yleiskatsaus nastarenkaisiin n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Yleiskatsaus nastarenkaisiin PowerPoint Presentation
Download Presentation
Yleiskatsaus nastarenkaisiin

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

Yleiskatsaus nastarenkaisiin - PowerPoint PPT Presentation


  • 10 Views
  • Uploaded on

▪ Talven tuloon liittyy monia muutoksia. Jos sinulla on auto, yksi näistä muutoksista on\ntalvirenkaiden vaihtaminen. Talvirenkaita on markkinoilla monia eri vaihtoehtoja.\nEnnen valinnan tekemistä kannattaa selvittää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.\nParas tapa lähteä liikkeelle on aloittaa perusasioista. Talvirenkaita on kahta\ntyyppiä, nastarenkaita ja nastattomia talvirenkaita.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Yleiskatsaus nastarenkaisiin' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
yleiskatsaus nastarenkaisiin 1
Yleiskatsaus nastarenkaisiin
  • Talven tuloon liittyy monia muutoksia. Jos sinulla on auto, yksi näistä muutoksista on talvirenkaiden vaihtaminen. Talvirenkaita on markkinoilla monia eri vaihtoehtoja. Ennen valinnan tekemistä kannattaa selvittää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Paras tapa lähteä liikkeelle on aloittaa perusasioista. Talvirenkaita on kahta tyyppiä, nastarenkaita ja nastattomia talvirenkaita.
yleiskatsaus nastarenkaisiin 2
Yleiskatsaus nastarenkaisiin
  • Nastarenkaat soveltuvat alueille, joissa talviolosuhteet ovat jäätävät. Nastarenkaissa on metalliset napit, nastat. Nastat ovat yksinkertaisesti tappeja, jotka on upotettu renkaiden kulutuspinnan sisään. Kun ajat talvisilla teillä, jotka ovat jään tai lumen peittämiä, nastat kaivautuvat jäähän ja lumeen ja tarjoavat lisää pitoa, jota tarvitaan mukavan ja turvallisen ajonautinnon takaamiseen jäisillä teillä. Autosi ei liu’u tai luisu eikä aseta sinua alttiiksi onnettomuudelle.
yleiskatsaus nastarenkaisiin 3
Yleiskatsaus nastarenkaisiin
  • Pitkäaikaisen tuotekehityksen ansiosta nastoista on tullut kevyempiä ja lyhyempiä, mikä minimoi tien kulumisen ja takaa maltillisen melutason. Joissakin Yhdysvaltojen osavaltioissa ja muutamissa maissa eri puolilla maailmaa nastarenkaat eivät kuitenkaan ole sallittuja. Tämä kannattaa pitää mielessä rengasvalintaa tehdessä.
yleiskatsaus nastarenkaisiin 4
Yleiskatsaus nastarenkaisiin
  • Voit ostaa renkaat, jotka on varustettu metallisilla nastoilla tai renkaat, joissa ei ole nastoja. Päätös nastarenkaiden tai nastattomien talvirenkaiden välillä riippuu siitä, missä asut, minkälaiset olosuhteet alueella on talvella, ja missä päin ylipäätään liikut talvella. Jos asut alueella, jossa on talvisin ankarat olosuhteet, kannattaa hankkia nastarenkaat, koska ne ovat turvallisimmat renkaat liukkailla ja jäisillä teillä.
yleiskatsaus nastarenkaisiin 5
Yleiskatsaus nastarenkaisiin
  • Tästä löydät lisää tietoa nastarenkaista, vieraile verkkosivuillamme osoitteessa vianor.fi vaikka heti.