaig posar roba de sac, perquè s’enganxes vaig posar cola.

 10. ALEIX Vam fer aquest mòbil, vaig posar lletres enganxades amb cola a sobre de la fulla i lligat d’un fil. La creu la vam fer amb pals lligats.

 11. ROGER El meu nom, ho vam fer amb: cartolina arrugada, fulles, pintura, colors i paper. Sembla que les fulles estiguin caient.