BIO Winalite Energy Stone - PowerPoint PPT Presentation

fleta
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
BIO Winalite Energy Stone PowerPoint Presentation
Download Presentation
BIO Winalite Energy Stone

play fullscreen
1 / 10
Download Presentation
BIO Winalite Energy Stone
118 Views
Download Presentation

BIO Winalite Energy Stone

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Accesoriu pentru sanatate si vindecare BIO Winalite Energy Stone

  2. Beneficiile Ionilor Negativi “Ionii negativi cresc aportul de oxigen catre creier, rezultand o putere de concentrare mai mare, scade somnolenta si creste activitatea cerebrala ! Deasemenea ne protejeaza impotriva germenilor din aer, rezultand o reducere a iritatiilor provocate de inhalarea diverselor particule care ne fac sa stranutam, sa tusim , sau ne provoaca iritatii ale cailor respiratorii.” Pierce J. Howard- autor al Manualului de Utilizare pentru Creier: APLICATII DE FIECARE ZI de la “Cercetarea Mintii si Creierului” si director de cercetare al Centrului pentru Stiinte Cognitive Aplicate din Charlotte, N.C.

  3. Beneficiile Ionilor Negativi Ionii negativi sunt creati in natura din molecule de aer, despartite in parti prin actiunea razelor solare, radiatii si aer sau apa in miscare. “Actiunea miscarii aerului creaza ioni negativi si ii observam imediat dupa furtunile de vara cand oamenii simt o inviorare” Michael Terman- la Columbia University din New York

  4. Beneficiile Ionilor Negativi Ionii negativi sunt molecule fara gust sau miros si sunt absorbite in timpul respiratiei in interiorul organismului nostru. O inalta concentratie de ioni negativi poate fi gasita in natura in zona padurilor montane, a cascadelor si plajelor, unde oamenii se simt energizati si revigorati, fapt ce elimina stresul, indeparteaza depresia si mareste energia organismului.

  5. inainte dupa 20 zile Influenta Energiei asupra corpului uman Dupa purtarea pietrei, se observa o egalizare si o distributie uniforma a energiei. Este concludent faptul ca emiterea de energie vie a corpului uman este mai puternica si circulatia este mult imbunatatita prin purtarea pietrei.

  6. Functii benefice organismului ● Accelereaza circulatia sangelui ● Indeparteaza o durere ● Creste puterea de concentrare ● Indeparteaza oboseala ● Stabilizeaza sistemul nervos ● Creste metabolismul prin activarea functiilor celulare

  7. Testul de masurare al ionilor negativi

  8. Raport de testare cu F.I.R. ( far infrared rays )

  9. Globulele rosii inainte si dupa folosinta BIO - Winalite Energy Stone before after

  10. WINALITE Intotdeauna cautam perfectiunea!