1 / 4

Google Inc (GOOG) oorlog tegen Account kapers

http://www.valuewalk.com/2013/02/google-inc-goog-war-against-account-hijackers/ In het licht van de vermeende recente cyber aanvallen door de Chinezen, Google Inc (NASDAQ: GOOG) zei dinsdag dat e-mail hackers zijn afkomstig van over de hele wereld en de trend lijkt te zijn op de stijging.Op dinsdag, Mike Hearn, Google Security Engineer, schreef in een corporate blog "vergeleken met vijf jaar geleden, meer scams, illegale, frauduleuze of spammy berichten vandaag komen van iemand die u kent. Hoewel spamfilters zijn zeer krachtig geworden — in Gmail, minder dan 1 procent van spam e-mails te maken in een postvak in — deze ongewenste berichten zijn veel meer kans te maken door als zij afkomstig zijn van iemand u in contact met al geweest. Dientengevolge, in 2010 spammers begonnen hun tactiek wijzigen- en zagen we een grote toename van frauduleuze mail verzonden van Google Accounts. " Volgens Google, om te ontwijken spamfilters, zijn spammers gaan op geldige e-mailaccounts en het verzenden van mails aan de contactpersonen van de account. Deze worden beschouwd als ernstige aanvallen en Hearn opgemerkt, "We hebben gezien een enkele aanvaller gebruikend gestolen wachtwoorden om te proberen te breken in een miljoen verschillende Google-accounts elke dag, voor weken per keer. Een andere bende probeerde sign-ins met een snelheid van meer dan 100 rekeningen per seconde."

guest60612
Download Presentation

Google Inc (GOOG) oorlog tegen Account kapers

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. Abney Associates Google Inc (GOOG) oorlogtegen Account kapers

  2. In het licht van de vermeende recente cyber aanvallen door de Chinezen, Google Inc (NASDAQ: GOOG) zei dinsdag dat e-mail hackers zijn afkomstig van over de hele wereld en de trend lijkt te zijn op de stijging.Op dinsdag, Mike Hearn, Google Security Engineer, schreef in een corporate blog "vergeleken met vijf jaar geleden, meer scams, illegale, frauduleuze of spammy berichten vandaag komen van iemand die u kent. Hoewel spamfilters zijn zeer krachtig geworden — in Gmail, minder dan 1 procent van spam e-mails te maken in een postvak in — deze ongewenste berichten zijn veel meer kans te maken door als zij afkomstig zijn van iemand u in contact met al geweest. Dientengevolge, in 2010 spammers begonnen hun tactiek wijzigen- en zagen we een grote toename van frauduleuze mail verzonden van Google Accounts. " Volgens Google, om te ontwijken spamfilters, zijn spammers gaan op geldige e-mailaccounts en het verzenden van mails aan de contactpersonen van de account. Deze worden beschouwd als ernstige aanvallen en Hearn opgemerkt, "We hebben gezien een enkele aanvaller gebruikend gestolen wachtwoorden om te proberen te breken in een miljoen verschillende Google-accounts elke dag, voor weken per keer. Een andere bende probeerde sign-ins met een snelheid van meer dan 100 rekeningen per seconde."

  3. Wat doet Google Inc (NASDAQ: GOOG) om dit te stoppen? Hearn legde uit dat de verstoringen kunnen worden gehouden af door een "complex risicoanalyse" op het moment dat iemand ondertekening rekening probeert of het op een dagelijkse basis, of minder vaak. Van 120-plus variabelen, kan zij als een account is geopend via een eenvoudige gebruikersnaam en wachtwoord of als er iets verdacht verschijnt, Google vervolgens voor aanvullende vragen gebruikt wordt, met inbegrip van een telefoonnummer dat wordt geleverd met de account sluiten. Aangezien het bedrijf met behulp van deze methoden begonnen, hebben gecompromitteerd rekeningen 99,7 procent gedaald sinds de piek in 2011. Google Inc (NASDAQ: GOOG) ook aanbevolen dat gebruikers hun eigen initiatief om hun e-mailaccounts te beveiligen door gebruik te maken van ofwel een verificatie in twee stappen of het opzetten van opties voor Systeemherstel, volgens Hearn nemen.Terwijl dit aan e-mail gebruikers als verontrustend nieuws komt, hadden Google Inc (NASDAQ: GOOG) sommige goed nieuws op dinsdag. De voorraad hit $800 in de ochtend. Dit komt na maandag nieuws dat het bedrijf retail openen kan winkels.

  4. De voorraad hit $803 bij 10:15 am EST, een stijging van meer dan 1 procent. Bij de handel dag de helft over de voorraad is momenteel de handel op $802, tot 1.20 procent. Aaron Kessler, senior research analyst met Raymond James, opgemerkt dat met het bedrijf beter dan verwacht vierde kwartaal winst gemeld in januari, beleggers lijken meer "comfortabel" met het bedrijf van de mobiele. Maar hij is niet zeker of de winkels zou toevoegen aan Google's omzetgroei. Hij zei via ABC News, "het Android ecosysteem doet het vrij goed. Het blijft om marktaandeel te winnen dus het is moeilijk te zeggen als dat echt hen meer helpen zal." Op maandag, gemeld de Wall Street Journal, onder vermelding van anonieme bronnen, Google Inc (NASDAQ: GOOG) is mogelijk winkels die haar elektronikaproducten van de consument zou vertonen. Dit zou komen in concurrentie met Apple Inc (NASDAQ: AAPL) de succesvolle Apple wordt opgeslagen.

More Related