slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Service

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 8

Service - PowerPoint PPT Presentation


 • 92 Views
 • Uploaded on

Service.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Service' - hieu


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Principiile Deltapav Costructions SRL se bazeaza pe resurse economice si de personal bine structurate si diversificate, de tehnologii sofisticate si inovatoare, precum si sprijin operational de inalt nivel, pentru a gestiona in completa autonomie proiectele de constructii atat in domeniul rezidential cat si industrial de orice tipologie si entitati.

In plus Deltapav Constructions SRL colaborează cu prestigioase companii imobiliare care functionează independent in domeniul renovarii si constructiei de cladiri pentru birouri si resedinte, asigurand o diversificare si extindere a activitatii sale. In ultimii cinciani, compania a mai mult decat dublat capacitatea sa de lucru,

o confirmare suplimentara al dezvoltarii sale constante. Este de asemenea important de retinut ca cea mai mare parte a activitatii se desfasoara cu companii private si guvernamentale si este impartit in mod egal intre interventiile in rezidentiale si interventiile in sectorul comercial si de servicii.

Abordare globala si diferentiata

Unicitatea care diferentiaza firma noastra este abordarea completa si diversificata utilizata pentru fiecare lucrare, datorita serviciului de consiliere care urmeaza fiecare faza operationala, chiar si cea anterioara constructiei efective.

Compania utilizeaza formule avansate de Project Financing si de management, incepand cu cautarea de terenuri, continuand prin a formula bugetul proiectului si terminand cu constructia efectiva.

 • Experienta firmei este imbogatita in fiecare zi, cu realizari in domeniile:
  • Comercial
  • Hotelier si in industria turismului
  • Rezidential de inalta clasa pentru zonele urbane
  • Tehnologii inovatoare pentru refacerea mediului
  • Recuperarea zonelor urbane în conformitate cu noile criterii de proiectare
  • Constructii si renovari
  • Restaurare
  • Restructurarea de cladiri de prestigiu din centre istorice, de birouri si rezidentiale de mare valoare
  • Realizarea de ansambluri pentru sport
  • Constructia de cladiri eco-compatibile
  • Religios, pentru constructia de fundatii si institutii
  • Sponsorizare a activitatilor cultural-artistice
 • Toate acestea, intotdeauna si pe cat posibil, in perfecta armonie cu conditiile de viata de zi cu zi.
slide3

SUBSTRATURI USOARE DIN BETON CELULAR

Deltapav Constructions produce substraturi usoare din beton celular Foamcem cu o greutate foarte redusa si o aplicare extrem de rapida. Materialul Foamcem este creat prin intermediul unui adictiv de origine organica sub forma de spuma; vorbim de un produs economic, eco-friendly si cu proprietati excelente.

Densitate

Kg/mc

Rezistenta la

compresie Kg/cm2

Conductivitate termica

(lambda)

300

400

500

6,5

10

15

SAPE PREAMESTECATE CERTIFICATE

Firma noastra are la dispozitie 20 de utilaje pentru executarea de sape usoare, care reprezinta activitatea principala. Sapele preamestecate sunt realizate cu materiale inerte preamestecate cu lianti speciali. Acestea poseda calitati foarte bune de transmisie pentru incalzirea prin pardoseala, o excelenta rezistenta la compresiune si timpi scurti de aplicare.

PARDOSELI DIN BETON DRENANT DELTAPAV DRAIN

Delpav Drain este un beton pre pregatit pentru alei si drumuri de acces cu mare capacitate de drenaj garantata prin o atenta selectie a agregatelor si prin actiunea specifica a liantului de ciment utilizat in amestec.

Betonul drenant Deltapav Draineste deosebit de potrivit pentru realizarea de drumuri secundare, cai de acces, zone 30, suprafete de stationare, trotuare, parcari, arii pietonale, piste pentru ciclisti, cai sau drumuri supuse protectiei mediului si gradini publice.

Deltapav Drain poate fi utilizat pentru gestionarea apei pluviale; creste

siguranta pavajului, doarece acesta previne formarea de balti, pericolele de acvaplanare si formarea de straturi de gheata; reduce efectul de insula de caldura pentru ca favorizeaza o reflectare mai mare a radiatilor solare, reducand astfel absorbtia, diminuand in mod semnificativ senzatia de caldura perceputa de pietoni in perioadele foarte calde. 

