Imobil de lux herastrau
Download
1 / 21

IMOBIL DE LUX HERASTRAU - PowerPoint PPT Presentation


 • 97 Views
 • Uploaded on

IMOBIL DE LUX HERASTRAU. IMOBIL DE LOCUINTE S+P+4E+5 RETRAS garsoniere, apt.2,3,4 camere. SISTEM CONSTRUCTIV Structura de rezistenta Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'IMOBIL DE LUX HERASTRAU' - floria


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Imobil de lux herastrau
IMOBIL DE LUX HERASTRAU

 • IMOBIL DE LOCUINTE S+P+4E+5 RETRAS

 • garsoniere, apt.2,3,4 camere


Descrierea cladirii

SISTEM CONSTRUCTIV

Structura de rezistenta

Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat.

Inchideri perimetrale (pereti exteriori)

Peretii exteriori sunt alcatuiti din zidarie termoizolanta cu o grosime de 30 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 5 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge sau sistem termoizoant fatada realizat conform reglemetarilor tehnice in vigoare si specificatiilor tehnice ale producatorilor de specialitate.

Compartimentari interioare (pereti interiori)

Peretii de separare intre apartamente si apartamente/casa scarii vor fi din zidarie de BCA cu grosimea de 24 cm.

Peretii de compartimentare in interiorul apartamentelor sunt din gips-carton cu structura metalica de 7.5 cm, izolatie cu vata minerala de 5 cm grosime.

Placile de gips-carton vor fi adecvate locatiei de montaj (normale sau rezistente la umezeala). In bai/bucatarii, unde se monteaza faianta, precum si la ghene de instalatii peretii vor fi realizati conform tehnologiei producatorului.

In interiorul ghenelor, coloanele de instalatii vor fi izolate cu vata minerala.

Pentru realizarea compartimentarilor se vor alege materiale de productie interna, ce corespund standardelor actuale.

Tamplarie exterioara

Tamplaria exterioara se va realiza din profile cu rupere de puncte termica, pentacamerale, din PVC armat cu otel zincat, avand geam clar tip termopan, cu proiectie low-E, import Germania. Culoarea tamplariei va fi alba int si mahon la ext. Feroneria este din PVC de culoare alba, cu broasca si maner exterior la usile de balcon/terasa, standard se vor prevedea jaluzele exterioare tip rulou (conform tablou tamplarie). Toate componentele tamplariei exterioare vor fi import Germania.

Ferestrele standard vor avea o parte fixa/cu blocare si o parte cu dubla-deschidere.

De asemenea, la exterior sunt prevazute glafuri din tabla, albe, cu capace laterale, iar la interior glaful ferestrelor este din piatra.

Tamplaria de la accesul in imobil va fi din aluminiu.

Pachetul standard nu cuprinde: plase contra insectelor, obloane, alt tip de geam decat cel clar low-E (inclusiv la bai). Se va putea opta pentru aceste echipari ulterior receptionarii apartamentelor, achizitionarea si montajul lor constituind lucrari suplimentare.

DESCRIEREA CLADIRII


Imobil de lux herastrau

FINISAJE EXTERIOARE

Tencuieli si vopsitorii interioare

In interiorul apartamentelor, tencuiala pe peretii de inchidere va fi tencuiala uscata din gips-carton pe structura metalica, simplu placata. De asemenea, tavanele se finiseaza cu gips-carton montat fix pe structura metalica, fara vata minerala. Placile din gips-carton vor fi adecvate locatiei de montaj (normale sau rezistente la umezeala). Materialele necesare realizarii tencuielilor uscate vor fi de productie interna.

In varianta standard peretii si tavanele sunt plane, fara elemente decorative (polite, scafe, plafoane suspendate), cu exceptia livingului unde va fi realizata o scafa. Pe casa scarii si in subsol, peretii se vor finisa in varianta traditionala.

Vopsitoria la pereti si tavane se va realiza cu vopsele lavabile, iar culoarea standard in apartamente si spatii comune va fi alb (eventual accente de culoare in holul de acces in imobil)

Planseul ce desparte subsolul de parter va fi termo-fonoizolant cu vata minerala si finisat cu gips-carton.

Gresie si faianta

Placajele ceramice vor fi de import.

In bai si bucatarii placajul ceramic va fi de interior, antiderapant, trafic domestic.

H faianta este: in bai ~2,25 m (un rand de placi deasupra usii) si in bucatarie = 0,70 m (se monteaza un„bandou” numai pe perimetrul blatului de lucru)

Placajul ceramic in apartamente este monocrom, montat rectangular (paralel cu peretii), cu rost de 2 mm, dar fara placi decor si cu profile de colt / racordare din material plastic.

Gresia in holul de intrare al apartamentului si pe balcoane / terase va fi de tip portelanata, pentru trafic domestic, antiderapanta si rezistenta la inghet – cea din exterior. In holul de la intrare si in bucatarie va fi acelasi tip / model de gresie.

