breu tutorial actualitzaci de dades atri n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Breu tutorial actualització de dades ATRI PowerPoint Presentation
Download Presentation
Breu tutorial actualització de dades ATRI

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 10

Breu tutorial actualització de dades ATRI - PowerPoint PPT Presentation


 • 95 Views
 • Uploaded on

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament “” al portal ATRI i no directament a les persones afectades…. El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades):.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Breu tutorial actualització de dades ATRI


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
breu tutorial actualitzaci de dades atri

Breu tutorial actualització de dades ATRI

El Departament “” al portal ATRI i no directament a les persones afectades…

el departament informa al portal atri i no directament a les persones afectades
El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades):
 • El no haver fet una comunicació personalitzada a les persones afectades ha provocat una alarma que s’hauria pogut evitar… No són poques les persones que han vist un possible PHISHING massiu. La gestió de les dades personals tan sensibles com les dades bancàries, amb l’avís gens visible en el portal ATRI de que aquestes dades són necessàries “per al correcte pagament de les nòmines” també ha fet aixecar més alarma i preocupació…
 • El Departament ha d’informar directament a les persones que es puguin veure afectades, i en general a tothom, també als representants dels treballadors i treballadores.
 • Cal una comunicació clara i transparent del què ha passat.
 • Cal corregir aquest greu error en la gestió de la comunicació que continua provocant malestar, dubtes i molta preocupació.
atri revisi de dades banc ries
ATRI: Revisió de dades bancàries
 • La llei de Serveis de Pagament, 16/2009 de 13 de novembre, contempla la necessitat de que totes les domiciliacions dels pagaments tinguin el compte corrent de 20 dígits. Fins ara, per motius històrics, en les transferències que es fan per a fer el pagament de les nòmines no s’utilitzaven els dígits de control dels comptes bancaris dels empleats, motiu pel qual no s’enregistraven al sistema d’informació de gestió de personal.
 • Juntament amb bona part de les entitats bancàries col·laboradores, s’ha fet una actualització d’aquests dígits de control dels comptes dels empleats. Malgrat això han quedat comptes bancaris, els dígits de control dels quals no ha estat possible confirmar. Així doncs, comproveu, si us plau, les vostres dades bancàries. Si no teniu el dígit de control informat, és necessari que torneu a informar les vostres dades bancàries en la seva totalitat, ja sigui utilitzant el servei d’ATRI corresponent (Accés a la part privada – Retribucions – Nòmina – Dades bancàries) o bé facilitant les dades al vostre gestor de nòmina.
 • Donat que aquesta informació és necessària per al correcte pagament de les nòmines, s’han donat les indicacions oportunes als departaments perquè vetllin per fer arribar, entre altres, aquesta informació als empleats públics que no tinguin accés habitual a ATRI, per tal que tothom pugui regularitzar la seva situació.
pr vies
Prèvies
 • Cal disposar d’un navegador actualitzat
 • Per poder accedir correctament a tots els serveis del Portal, s'ha d'utilitzar un dels següents navegadors: Mozilla Firefox 1.5 o versions superiors fins a la versió 3.6, Internet Explorer 6.0 o versions superiors fins a la versió 8.0. La resta de navegadors i versions no estan suportats pel Portal.
 • Des de les centres educatius no hauria d’haver cap problema per accedir-hi.
 • Aquest tutorial s’ha fet amb l’objectiu d’ajudar a resoldre dubtes.
 • Però si teniu problemes d’accés, continuen els dubtes o voleu presentar una queixa, contacteu amb els SSTT.
 • SI presenteu una queixa per escrit, ens agradaria disposar d’una còpia per fer el seguiment davant el Departament i els SSTT. Envia’ns còpia a ensepublica@ccoo.cat
slide6

Seleccionar NÒMINA, i a continuació…Comprovar en “dades bancàries” si teniu informats els 20 dígits…Seleccionat “Canvi de dades bancàries” si cal actualitzar-les…

slide7

Una vegada indentificats de nou per accedir a les dades, si hem seleccionat “Canvi de dades bancàries” passem a aquesta pàgina. Cal seleccionar el “botó” que hi ha a l’esquerra de “Departament d’Educació”, i a continuació “Continua la tramitació”

aqu s han d actualitzar les dades nou n mero de compte i enviar la sol licitud bot inferior
Aquí s’han d’actualitzar les dades (nou número de compte) i “enviar la sol·licitud” (botó inferior)
i finalment
I finalment…
 • Després del prémer el botó "enviar la sol·licitud" surt una petita finestra que et demana si vols continuar amb la modificació de dades i esculls clicant "si" o "no",.
 • Llavors, el sistema pensa i et dóna un missatge que la sol·licitud ha estat ben tramesa.
 • El problema és que aquesta "petita finestra de confirmació", en moltes ocasions, els ordinadors no te la mostren perquè és com una finestra emergent de publicitat (pop-up)... així, tu creus que ja has sol·licitat el canvi, però NO és així...
 • Un consell, després de fer la sol·licitud, comprovar-ho a "consulta de sol·licituds" (a sota de "canvis de dades bancàries" i "rebuts").
 • I davant dels dubtes, consulteu als SSTT , truqueu i demaneu pels servei de nòmines…
 • Web amb tots els SSTT:
 • http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament/menuitem.75e1c94eb5dd9e184ed22010b0c0e1a0/?vgnextoid=3ff05c7d4b267110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&;vgnextchannel=3ff05c7d4b267110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&;vgnextfmt=default
slide10
Esperem hagi estat d’utilitat.
 • Continuem denunciant la manca d’informació personalitzada en temes tan sensibles com l’actual…
 • Exigim una comunicació individualitzada per tal que tothom pugui regularitzar la seva situació.
 • I donat que aquesta informació és “necessària per al correcte pagament de les nòmines”, s’ha de garantir el pagament com fins ara s’havia fet… Amb això no s’hi juga!