PARDOSELI DIN BETON ELICOPTERIZAT CU QUART

Podelele de beton cuartat sunt realizate prin intermediul unui strat de pulbere de cuart, care ofera suprafetei o excelenta rezistenta la abraziune.

Pardoselile cuartate pot fi colorate prin adaugarea de oxizi si sunt caracterizate prin rosturi de dilatare din metal care se incruciseaza.

slide4

PARDOSELI FARA ROSTURI

Prin intermediul unor echipamente adecvate, executam pardoseli fara rosturi post tensionate.

O revolutie in domeniu care permite reducerea problemei frecvente de contractie hidraulica, ceea ce poate duce la fisuri si deformari. Suprafetele finale sunt podele monolitice fara interupere de continuitate, care ofera rezistenta, durabilitate si o economie semnificativa

TAVANE POST TENSIONATE

Postensiunea permite realizarea de structuri cu spatiile dintre grinzi mai ample, de cladiri cu grosime redusa a placii si in acelasi timp zone mult mai ample fara coloane.

Sistemul ofera componente tensionate individual, blocate de dispozitive de ancorare si permite controlarea eficienta a deformatiilor si fisurilor din structura.

LASER SCREEN SYSTEM

Laser Screed System este o tehnologie unica, cu capacitate de executare, nivelare si compactare automata de suprafete mari de pavaj.

Reprezinta cea mai avansata tehnologie de inalta precizie in domeniul pardoselilor si reduce semnificativ timpii de executie si erorile.

Este extrem de potrivita pentru executarea de pardoseli ale industriilor mari, aeroporturi, statii sau depozite.

slide5

RAMPE ANTIDERAPANTE

Deltapav Constructions poiecteaza si construieste rampe pentru accesul la parcari supraetajate sau garaje. Finisajul dunguit in forma de “spinare de peste” evita alunecarea si formarea de ghiata.Rampele sunt realizate cu forme speciale care ampenteaza stratul de cuart-ciment proaspat depus peste betonul armat.

PARDOSELI ARHITEHTONICE

Pardoseli externe cu efect de spalare cu pietris la vedere, ideale pentru piete, bulevarde, alei pietonale si trotuare.

Pot fi realizate cu beton colorat sau standard si au o durabilitate mare in timp, o buna rezistenta la inghet, la sarcini si la temperaturi inalte.

HIDROIZOLATII

Lucrarile de hidroizolatii sunt executate cu maxim de profesionalism in conformitate cu cele mai noi standarde de calitate, respectand totodata mediul inconjurator. 

Echipa noastra va pune la dispozitie experienta acumulata, si raspunde cu promptitudine, seriozitate si profesionalism tututor solicitarilor primite de la clientii nostri. 

PARDOSELI SI ACOPERIRI CU RASINE

Deltapav Constructions aplica pardoseli si acoperiri din rasina de orice culoare, cu finisaj lustruit, mat sau satinat. Pardoselile din rasina sunt foarte rezistente la zgarieturi si escoriatii, nu genereaza praf si sunt rezistente la apa. Din acest motiv, ele sunt potrivite pentru orice mediu rezidential sau comercial, cum ar fi birouri, sali de gimnastica, restaurante, showroom-uti, etc…

SILICATI PENTRU PARDOSELI INDUSTRIALE

DENSIFICARE LA SUPRAFATA NETEDA SI STRALUCITOARE PERMANENTA  A BETONULUI

Slefuitura usoara a suportului cu masina planetara echipata cu instrumente diamantate cu granulatia fina, efectuate in faza de uscat si/sau umed si curatare ulterioara; dubla aplicare de coloranti pe baza de Litiu prin impregnarea de culori alese din pliantul nostru de culori standard.

slide6

SOLUTII PENTRU TERMO SI FONO IZOLATII

Oferim solutii tehnologice pentru izolatile termoacustice a pardoselilor si suprafetelor. Materialele folosite pentru izolatii sunt in principal: poliuretan expandat, argila expandata, polistiren si ciment celular usor.

Polistirenul este materialul cel mai indicat pentru izolatie, datorita excelentelor sale proprietati!

Prin intermediul polistirenului, Deltapav realizeaza si procedura inovatoare de imbracare, care consta in izolarea in integralitate a suprafetei externe a unei cladiri.

 • CONSOLIDARE DE TERENURI

Deep Injections este o tehnologie inovativa pentru a rezolva problema de surpare a solului destinat fundatiei in mod rapid si cu o invazivitate foarte scazuta.