In holul de acces si pe scara imobilului pardoseala va avea ca strat de uzura granit cu grosime de 2,5 cm. Pentru scara se vor folosi elemente de treapta tot din granit. Finisajele din zona accesului in imobil si a casei scarii va fi corelat din punct de vedere cromatic cu celelalte elemente decorative prevazute (plafoane, lumini, balustrade, jardiniere).

Pardoseala din zona de garaj (in subsolul blocului) va fi prevazuta cu gresie de uz interior, antiderapanta si rezistenta la trafic de autoturisme).

Parchet

In dormitoare, hol, zona noapte si living, pardoseala se va finisa cu parchet stratificat de stejar, montat pe sapa de ciment.

Racordarea finisajului de gresie cu cel de parchet se va face cu profile de trecere.

Tamplaria interioara

Usile interioare sunt in productie interna, tip celular, laminate, cu furnir stejar, fara decupaje si cu feronerie argintiu lucios, furnizor PINUM, la toate tipurile de spatii.

Usile de intrare in apartamente sunt de productie interna, metalice, cu inchideri in mai multe puncte, finisate cu folie decorativa autoadeziva si cu toc imbracat, furnizor PINUM.

Pentru a se asigura un aspect unitar in spatiile comune, usile de acces in apartament vor fi identice ca aspect si finisaj.

Parapeti si alte elemente decorative

Pe casa scarii parapetul de protectie a rampei de scara se va realiza din inox.

La intrarea in imobil se va realiza un plafon decorativ din gips-carton. Palierele etajelor curente vor fi finisate cu tencuiala uscata (gips carton) si vopsea lavabila.

Corpurile de iluminat pozitionate in holul de acces in imobil vor asigura nivelul de iluminat necesar si vor avea aspect decorativ. Cele ce deservesc restul casei de scara vor fi de factura mai simpla, asigurand un iluminat mai corespunzator si un aspect unitar al casei de scara.


Imobil de lux herastrau

FINISAJE EXTERIOARE

Finisaje fatada

Tipurile si dimensiunile de goluri din fatada sunt stabilite prin documentatia PT, modificarea lor (dimensionala sau de locatie) iesind de sub incidenta autorizatiei de construire.

Sistemul termoizolant de fatada este compus din polistiren expandat de 5 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge in culori pastel sau sistem termoizolant fatada realizat conform reglementarilor tehnice in vigoare si specificatiilor tehnice ale producatorilor de specialitate.

Parapetul balcoanelor (partea inferioara realizata din beton ) se va finisa cu acelasi tencuieli decorative folosite la fatada.

Intradosul balcoanelor / teraselor se va finisa direct, fara alt tip de placare/finisaj.

Valoarea ambientala a cladirii va fi conferita exclusiv de volumetrie si jocul de culori pe fatada. Finisajul general al fatadelor este tencuiala decorativa pe sistem termoizolant. In zona acceselor la spatiile comune se va utiliza local un finisaj de tip special: mozaic sau placare cu piatra naturala / artificiala / placaje ceramice.

Balcoane / terase

Terasele care au sub ele incaperi inchise vor fi prevazute cu un pachet termo-hidroizolant – polistiren si izolatii bituminoase.

Toate terasele imobilului vor avea obligatoriu aceeasi gresie, facand parte integranta din anvelopa cladirii si trebuind sa asigure un aspect unitar.

Parapeti si alte elemente decorative

Balustradele vor fi realizate din confectie metalica, vopsita in culori RAL – corelat cu fatada.

Amenajarea exterioara

Amenajarea spatiilor exterioare se va face cu pavaj, pietonal sau auto, in functie de locatie.


Imobil de lux herastrau

INSTALATII SANITARE

Obiectele sanitare sunt cele descrise in tabelul informativ de preturi unitare sau orice alte obiecte sanitare selectate de vanzator in limita de 1000 EURO + TVA pentru baia de tip 1 si 500 EURO + TVA pentru baia de tip 2.

Baia de tip 1 (cu cada) cuprinde:

cada dreptunghiulara

lavoar 65 cm, cu picior

vas WC cu descarcare in lateral sau pardoseala, rezervor la semiinaltime si capac

bideu

accesorii

oglinda

aplica

Baia de tip 2 (fara cada) cuprinde:

lavoar 65 cm, cu picior

vas WC cu descarcare in lateral sau pardoseala, rezervor la semiinaltime si capac

accesorii

oglinda

aplica

In varianta standard baile nu au prevazut: mobilier de baie si prize electrice

Canalizare interioara

Coloanele si traseele de evacuare ape uzate (bai si bucatarii), precum si cele pentru ape pluviale sunt din PVC (tip VALSIR).

Coloanele de canalizare interioare se vor fonoizola cu vata minerala.

Canalizare exterioara

Canalizarea exterioara se va realiza din teava PVC tip G.

Alimentare cu apa rece menajera

Coloanele si traseele de distributie apa rece menajera sunt din polipropilena. In ghenele de instalatii cu trasee de apa rece si apa calda, tevile se vor termoizola cu vata minerala.

Imobilul va fi alimentat cu apa potabila prin racordarea directa la reteaua edilitara.

Este prevazuta statie hidrofor proprie imobilului.


