slide1 l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Застраховка Гражданска отговорност - изгодно и бързо онлайн PowerPoint Presentation
Download Presentation
Застраховка Гражданска отговорност - изгодно и бързо онлайн

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

Застраховка Гражданска отговорност - изгодно и бързо онлайн - PowerPoint PPT Presentation


  • 131 Views
  • Uploaded on

http://goo.gl/rl8Vu - Важна информация за застраховка гражданска отговорност. Прозрачна процедура в лесни стъпки и доставка на полицата до вашият дом или офис до 2 работни дни след сключване на застраховката.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Застраховка Гражданска отговорност - изгодно и бързо онлайн


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Изгодна онлайн застраховка Гражданска отговорност

Вие сте добър водач и сте убеден в това? Възползвайте се от най-добрите цени на застраховка Гражданска отговорност от Дженерали Застраховане!

Сключване на Гражданска отговорност

Онлайн застраховка Гражданска отговорност се сключва лесно и бързо. По всяко време на денонощието, всеки ден и навсякъде - у дома, в офиса или в парка.

А ако Вашата застраховка изтича докато сте на път, спрете и посетете online.generali.bg на най-близката бензиностанция или крайпътно заведение. Необходими са Ви лаптоп и интернет. Въвеждането на данни за заявка на онлайн Гражданска отговорност отнема 2 минути.

Куриерите на Дженерали Застраховане безплатно доставят полицата в рамките на 2 работни дни за цялата страна.

Плащането на автомобилната застраховка става по избран от Вас начин - с наложен платеж, по банков път, с кредитна/дебитна карта или през системата на eBG.bg.

Заявка на застраховката Гражданска отговорност

Онлайн поръчването на услуга е нов и много удобен начин за обслужване на нашите клиенти. Убедете се в това като ни потърсите на интернет портал online.generali.bg и прочетете изгодните ни условия за задължителната застраховка Гражданска отговорност.

За да заявите в реално време полицата, е достатъчно да попълните информацията за водач и автомобил. С това Вие получавате номер на автозастраховката от Единната информационна система за оценка, управление и контрол на риска към Гаранционния фонд.

По всяко време можете да проверите валидността на сключения онлайн договор с Дженерали Застраховане чрез запитване на имейл online@generali.bg или на сайта на Комисията по финансов контрол.

slide2

Уведомяване за настъпило застрахователно събитие

На online.generali.bg има важна информация за необходимите действия при настъпване на застрахователно събитие по Вашата онлайн полица Гражданска отговорност.

Застрахователно събитие на територията на България

В случай на пътно-транспортно произшествие, при което са причинени вреди на трети лица, е небходимо да уведомите застрахователната компания писмено, в най-близкия офис в 7-дневен срок или да се свържете с денонощния ни помощен център на тел.: +359 2 9267 222.

Ако към Вас са предявени искове от трети лица, уведомете застрахователя отново в 7-дневен срок. Настъпването на застрахователно събитие можете да докажете с двустранен констативен протокол, издаден от органите на МВР.

Застрахователно събитие извън територията на България

При пътно произшествие извън България е необходимо да изчакате пристигането на полицията и да попълните двустранен констативен протокол. Ако имате възможност, вземете копие от застраховките на останалите участници в пътния инцидент. Не забравяйте да запазите всички оригинали и копия на документите, свързани с настъпването на ПТП.

За застрахователно събитие извън България можем да Ви помогнем и с нашия денонощен център на тел: +359 2 9267 222, факс: +359 2 9267 402.

Как да заявите Гражданска отговорност онлайн?

Заявка онлайн се прави изключително лесно, а вече и много по-бързо. След като кликнете върху бутон Заявисега, ще бъдете изпратени в Калкулатор . Необходимо е да въведете основни данни за собственика и автомобила. Ще получите изчисление на Вашата застраховка Гражданска отговорност.

