Top 3-Functies Onlangs Geïntroduceerd Door Gmail? - PowerPoint PPT Presentation

giblinerin89
top 3 functies onlangs ge ntroduceerd door gmail n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Top 3-Functies Onlangs Geïntroduceerd Door Gmail? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Top 3-Functies Onlangs Geïntroduceerd Door Gmail?

play fullscreen
1 / 8
Download Presentation
Top 3-Functies Onlangs Geïntroduceerd Door Gmail?
6 Views
Download Presentation

Top 3-Functies Onlangs Geïntroduceerd Door Gmail?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Top 3-Functies Onlangs Geïntroduceerd Door Gmail

  2. Gmail staat bekend als een van de meest populaire e-mailclients over de hele wereld, met functies voor vooraf e-mailen en moeiteloze ervaring voor de gebruikers. Het is populair vanwege de exclusieve reeks functies. Het beste is dat Gmail zichzelf voortdurend bijwerkt met nieuw geïntroduceerde functies. Omdat het een product van Google is, is het zowel vertrouwd als betrouwbaar. Als u meer wilt weten over dit e-mailplatform, moet u contact opnemen met de Gmail-ondersteuning om met professionele leidinggevenden te praten.

  3. 1.Vertrouwelijke modus Onlangs heeft Gmail gezien dat het extra aandacht besteedt aan de beveiliging van de gebruikersaccounts. Voor een betere beveiliging en vertrouwelijkheid van gegevens is de vertrouwelijke modus gestart, die u kunt vinden wanneer u een nieuw bericht opstelt. U vindt een slot- of klokpictogram op de optiebalk en als u op deze knop klikt, gaat u naar de vertrouwelijke modus.

  4. Deze functie is toegevoegd om u beter te informeren over de vertrouwelijkheid van gegevens. U kunt de personen besturen, die uw bericht kunnen bekijken. In deze modus kunt u ook de vervaldatum voor een e-mail toevoegen. Als het bericht tot de vervaldatum niet is gelezen, wordt het automatisch verwijderd. U kunt bijvoorbeeld het verlooptijdvak van een periode van een week tot enkele maanden toevoegen, zoals u wenst.

  5. 2. Beweeg acties en snooze Als je de berichten in je inbox aanraakt, zal Gmail je wat extra informatie geven. Dit is iets nieuws dat laat is geïntroduceerd door Gmail. Deze opties omvatten het archiveren, verwijderen en markeren van de berichten als gelezen of ongelezen. Onder deze opties is een nieuwe functie geïntroduceerd. De functie staat bekend als Snoozing, waarmee gebruikers een e-mail voor een vaste tijdsduur kunnen verbergen. Het verschijnt automatisch nadat die tijd voorbij is.

  6. 3.Nudging Dit is nog een andere slimme functie die laat is geïntroduceerd door Gmail. Door middel van nudging helpt Google u nu om uw berichten op een betere manier te beheren. Dit is een opwindende AI-functie. Om hierover meer te weten en om technische ondersteuning te krijgen, kunnen gebruikers contact opnemen met Gmail-ondersteuning Belgie +32-28086275.

  7. Lees ook deze blog: Hoe Kan Ik Mijn Naam Wijzigen In Gmail? Bron