white hat vs black hat l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
White hat vs Black hat PowerPoint Presentation
Download Presentation
White hat vs Black hat

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

White hat vs Black hat - PowerPoint PPT Presentation


  • 325 Views
  • Uploaded on

OptimizarePlus ofera servicii de optimizare seo cu plata la performanta. Plata se efectueaza doar in momentul in care va pozitionati pe prima pagina in Google.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

White hat vs Black hat


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

SEO (Search Engine Optimization) este o metoda de promovare online, prinmodificarea site-uluiastfelincatsarespectereguliledupa care se realizeazaindexarea de catremotorul de cautare.

white hat seo
White hat SEO
  • White hat SEO reprezinta o metoda de optimizareconcentrataperespectarearegulilorsirecomandarilormotoarelor de cautare. Este o metoda de optimizarece se bazeazapecrearea de densitatioptime de cuvintecheie, pecontinut identic pentruutilizatoriiumanisipentrurobotiimotoarelor de cautare, pe link-uri de calitate. Reprezinta o optimizarepetermen lung, sigura, ce nu atragepenalizari din parteamotoarelor de cautare. Putetiutiliza o serie de SEO toolspentru a vedeagradul de optimizare al unui site, in functie de regulileutilizatepentruindexare de catrerobotulmotorului de cautare.
black hat seo
Black hat SEO
  • Black hat SEO reprezinta o metoda de optimizarece nu respectaregulilesirecomandarilemotoarelor de cautare, incercandsapacaleascarobotii de cautare, sisaobtinaastfelindexari cat maibune. Black hat SEO a fostconsiderata o metodalegala, dardatoritadezvoltariiacestortehnici in directiaexistenteiunuicontinutdiferitvizual de cel non-vizual, utilizareaacestormetodeatragepenalizari din parteamotoarelor de cautare.
tehnici black hat
Tehnici black hat:
  • Keyword stuffing: site-ulsacontinadoarcuvintelecheie
  • Text invizibil: utilizareatextului a caruiculoareesteidentica cu cea a background-ului
  • Doorway pages: pagini false, ce nu suntvizibileutilizatoruluiuman, peginicesunt create doarpentru a obtine o indexaresuperioara din parteamotorului de cautare
abordarea optimizareplus
AbordareaOptimizarePlus
  • ServiciulOptimizarePluseste un serviciu de optimizare site webpentrumotoarele de cautareceutilizeazadoartehnici white hat. RealizamserviciiSEO Romania, cu plata la performanta. Acestserviciu se platestedoar in momentul in care site-ulajungepeprima pagina in Google, fiindlipsit de riscuripentru client. Utilizandmetode white hat nu existarisculpenalizarii din parteamotorului de cautare, obtinand o promovarepetermen lung.