Deltageoplus este o rasina care, injectata in subsol, expandeaza si compacteaza terenul.

 • Avantaje
 • Rapid si cu efect imediat
 • Fara instalarea de santiere
 • Ridicarea precisa si controlata
 • Nu rezulta deseuri din materiale
 • Nu necesita sapaturi
 • Perfect pentru spatii de lucru restranse

Deltageoplus

 • Atunci cand sa procedeaza cu Deep Injections
 • evaluare corecta a fisurii, ne aduce la cauza si solutia aplicabile.
 • Tehnicieni Deltapav executa in fiecare an sute de inspectii.
 • In cazul in care exista fisuri pe pereti din cauza unui teren instabil nu exista siguranta.
 • Deltapav Deep Injections este sistemul pentru a rezolva problema imediat.
slide7

Sectune

transversala

Sectune

longitudinala

Rasina Deltapav

IDRO DC200

INTERVENTIA IMPOTRIVA CEDARII PERETILOR

Cedarea peretilor este o problema in crestere, dar usor de rezolvat prin metoda Restructurarea Zidarie de la Deltapav.

Sectiune

transversala

Sectiune

longitudinala

RIDICARE DE PRECIZIE SI NIVELARE DE PARDOSELI LASATE

 • Deltapower este tehnologia pentru rezolvarea problemelor de cedare a pavajului.
 • Ridicarea pavajului apare ca urmare a extinderii rasinilor Deltapav injectate in corespondenta interfetei teren-pavaj.
 • Domenii de aplicare:
 • Podele in general (case, magazine, supermarketuri, pasarele, etc)
 • Pardoseli industriale
 • Drumuri asfaltate
 • Drumuri din beton celular armat si podele aeroportuare

Ridicare de precizie si nivelare de pardoseli lasate

Golurile din substrat provoaca cedari, leziuni, pierdere de planeitate si rupere a articulatiilor

Materialul este injectat prin gaurile de 6-12 mm in interfata sol-fundatie cu monitorizarea permanenta a operatiunilor.

Materialul se Materialul se extinde, inchide toate spatiile, compacteaza si ridica.

Cand trebuie actionat

In evaluarea instabilitatii pardoselii, in general se iau in considerare doar structurile de suprafata, ignorand fundalul.

Golurile din substrat, provoaca cedari, vatamari, pierderi de planeitate si ruperea articulatiilor.

Acest lucru se intampla nu numai in magazine sau depozite ci si la pardoseli industriale sau piste de aeroporturi.

Cu metoda Deltapower, toate aceste probleme pot fi rezolvate.

slide8

Rezistenta buna la foc si la temperaturi inalte

APLICABILITATE PE SUPORTI UMEZI

Sistemul de armare cu matrice anorganica

Un sistem compozit de armare structurala inovativ pentru structuri din beton FRCM

Sistemele de armare structuraleFRCM (FIBERREINFORCED CEMENTITIOUS MATRIX)sunt constituite prin cuplarea unei plase de fibre de mare performanta cu o matrice anorganica stabilizata cu functie de adeziv, care inlocuieste rasinile epoxidice folosite in sisteme FRP traditionale.

Intaririle compoziteDeltagoldsiDeltapav X Meshfolosesc fibre structurale cu diferite texturi (bidirectional si unidirectional) pentru a garanta o flexibilitate maxima de utilizare in diferite situatii de incarcare: indoire a pilonilor, rezistenta la taiere de panouri, flexiuni de grinzi si podele, variabilitate directionala a actiunilor seismice.

Deltapav a introdus o inovatie la nivel mondial in domeniul ranforsarii structurale patentand diferite sisteme de armare FRCM,fiecare dintre ele fiind special dezvoltate pentru a satisface nevoile de consolidare si reabilitare seismica a diferitelor structuri: structurile din beton armat, structurile peretilor si elementele de umplere.

 • Aplicabilitatea pe suporti umezi
 • Rezistenta la foc si la temperature ridicate
 • Rezistenta mare la cicluri de inghet si dezghet
 • Permeabilitate la vapori de apa
 • Non-toxic
 • Manipulare si aplicare simple
 • Fiabilitate ridicata a sistemului de armare, chiar si dupa atingerea sarcinii de rudere
 • Durabilitate chiar si cu o mare umiditate
 • Lucrabilitate intr-o gama larga de temperaturi
 • Reversibilitate a sistemului