S ketv r szellemi prostijai
Download
1 / 5

Süketvár szellemi prostijai - PowerPoint PPT Presentation


  • 68 Views
  • Uploaded on

Süketvár szellemi prostijai. (a bértollnokok). Azt mondtad ezt nem lehet elveszíteni. Kérdezd a tanácsadódat a zsoldszociológust!. Don Quijote lett a polgármester! Hát minek tartalak titeket, nem tudtátok átmosni a Süketváriak agyát?. Arról nem tehetek, hogy így nézel ki!.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Süketvár szellemi prostijai' - hermione-demetra


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Azt mondtad ezt nem lehet elveszíteni

Kérdezd a tanácsadódat a zsoldszociológust!

Don Quijote lett a polgármester!

Hát minek tartalak titeket, nem tudtátok átmosni a Süketváriak agyát?

Arról nem tehetek, hogy így nézel ki!

Én küldtem neked tv riportereke!

Én az éjféli mise után forralt borral kampányoltam neked

Minek ittál annyit?


No gyere Mikrofonállványossy, ha már fizetlek,elmondom mi a dolgod ezután.

Elintézem az ügynökeimmel, hogy a lejárt főszerkesztői megbízásodat egy évre meghosszabbítsák, majd megválasszanak.

Don Quijote van annyira szellemtelen és gyáva, hogy elfogadja a primitív újságírói tehetségtelenségedet.

Csak hogy ő is ott lehessen a második oldalon meginterjúvolva, vigyorgó képével a lapközépen, ahogy ezt velem csináltad.

Őt azonban mindig velem együtt fényképezheted az elején. Igyekezz az előnytelen képeket beszerkeszteni róla. Rólam el ne feledkezz, ha elült a botrány az elsinkófált adósságról, lassan kezdhetsz ismét velem foglalkozni, népszerűsíteni.

Igenis, „Maffiakori”, már jártam Don Quijote-nál, ahogy megbeszéltük letettem a hűségnyilatkozatot. Csak ez a „Rendíthetetlen Ősbölény aggaszt. Nála vannak a dokumentumok amik bizonyítják, hogy odaadtam minden lappéldányt neked cenzúrázásra.

Igen, rá külön kell ügyelni! A blogjában legutóbb is lefülelt a bádog utcatáblák eredetével kapcsolatban. Ezt írja: „Éppen ez utóbbi, utcatábla témában látszik a nagy különbség a maffia vezetésű város és a mostani között. Elegendő a primitív, nevetséges proletárszinvonalú bádog nyilakat, az elegáns zománcozott utcatáblákkal összevetni.

Míg a zománctáblákat nyílt verseny eredményeként szerezték be, addig a bádognyilak a maffiakori polgármester haveri kapcsolatainak eredménye. E szerint: te nem fizettél be több millió adót, akkor azt egy kis zsebbepénz fejében elengedjük, és csinálsz pár százezerért összetákolt festett proletár táblát.

Ez utóbbiak emlékeztessenek minket a maffia igazi arcára.. „

Már intézkedtem a legutóbbi lapszámban. Sumák módon szokásomnak megfelelően szépen összemostam a mostani polgármestert veled. Ezt írtam: „Jó lenne, ha a megrongált, utcákat mutató információs táblákat is minél előbb helyreállítaná az önkormányzat. Persze, az lenne a legjobb, ha a vandálok nem törnék szét időről időre ezeket. – „Érdekes módon” a vendéglátóhelyek környékén lévő táblák rongálódnak meg leggyakrabban.) Így a Süketváriak már nem is gondolnak arra , hogy ezek a táblák vacak minőségben készültek és ezért használhatatlanok. Legközelebb az adósságért fogom felelőségre vonni a Don Quijote-t.


Te pedig, rejtőzködő máléképű, riporterkém az uszodával hülyíted változatlanul a Süketváriakat.

Mutass be minél több sületlen, meg nem épült ki nem próbált kezdeményezést hallgasd el a problémákat. Érd városába véletlenül se menj el, ne hogy kiderüljön, hogy a kész, megalomán uszodájuk az egész várost csődbe rángatta.

És még van egy pár ötletem, mert az uszodamaffia, - tudod akik az ostoba önkormányzatokkal megépíttetik az uszodákat, majd bérbe veszik lerabolják, csődbe viszik majd megpattannak -, na ők adják nekem az újabb címeket, akikről írhatok mint tervezett beruházásokról.


Jól van „Pelyhesfenekű” látom Te már aktivizáltad magad. Jól használod a honlapot amit csináltattunk neked. A te feladatod idegileg kicsinálni a Don Quijote-t, mert te a templomba járókat jól tudod hülyíteni. A komment nélküli blog rossz ötlet volt, a „Rendíthetetlen Ősbölény” ki is gúnyolt érte, jól tetted, hogy levetted a blogodat, ez nem a te műfajod, még fejlődnöd kell!

Nem is lesz fejlődés, a „Maffiakori”-val gondoskodtunk arról, a 2 Milliárdos adóssággal

Már rákérdeztem miért nincs fejlődés Süketváron: „Több kínos kérdés foglalkoztatott az üggyel kapcsolatban:.. Mennyire fogja megsínyleni a város a HUHESZ-ben lévő konfliktusokat. Jelenleg elvileg többségben van a HUHESZ a városunk Önkormányzatában, de a hasonló konfliktusok eltusolása rengeteg energiát von el az érdemi munkától. Talán ezért nem történik túl sok minden Süketváron..”

Csak így tovább, idegileg készítsd ki! A legjobb lenne, ha mondva csinált okok miatt bizottsági tagságról mondj le, majd panaszkodj a honlapodon a vezetési stílusára. Ez bevált a „Rendíthetetlen Bölény”-nél is!