slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

- PowerPoint PPT Presentation


  • 124 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - fia


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Dit is een tekenstijl wat ik al heel erg lang teken, namelijk anime. Heel erg veel mensen weten niks af van deze tekenstijl. Dat vindt ik eigenlijk wel heel erg jammer, het is namelijk echt een kunstvorm. Als ik dit aan heel erg veel mensen vertel kijken ze me altijd heel erg raar aan. Niemand lijkt je dan wel te snappen. Als ik deze foto zie, zie ik eigenlijk een normaal meisje wat een tekening laat zien aan een vriendin. Als een soort van toestemming, of wel netjes is. Het lijkt er ook wel op dat ze een tekening heeft gemaakt van die vriendin

slide2

Dit doet me heel erg denken aan een huiswerk opdracht uit de tweede. De bedoeling hiervan was dat je gewoon wat tekende en hieruit kwam dan je kunstwerk. Dit kunstwerk lijkt in deze context ook wel erg veel op wat wij toentertijd hebben gemaakt. Ik wist ook helemaal niet dat dit een kunstvorm was, ik dacht dat dit een verzonnen opdracht was van de lerares toentertijd.

Er zullen vast wel heel erg veel mensen zijn die dit niet als een vorm van kunst zien, dit snap ik eigenlijk ook wel. Iedereen kan dit maken, ik weet ook wel dat dat altijd wordt gezegd op alles. Maar bij dit schilderij vindt ik het ook echt waar.

slide3

Dit kunstwerk doet me heel erg denken aan een vakantie in Zeeland. Tijdens deze vakantie hadden we een soort gelijk huisje gekocht op het strand van Vrouwenpolder. Het was toen een hele leuke vakantie. Het huisje op dit plaatje is heel erg kleurrijk en erg grappig. Je ziet ook dat de pilaren die ervoor staan twee vrouwen zijn met allebei een ander huidskleur. Dit laat volgens mij zien dat het niet uitmaakt welke huidskleur je hebt maar dat we allemaal hetzelfde zijn. Dit is dus in die zin heel erg Multi cultureel in die zin.

ad