vinkkej hyv n autohuollon etsimiseen n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Vinkkejä Hyvän Autohuollon Etsimiseen PowerPoint Presentation
Download Presentation
Vinkkejä Hyvän Autohuollon Etsimiseen

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Vinkkejä Hyvän Autohuollon Etsimiseen - PowerPoint PPT Presentation


  • 10 Views
  • Uploaded on

Kun sinulla on auto ja huomaat siinä jotain vikaa, pitää toimia välittömästi. Näin toimimalla estät vakavia ongelmia, joiden korjaaminen saattaa tulla tulevaisuudessa hyvin kalliiksi. Autohuollon etsiminen autollesi kannattaa tehdä huolellisesti. Kaikki huoltoliikkeet eivät lunasta lupauksiaan, kannattaa etsiä sellainen, johon ei tarvitse pettyä viedessään autonsa huoltoon.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Vinkkejä Hyvän Autohuollon Etsimiseen ' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
vinkkej hyv n autohuollon etsimiseen 1
Vinkkejä Hyvän Autohuollon Etsimiseen
  • Kun sinulla on auto ja huomaat siinä jotain vikaa, pitää toimia välittömästi. Näin toimimalla estät vakavia ongelmia, joiden korjaaminen saattaa tulla tulevaisuudessa hyvin kalliiksi. Autohuollon etsiminen autollesi kannattaa tehdä huolellisesti. Kaikki huoltoliikkeet eivät lunasta lupauksiaan, kannattaa etsiä sellainen, johon ei tarvitse pettyä viedessään autonsa huoltoon.
vinkkej hyv n autohuollon etsimiseen 2
Vinkkejä Hyvän Autohuollon Etsimiseen
  • Vastinetta rahoillesi tarjoavan autohuollon valitsemisessa on useita asioita, jotka kannattaa tehdä. Ennen auton luovuttamista huollettavaksi kannattaa kysyä kustannusarviota. Varmista, että sinulla on karkea käsitys siitä, mitä huoltoliikkeet velottavat työstään. Jotkin huoltoliikkeet laskuttavat perustuen huoltoon käytettyyn aikaan, kun taas toisilla on kiinteä kustannus eri tyyppisille huolloille. Kun etukäteen tiedät, paljonko sinun tulee maksaa, voit ottaa huollon huomioon budjetissasi.
vinkkej hyv n autohuollon etsimiseen 3
Vinkkejä Hyvän Autohuollon Etsimiseen
  • Sinun tulee lisäksi valita sellainen autohuolto, joka on erikoistunut juuri sinun automalliisi. Kaikki huoltoliikkeet eivät tee saman kaltaista työtä. On liikkeitä, jotka tekevät yleistä autojen huoltoa ja sitten on niitä, jotka käsittelevät vain tiettyjä ajoneuvoja. Jos sinulla on esimerkiksi Porsche tai Land Rover, kannatta etsiä huoltoliike, joka on erikoistunut luksusautoihin. Älä vaaranna ajoneuvosi turvallisuutta ja arvoa luovuttamalla sitä väärille ammattilaisille.
vinkkej hyv n autohuollon etsimiseen 4
Vinkkejä Hyvän Autohuollon Etsimiseen
  • On myös hyvä käydä etukäteen valitsemassasi huoltoliikkeessä, jotta saisit käsityksen siitä, millaista työtä he tekevät. Varmista, että liike on puhdas, järjestelmällinen ja sisältää uusinta tekniikkaa. Ei kannata jättää autoaan huoltoliikkeeseen, josta ei ole mitään käsitystä. Selvitä myös, onko huoltoliikkeen työntekijöillä pätevyydet työskennellä automerkkisi parissa ja saako heistä ammattimaisen vaikutelman. Loppujen lopuksi tärkeintä on, saat huollosta vastinetta rahallesi.
vinkkej hyv n autohuollon etsimiseen 5
Vinkkejä Hyvän Autohuollon Etsimiseen
  • Vieraile sivullamme vaikka heti osoitteessa https://vianor.fi/, josta löydät lisää vinkkejä oikean autohuollon valintaan.