За да продължите заявката, натиснете бутон Напред . В страница Въвеждане на данни попълнете цялата информация за издаване на полица:

- Дата, начало и край на застраховка Гражданска отговорност

- Данни за собственика и постоянния водач на автомобила ( само ако е различен от собственика )

- Данни за превозното средство

slide3

Методи на плащане по Ваш избор:

- чрез банков трансфер - маркирате вида на плащане, приемате Правата за ползване и въвеждате Код за сигурност . Последната стъпка е Плащане и потвърждаване . Попълвате документа Преводно нареждане с необходимите данни. Плащането на премията по онлайн застраховка Гражданска отговорност трябва да стане до 1 работен ден след заявката.

- чрез eBG.bg – след избор на eBG.bgза метод на плащане е необходимо да приемете Правата за ползване и да въведете генерирания Код за сигурност . След потвърждаване ще бъдете прехвърлени към eBG.bgCheckout, където можете да платите онлайн застраховка Гражданска отговорност с позволена от системата дебитна/кредитна карта ( Борика, Maestro, VISA, VISAElectron, MasterCard).

- чрез наложен платеж - полицата се плаща на куриера при доставката. Ако не се намирате на посочения адрес в момента на доставката, куриерът ще се свърже с Вас на посочения телефон.За да получите своята застраховка от куриер, следва да се легитимирате с лична карта.

След успешна заявка на предварително посочен Ваш имейл адрес получавате потвърждение за приета онлайн заявка на Гражданска отговорност.

Как се определя цената на застраховка Гражданска отговорност?

За формиране на цената на Гражданската отговорност Дженерали Застраховане има предвид следните технически характеристики: вид на МПС, обем на двигателя, брой места, територия, на която ще се използва, възраст на водача.

Застрахователното дружество по застраховка Гражданска отговорност обезщетява за вреди, причинени от застрахования водач на трети лица. Тази полица не покрива щети, нанесени на паркинг.

Ако установите загубата на застрахователна полица и/или стикер, е необходимо незабавно да се обърнете към представител на Дженерали Застраховане.

Санкците на МВР за водачи без валидна Гражданска отговорност са временно отнемане на шофьорската книжка и глоба от 400 лв. до 600 лв. (за физически лица) и от 2000 лв. до 5000 лв. (за юридически лица).

Промяна в собствеността на застрахования автомобил

При продажба на посоченото в полицата МПС договорът за Гражданска отговорност не се прекратява. Старият собственик на автомобила е длъжен да предаде на новия собственик всички документи, удостоверяващи сключената застраховка. И двамата водачи са длъжни в 7-дневен срок да уведомят писмено застрахователя за прехвърлянето.

slide4

В чужбина по време на пътното произшествие

Ако сте в чужда държава при възникването на пътен инцидент с Ваше участие, необходимо е да изчакате пристигането на полицията. Ваше право е да изискате преводач при необходимост, за да разберете документите, които подписвате. Дженерали Застраховане Ви дава български двустранен констативен протокол за ПТП, чието съдържанието е идентично с това на протоколите в повечето европейски държави. Така ще знаете дали подписвате документи с вярно съдържание.

  • Доброволна застраховка Злополука на пътниците

Застраховката Злополука на пътуващите в МПС е доброволна. Покрити рискове при нея са:

1. Смърт на застрахования вследствие на злополуката, настъпила до 1 г. от нейната дата – изплаща се застрахователната сума за съответния застрахован;

2. Трайно загубена/намалена работоспособност вследствие на злополука, придобита до 1 г. от нейната дата – изплаща се процент от застрахователната сума в съответствие с процента на трайно загубена/намалена работоспособност (според ТЕЛК, НЕЛК, Застрахователна експертна комисия).

3. Временна неработоспособност на застрахования вследствие на злополука, настъпила за първи път до един месец и повторно до три месеца от датата на злополуката – изплаща се процент от застрахователната сума.

Разумните водачи на автомобили ценят собствеността си и сключват Гражданска отговорност при Дженерали Застраховане!