bradley and associates financial solutions l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Kannattava tulevaisuuden hakeneella business apps PowerPoint Presentation
Download Presentation
Kannattava tulevaisuuden hakeneella business apps

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Kannattava tulevaisuuden hakeneella business apps - PowerPoint PPT Presentation


  • 153 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Kannattava tulevaisuuden hakeneella business apps' - guest47193


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
kannattava tulevaisuuden hakeneella business apps
Kannattavatulevaisuudenhakeneella business apps

SeinänSt voi olla markkinoidenruokahalu tech yritystenpettynyt, muttaUuden-Seelanninkommentoijatsanovat, life on Piilaaksossapitemmälleniissä. Bradley raportoitu John Holt, markkinointijohtajana Kiwi purkamisen Pad San Franciscossa, sanoiollut “incongruity” joidenkinyritystenarvonmäärityksiäjaniidenansioitamuttatämävaikuttikohdennettavasosiaalisen median tilanympärille.

slide3

“Minulla on tapana [ajatuksen] ettäjosFacebookeitehdä tai se ei ole työstänytkaikkimuutkinkuuluuerimieltäpäälle… sijoittajatovatsaaminentunnelma, onkojotainkaupallistenjalat”, hänsanoiVaikkakuplakaavionvoimuodostumassakuluttajienteknologianympärille, analyytikkojakommentaattori Ben Kepessanoi, olivaltaviamahdollisuuksiayrityksen tai yrityksenmarkkinoidenperustamista. “Olemmepiirustuksessatodellistapolarisaatiotakuluttajienjayrityksen tech välillä. Olen todellanousevatietojatulevistaensitarjousmyyntejäyrityksillekuten [online-ohjelmistonkehittäjä] ruutuun, jossa on ehdottomastiaineja ne tehdääntulot, “sanoiKepes.

slide4

“Take a look sisälläuseimmissayrityksissäja ne käytätTyökalut, jotka on olennaisesti 10 vuottasittenjaniidentyöntekijöidenkotonakäyttävätFacebookja Google-dokumentitjanämäasiatlajittelee. “Eitämänmassiivinenkahtiajaon, koskakymmenenvuottasittenyrityksenolitekniikka, jokaolipaljon, paljonkehittyneempiäkuinmitäkuluttajatvoi olla. Joka on ehdottomastiperuutukset, niin, että se suurimahdollisuus”Kepessanoi. Xero’s Rod Drury sanoikuluttajienkohdennettujatarjouksiapaljonongelmia, kuten

slide5

valokuvienjakamiseenInstagram, oli ne eivätolleet “syvä tech”. “Ne et ole tiedollisestimassiivinen tech rakentaaja ne et ole ettämonimutkaisia. Ne ovatperiaatteessaloistavaajatussuuritoteuttamiseen, [joka] päästänopeastiskaalatamuttasittenmelkootetaannopeastitoteutetutulos.” FacebookhankkinutInstagramvartenlähellämiljardiksiYhdysvaltaindollariksi 1 tänävuonna.