Automaatio opiskelioiden kilta ry
Download
1 / 4

Automaatio-opiskelioiden kilta ry - PowerPoint PPT Presentation


  • 104 Views
  • Uploaded on

Automaatio-opiskelioiden kilta ry.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Automaatio-opiskelioiden kilta ry' - fearghus-frain


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Automaatiokilta lyhyesti

  • Automaatio-opiskelijoiden kilta ry, puhekielessä yleensä automaatiokilta tai lyhyesti pelkkä kilta. On Metropolia ammattikorkeakoulun automaatiotekniikan opiskelijoiden oma, muista opiskelija- ja edunvalvonta järjestöistä riippumaton yhdistys. Tavoitteenamme on tukea opiskelua niin virkistys kuin muulla toiminnalla. Pyrimme myös luomaan kontakteja opiskelijoiden ja alalla toimivien yritysten ja instituutioiden välille.Kilta järjestää Rekry- ja Teema-illan kerran vuodessa, sekä yritysvierailuja automaatioalan yrityksiin. Kiltaan voi liittyä kuka tahansa Metropolian automaatio-opiskelija, ja jäsenyys on opiskelijoille maksuton.

  • Automaatiokillalla on kotisivut osoitteessa http://automaatiokilta.edu.metropolia.fi siellä voi käydä tutustumassa tarkemmin killan toimintaan

  • Killan kotisivuilla on mm. kuvia eri tapahtumista, tenttipankki johon on kerätty vanhoja kokeita ja harjoitustehtäviä sekä keskustelufoorumi.

Automaatiokilta lyhyesti


Menneet tapahtumat

Menneet tapahtumat