Köszöntünk a Siker Programban - PowerPoint PPT Presentation

hector
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Köszöntünk a Siker Programban PowerPoint Presentation
Download Presentation
Köszöntünk a Siker Programban

play fullscreen
1 / 9
Download Presentation
113 Views
Download Presentation

Köszöntünk a Siker Programban

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. a világ legnagyobb És legprofitábilisabbNemzetközi hálózatát építjük fel!! Köszöntünk a Siker Programban Dolgozd ki magad az állásodból a siker program által nyújtotta lehetőséggel ! Lépj velünk te is a siker útjára.!!!!! ”Azért támogatom a Network Marketinget, mert valóban a 21. század üzleti modellje.” (Robert Kiyosaki)

  2. MI A Megmutatjuk neked, az erőszakmentes modern hálózatépítés otthonról végezhető formáját. Egy egyszerű továbbajánlásos módszerrel + jövedelemre tehetsz szert. . „Ha tudod mekkora érték van a kezedben , akkor egyszerűen csak kínáld fel az embereknek a lehetőséget és bízd rájuk a döntést.” a világ legnagyobb És legprofitálisabb Nemzetközi hálózatát építjük fel?

  3. Termék és szolgáltatás, csomagok amivel egy tagságot is vásárolsz !

  4. Ciklikusan ismétlődő mátrix bonusz+ DS bónusz+ mélységi bónusz! 2 - MLM 1- MLM

  5. Ciklikusan ismétlődő mátrix bonusz+ DS bónusz+ mélységi bónusz! 12 MLM Leredukáljuk a saját zsebből való kiadásokat. Ehhez járul hozzá az egyszeri termékvásárlási díj, illetve a megújítási díjak amelyek a jutalékokból vonódnak le.


  6. Lehetőség a gyors pénzkeresetre !

  7. Ciklikusan ismétlődő mátrix jutalék 5 $- 50 $ - 500$ Mélységi Jutalékok A 2-3 gazdasági osztály mátrixának kipörgésekor, mélységi jutalékként a struktúrában Szponzorként megjelölt munkatársak végtelen mélységben meg fogják kapni a 3. vagy az utáni munkatársuk teljes első két emberes végtelen mélységű csoportjának forgalma után. .

  8. Otthonról bármikor és bárki által elkezdhető vállalkozás, minimális befektetéssel, 0 kockázattal. Egyszeri munka- Egyszeri kiadás - nincs havidíj-nincs karbantartási díj. A hálózat igazi stabilitását az a tény adja, hogy itt egyszerre (egymás után) nem egy, hanem 12 hálózatot építesz. Egyszerű, a nagytöbbség által is másolható rendszer. Profi irodai felület, amivel azonnal elkezdheted a továbbajánlást. Tudástár használata a belső webirodádból+ rendszeres online képzés. Az adott hálózatok fellendítése forgalommal. Örökös tagság.

  9. Sokak számára, a hálózatépítés lesz az egyedüli esély egy stabil anyagi háttér megteremtésére. Ezt egyre többen felismerik „ Előbb- utóbb minden hálózatépítő ezt fogja csinálni, hiszen ugyan az a munka mint bárhol máshol, csak itt 12x annyit fizetnek érte.” (Fülöp Richárd) Biztos lehetsz abban, hogy közeljövőben senki nem fog tudni kedvezőbb ajánlatot mutatni neked . Akár veled akár nélküled, mi felépítjük a világ legnagyobb és legstabilabb hálózatát. A döntés mint mindig, most is a Te kezedben van !! Mérlegeld azt is, hogy a 80%-os többség igent mond erre az ajánlatra !