Imobil de lux herastrau

INSTALTII INCALZIRE

Incalzirea si apa calda menajera vor fi asigurate de centrala termica situata in subsolul imobilului si care deserveste atat apartamentele cat si spatiile comune.

Centrala termica corespunde din punct de vedere al sigurantei la incendiu si sigurantei in exploatare.

Corpurile de incalzire sunt radiatoare din otel, tip panou, import.In varianta standard sunt prevazute numai radiatoare tip panou, inclusiv la bai. De asemenea, radiatoarele sunt echipate cu robineti de inchidere simpli, fara termostat. Acesti robineti sunt sigurul echipament destinat reglarii / barierii temperaturii in incapere.

Traseele de distributie de la D/C la radiatoare sunt din pexal + termoizolatie. Traseele de distributie se vor monta ingropat in sapa. Nu sunt prevazute canale speciale pentru montarea acestor tevi. In varianta standard D/C are un singur robinet de inchidere pe tur si unul pe retur. D/C-ul nu este echipat cu robineti pe fiecare circuit de alimentare a radiatoarelor.

Pentru incalzirea casei scarii se vor monta radiatoare din otel, tip panou, import, alimentarea acestora facandu-se prin coloane legate direct la centrala termica.

In subsolurile imobilului sunt prevazute corpuri de incalzire tip panou, din otel.


Imobil de lux herastrau

INSTALATII INTERIOARE GAZEStandard sunt prevazut 2 consumatori: plita si cuptor.In cazul garsonierelor – plita electrica.

INSTALATII VENTILATIE / AC

Pentru baile care nu au ventilatie naturala (ferestre) se vor prevedea coloane de ventilatie, cu grile de ventilatie la fiecare utilizator si cu extractor montat la capat de coloana.

Eventualele trasee de aer conditionat reprezinta lucrari suplimentare care ies din dotarile standard. Aceste trasee pot fi realizate aparent, ulterior receptionarii apartamentelor, achizionarea si montajul lor constituind lucrari suplimentare


Imobil de lux herastrau

INSTALATII ELECTRICE

Fiecare apartament va avea contor individual pentru energia electrica. De asemenea se va prevedea un contor separat pentru spatiile comune.

Conductorii folositi pentru traseele electrice vor fi din cupru.

Aparatele electrice (prize, intrerupatoare, comutatoare, doze, tablou electric, sigurante automate) sunt import.

Apartamentele vor fi echipate cu intrerupatoare si comutatoare, conform proiectului de specialitate.

Intr-un apartament circa jumatate din prize sunt simple si jumatate duble, dar integral de tip schuko (cu impamantare).

Prizele de telefon si TV sunt simple (o singura linie telefonica/apartament) si montate cate o singura priza / camera.

Fiecare aparatament va avea prevazuta cate o priza pentru instalatia de internet.

Eventualele retele (circuite speciale: sonorizare, etc.) ies de sub incidenta dotarilor standard si reprezinta lucrari suplimentare ce se pot realiza contracost la cererea clientului.

In bucatarii se vor prevedea standard circuite separate pentru urmatorii consumatori: MSR, cuptor/plita electrica, hota, frigider.

Realizarea instalatiei electrice implica: racordarea tabloului de apartament la tabloul general al imobilului si realizarea circuitului de la tablouri de apartament pana la aparatele si consumatorii din apartament.

In subsolul imobilului vor fi prevazite prize numai in zonele de circulatie. In ceea ce priveste instalatiile electrice si cele de curenti slabi, echiparea apartamentelor va fi conform planurilor anexate la contract. Solicitarea suplimentarii dotarilor standard se poate face contracost .


Facilitati
FACILITATI

Imobilul va beneficia de racordare la retelele edilitare existente in zona: alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV. Contorizarea se face separat la fiecare apartament pentru apa, electricitate, gaze, agent termic.

Va fi asigurata supravegherea permanenta a accesului in imobil. Acesta va fi prevazut cu instalatie de interfon, cu cate un post interior (in apartament), montat la intrarea in apartament.

Evacuarea deseurilor menajere este asigurata in camera pubelelor situate la subsol.

Toate modificarile solicitate de clienti, fata de varianta standard contractata, se considera lucrari suplimentare si induc costuri suplimentare ce vor fi efectuate de catre cumparator si numai pe raspunderea acestuia dupa semnarea procesului verbal de predare – primire a apartamentului.

Imobil de lux herastrau

 • Termen de Finalizare:Friday, February 29, 2008

 • Modalitatea de plata:

  • 90%Avans

  • 10%La Predare

   Loc Parcare in Fata Imobilului (Optional):15,000 €/ LocLoc Parcare in Subsol (Optional):30,000 €/ LocPentru

   Ap. P1, P2, P3, P4, P5, pretul teraselor este de 700 €

   Cota Indiviza aferenta apartamentului esteOFERITA GRATUIT de catre Dezvoltator.


Imobil de lux herastrau

Persoana de contact:LIVIA BAJAUTelefon: 0040 21 312.03.43Mobil: 0040 742 102.351E-mail: bajau.livia@veles.roWeb site: www.veles.rowww.velesimobiliare.ro


ad