aja turvallisesti talvella nastarenkailla n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Aja Turvallisesti Talvella Nastarenkailla PowerPoint Presentation
Download Presentation
Aja Turvallisesti Talvella Nastarenkailla

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

Aja Turvallisesti Talvella Nastarenkailla - PowerPoint PPT Presentation


  • 13 Views
  • Uploaded on

Turvallinen ajaminen talvella ei riipu ainoastaan hyvistä ajotaidoista vaan myös hyvistä talvirenkaista. Kun lämpötila laskee nollan alapuolelle, autossasi on oltava hyvät nastarenkaat, jos haluat ajaa talvisilla teillä huolettomasti. Näille teille ominaiset jää, lumi ja loska tekevät ajamisen ympärivuotisilla renkailla tai jopa nastattomilla talvirenkailla vaikeaksi. Nastarenkaissa on metallisia nappeja, joita kutsutaan nastoiksi. Ne kaivautuvat syvälle jää- ja lumipeitteeseen, ja tarjoavat hyvän pidon talvisilla teillä.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Aja Turvallisesti Talvella Nastarenkailla


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
aja turvallisesti talvella nastarenkailla 1
Aja Turvallisesti Talvella Nastarenkailla
  • Turvallinen ajaminen talvella ei riipu ainoastaan ​​hyvistä ajotaidoista vaan myös hyvistä talvirenkaista. Kun lämpötila laskee nollan alapuolelle, autossasi on oltava hyvät nastarenkaat, jos haluat ajaa talvisilla teillä huolettomasti. Näille teille ominaiset jää, lumi ja loska tekevät ajamisen ympärivuotisilla renkailla tai jopa nastattomilla talvirenkailla vaikeaksi. Nastarenkaissa on metallisia nappeja, joita kutsutaan nastoiksi. Ne kaivautuvat syvälle jää- ja lumipeitteeseen, ja tarjoavat hyvän pidon talvisilla teillä.
aja turvallisesti talvella nastarenkailla 2
Aja Turvallisesti Talvella Nastarenkailla
  • Monet kuljettajat jättävät huomiotta nastarenkaiden vaihtamisen tärkeyden talven lähestyessä. Riskiä ei kannata ottaa, paitsi jos et aio käyttää autoasi ennen kuin taas keväällä. Vaikka nastarenkaiden asentaminen ei takaa turvallisuuttasi ja mukavuuttasi haastavissa talviolosuhteissa, se kuitenkin parantaa turvallisuutta haasteellisissa keliolosuhteissa. Jos käytät renkaita, joita ei ole tarkoitettu talvisille teille, lisäät todennäköisyyttä tieltä suistumiseen tai muihin ajoneuvoihin tai jalankulkijoihin törmäämiseen.
aja turvallisesti talvella nastarenkailla 3
Aja Turvallisesti Talvella Nastarenkailla
  • Nastarenkaat nastat hyödyntävät ajoneuvon piano sekä radiaalivoimaa tarjotakseen paremman pidon talvisilla teillä tunkeutumalla aktiivisesti lumen, jäähän ja riitteeseen. Nastarenkaat ovat ylivoimaiset hyvin liukkailla jääpeitteisillä teillä. Viime aikojen kehitykset teknologiassa on johtanut nastarenkaisiin, jotka pyörivät äänettömästi ja pehmeästi talvisilla teillä. Nykyaikaiset nastat ovat kevyempiä ja lyhyempiä, joten ne vähentävät myös tien kulumista ja tarjoavat mukavan hiljaisen ajonautinnon. Nastarenkaiden käyttäminen alueilla, joissa talvet ovat ankaria, varmistaa sinulle turvallisen ja mukavan ajonautinnon.
aja turvallisesti talvella nastarenkailla 4
Aja Turvallisesti Talvella Nastarenkailla
  • Täältä saat lisää tietoa nastarenkaista, vieraile myös sivustollamme https://www.vianor.fi/ vaikka heti.