mit kysy etsiess si hyvi talvirenkaita n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Mitä Kysyä Etsiessäsi Hyviä Talvirenkaita PowerPoint Presentation
Download Presentation
Mitä Kysyä Etsiessäsi Hyviä Talvirenkaita

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Mitä Kysyä Etsiessäsi Hyviä Talvirenkaita - PowerPoint PPT Presentation


  • 7 Views
  • Uploaded on

Talvikauden lähestyessä useimmat ajoneuvojen omistajat äärimmäisten talviolosuhteiden kattamilla alueilla yleensä kääntävät ajatuksensa talvirenkaisiin. Ajaminen ympärivuotisilla renkailla lumisilla ja jäillä teillä on lähes mahdotonta. Ainoa järkevä tapa edetä, jos haluat jatkaa turvallista ja miellyttävää liikkumista autolla, on hankkia hyvät talvirenkaat. Parasta on, että kun autotallissa on kaksi rengassarjaa, voit nauttia auton erinomaisesta hallittavuudesta sekä kesällä että talvella.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Mitä Kysyä Etsiessäsi Hyviä Talvirenkaita' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
mit kysy etsiess si hyvi talvirenkaita 1
Mitä Kysyä Etsiessäsi Hyviä Talvirenkaita
  • Talvikauden lähestyessä useimmat ajoneuvojen omistajat äärimmäisten talviolosuhteiden kattamilla alueilla yleensä kääntävät ajatuksensa talvirenkaisiin. Ajaminen ympärivuotisilla renkailla lumisilla ja jäillä teillä on lähes mahdotonta. Ainoa järkevä tapa edetä, jos haluat jatkaa turvallista ja miellyttävää liikkumista autolla, on hankkia hyvät talvirenkaat. Parasta on, että kun autotallissa on kaksi rengassarjaa, voit nauttia auton erinomaisesta hallittavuudesta sekä kesällä että talvella.
mit kysy etsiess si hyvi talvirenkaita 2
Mitä Kysyä Etsiessäsi Hyviä Talvirenkaita
  • Ennen talvirenkaiden ostamista on joitakin kysymyksiä, jotka sinun kannattaa kysyä itseltäsi. Ensinnäkin kannattaa pohtia, minkä tyyppiset talvirenkaat sopivat sinulle. Ostaessasi talvirenkaita huomaat, että on nastarenkaita ja nastattomia talvirenkaita. Rengasmyyjä harkitsee muutamia asioita, ennen kuin suosittelee sinulle oikeaa rengasta. Näihin kuuluu tyypilliset sääolosuhteet asuinpaikassasi, ajotapasi sekä missä ajat enimmäkseen. Nastarenkaat toimivat hyvin jäällä, kun taas nastattomat talvirenkaat toimivat hyvin pakkaantuneella lumella ja jäällä.
mit kysy etsiess si hyvi talvirenkaita 3
Mitä Kysyä Etsiessäsi Hyviä Talvirenkaita
  • Toinen kysymys, joka sinun on kysyttävä itseltäsi, on, miten tunnistat talvirenkaat muista markkinoilla olevista renkaista. Löydät renkaita, joissa on merkintä M + S, joka tarkoittaa mutaa ja lunta. Nämä ovat ympärivuotiset renkaat, jotka on suunniteltu antamaan parempaa pitoa märissä olosuhteissa. On myös renkaita, jotka on merkitty lumihiutaleen kuvalla. Nämä ovat joko talvirenkaita tai jokakelin renkaita. Jos et osaa erottaa näitä kahta toisistaan, pyydä apua asiantuntijalta, jotta et vahingossa valitse väärää rengasta.
mit kysy etsiess si hyvi talvirenkaita 4
Mitä Kysyä Etsiessäsi Hyviä Talvirenkaita
  • Viimeiseksi sinun on kysyttävä, haluaisitko hankkia käytetyt talvirenkaat. Ennen kuin alat etsiä vähän käytettyjä talvirenkaita, kannattaa tehdä muutama asia. Ensinnäkin tarkista ajoneuvosi renkaiden koko. Toiseksi määrittele renkaasi kulutuspinnan syvyys, ja kolmanneksi varmista, että renkaat eivät ole kuluneet epätasaisesti.
mit kysy etsiess si hyvi talvirenkaita 5
Mitä Kysyä Etsiessäsi Hyviä Talvirenkaita
  • Täältä löydät lisää vinkkejä hyvien talvirenkaiden hankintaan, käy verkkosivuillamme osoitteessa https://vianor.fi/vaikka heti.