Crime Branch Norge
Download
1 / 5

Crime Branch Norge - PowerPoint PPT Presentation


  • 58 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Crime Branch Norge' - etterforsker1


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Crime branch norge

Hvis vi utdype justismord er betydningen av overbevisning og den falske straff av den personen som faktisk ikke stått på kriminalitet gren og de kriminelle linjene at han / hun ikke har begått.

Dette begrepet brukes også med rekken av feil og de andre omstendigheter disse kalles feil av straffefrihet og sivile saker.


Crime branch norge

På andre siden av den falske straff av den personen som faktisk ikke stått på kriminalitet gren og de kriminelle linjene at han / hun ikke har begåttfingeravtrykk er betegnelsen for snever forstand som er et inntrykk som er igjen av friksjon av åskammene i menneskehender eller fingers.cases.


Crime branch norge

For mer informasjon kan du besøke oss den falske straff av den personen som faktisk ikke stått på kriminalitet gren og de kriminelle linjene at han / hun ikke har begått

etterforsker1.no