flickan p tavlan n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Flickan på tavlan PowerPoint Presentation
Download Presentation
Flickan på tavlan

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 10

Flickan på tavlan - PowerPoint PPT Presentation


  • 142 Views
  • Uploaded on

Flickan på tavlan. Av Rebecka Åhlund

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Flickan på tavlan' - gali


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
flickan p tavlan
Flickan på tavlan

Av Rebecka Åhlund

Ellas föräldrar har köpt ett hus på landet. Ella tror att det ska bli tråkigt, men huset lever ett eget liv. Tavlor trillar ner och saker flyttar på sig. På Ellas rum ligger barnteckningar på huset men utan dörr. Det finns en tavla med en liten flicka på från förr i tiden.

den stora hundhysterin
Den stora hundhysterin

Av Katie Davie

Suzannes mamma har ärvt en hund. Suzanne är överlycklig för hennes gamla hund skickade pappa bort. New Foundlandhunden Beatrice blir en stor besvikelse. Hon luktar, vill inte leka eller gå på promenader. De bestämmer sig för att göra om Beatrice innan pappa kommer tillbaka.

tur g nger tre
Tur gånger tre

Av Sheila Turnage

I North Carolina på en liten plats, TupeloLanding bor Moses LoBeau hos paret som har ortens kafé. Moses kallad Mo hittades som liten fastbunden vid en reklamskylt vid flodstranden.

En dag kommer en man för att utreda ett mord till kaféet. Mo och hennes vän Dale bestämmer sig för att reda ut mordmysteriet.

undret
Undret

Av R.J. Palacio

Alla tittar på August Pullman trots att han gör allt för att dölja sig hör han viskningar och fniss. Att han överlevde födseln är ett under, men hans ansikte blev helt deformerat. Han har genomgått flera operationer men det hjälper inte mycket. Allt han önskar sig är att se ut som alla andra barn.

habib slutat r n ra
HabibSlutat är nära

Av Douglas Foley

Del 9.

Habib har massor att tänka på inför sommarlovet. De har samlat in pengar till klassresan till Gotland , en låttext ska skrivas och lämnas in och så fotbollen. Mitt i allt lurpassar en varelse med röda ögon på morfars kolonilott om kvällarna.

singer
Singer

Av Katarina von Numers-Ekman

Josefin är världsbäst på att sy. Klasskompisarna retar henne för ”Josse-Josse-fin” som i sången om symaskinen. Till byn kommer Jonatan han är bra på musik men den vill han ha för sig själv liksom sin nya vän Josefin.

bara jag v gar
Bara jag vågar

Av Siri Spont

Det finns fyra saker Tilde tänker göra på sommarlovet fast hon inte vågar. 1 Gå till spökladan. 2 Säga till Marcus att han är taskig. 3 Fråga varför Thea bara vill vara med Elin och de andra. 4 Göra anden i flaskan.

dennis hemlighet
Dennis hemlighet

Av David Walliams

Dennis är bäst i fotbollslaget annars är allt annat bara trist. Dennis har en hemlighet, han gömmer tidningar under madrassen. Den första han köpte var för att han tyckte om flickan på bilden, hon liknade hans mamma som är borta. Nu har han massor av modetidningar under madrassen.

vikingar och vampyrer
Vikingar och vampyrer

Av Katarina Mazetti

De fyra kusinerna Humlan, Julia, George och Alex ska tillbringa några sommarveckor hos sin excentriska moster Frida på hennes skärgårdsö. Frida tror att det finns en gammal vikingaskatt nedgrävd på ön och tillsammans med barnen börjar hon leta efter den.

resan till tidens slut
Resan till tidens slut

Av Erika Vallin

Del 2.

Asrim, Lina och Max är på väg till Limas mormor och morfar. Väktarrådet vill att de är trygga från Djurgården och all spegelaktivitet. Men det blir en tågresa under engelska kanalen till underjordens Paris.