mit pit isi kysy valittaessa autohuoltoa n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
MITÄ PITÄISI KYSYÄ VALITTAESSA AUTOHUOLTOA? PowerPoint Presentation
Download Presentation
MITÄ PITÄISI KYSYÄ VALITTAESSA AUTOHUOLTOA?

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

MITÄ PITÄISI KYSYÄ VALITTAESSA AUTOHUOLTOA? - PowerPoint PPT Presentation


  • 6 Views
  • Uploaded on

Auton ostettuasi tulee jossain vaiheessa aika, jolloin tarvitset autohuoltoa. Et\nvoi käyttää autoa monien vuosien ajan ja olettaa kaiken toimivan\nvirheettömästi, ilman että käytät auton huollossa tarkistettavana. Jättämällä\nauton huollattamatta et pelkästään aseta autoa alttiiksi nopealle\nkulumiselle, vaan asetat myös oman elämäsi vaaraan. Viallisen ajoneuvon\nriski joutua onnettomuuteen on suurempi verrattuna asianmukaisesti\nhuollettuun ajoneuvoon.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'MITÄ PITÄISI KYSYÄ VALITTAESSA AUTOHUOLTOA?' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
mit pit isi kysy valittaessa autohuoltoa 1
Mitä pitäisi kysyä valittaessa autohuoltoa?
  • Auton ostettuasi tulee jossain vaiheessa aika, jolloin tarvitset autohuoltoa. Et voi käyttää autoa monien vuosien ajan ja olettaa kaiken toimivan virheettömästi, ilman että käytät auton huollossa tarkistettavana. Jättämällä auton huollattamatta et pelkästään aseta autoa alttiiksi nopealle kulumiselle, vaan asetat myös oman elämäsi vaaraan. Viallisen ajoneuvon riski joutua onnettomuuteen on suurempi verrattuna asianmukaisesti huollettuun ajoneuvoon.
mit pit isi kysy valittaessa autohuoltoa 2
Mitä pitäisi kysyä valittaessa autohuoltoa?
  • Jotta saisit autosi asianmukaisesti huollettua, kannattaa etsiä luotettava huoltamo alueeltasi. Kaikki autohuollot eivät pysty täyttämään lupauksiaan. Tästä syystä sinun kannattaa esittää potentiaalisille huoltoliikkeille muutamia kysymyksiä määritelläksesi, onko heidän työnsä ajoneuvosi kanssa ensiluokkaista. Ensimmäinen kysymys, joka sinun pitäisi kysyä, on huoltavatko he automerkkiäsi. Varmista, että valitsemasi huollon henkilökunta ymmärtää ajoneuvoosi liittyvät teoreettiset ja käytännön mekanismit. Jos sinulla on luksusauto, heillä tulisi olla asiantuntemusta ja kokemusta juuri ylellisten autojen huollosta.
mit pit isi kysy valittaessa autohuoltoa 3
Mitä pitäisi kysyä valittaessa autohuoltoa?
  • Toinen kysymys, joka kannattaa kysyä mahdollisilta autohuoltamoilta, on kuinka paljon he veloittavat sinulta työstä. Ennen kuin annat heidän huoltaa ajoneuvosi, kannattaa pyytää kirjallinen arvio työhön liittyvistä maksuista. Joillain huoltoliikkeillä on kiinteät maksut, kun taas toisilla laskutus perustuu huoltoon käytettyyn aikaan. Ennen kuin ajoneuvosi otetaan työn alle sinulla pitäisi olla ainakin karkea käsitys siitä, paljonko sinun on työstä maksettava.
mit pit isi kysy valittaessa autohuoltoa 4
Mitä pitäisi kysyä valittaessa autohuoltoa?
  • Sinun kannattaa myös kysyä, kuinka kauan autonhuolto kestää toteuttaa tilattu työ. Jos käytät autoasi joka päivä, kannattaa varmistaa, että se huolletaan mahdollisimman nopeasti kaikkien haittojen välttämiseksi. Ei kuitenkaan kannata kiirehtiä asiaa liikaa, koska joissain autohuolloissa se saattaa johtaa huonoon työn laatuun. Kerro heille, että käytät ajoneuvoasi päivittäin, mutta vaadi laadukasta työtä.
mit pit isi kysy valittaessa autohuoltoa 5
Mitä pitäisi kysyä valittaessa autohuoltoa?
  • Täältä löydät lisää vinkkejä autohuollon valintaan, vieraile myös https://vianor.fi/ vaikka het