t i c tehnologia informa iei i a comunica iilor n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
T.I.C. Tehnologia informa ţ iei ş i a comunica ţ iilor PowerPoint Presentation
Download Presentation
T.I.C. Tehnologia informa ţ iei ş i a comunica ţ iilor

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

T.I.C. Tehnologia informa ţ iei ş i a comunica ţ iilor - PowerPoint PPT Presentation


 • 112 Views
 • Uploaded on

T.I.C. Tehnologia informa ţ iei ş i a comunica ţ iilor. T.I.C ( Tehnologia informa ţ iei ş i a comunica ţ iilor ). Cu ce ne ajuta calculatorul ?

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

T.I.C. Tehnologia informa ţ iei ş i a comunica ţ iilor


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Presentation Transcript
  1. T.I.C.Tehnologiainformaţieişi a comunicaţiilor

  2. T.I.C (Tehnologiainformaţieişi a comunicaţiilor) Cu ce ne ajutacalculatorul? Cum traim in era tehnologiei , exista diverse aparate care ne usureazamunca . Unuldintreeleestesicalculatorul . Stim ca acesta are sidezavantajedar , de asemenea are siavantaje . Datoritaacestuia , un copil : - invatasacautesisautilizezeinformatia, folosindmaimultesurse;- isiimbogatestecunostintele cu informatii din domeniivariate;- celemaimultejocuridezvoltaviteza de reactie, gandirealogica, spiritulcompetitiv;- poateinvataprinjoc ( deciintr-un mod placutsiaccesibil ) culorile, cifrele, literele, figurilesiformelegeometrice etc.;- invatasafoloseasca un instrument pe care ilvafolosi in aniiurmatori, la viitoareaslujbasifara de care aravea un handicap fata de colegii de generatie .

  3. Pede alta parte nu putemrenunta la utilizareacalculatoruluipentru ca este la fel de necesar ca scrisulsicititul. Putem in schimb, saluamunelemasuri, astfelincatsainlaturameventualeledezavantaje.

  4. Tehnologiainformaţieişicomunicaţiilor în România Industria de software se dezvoltă remarcabil, 4800 de firme declarând o astfel de activitate. În sectorul de software şi servicii conexe lucrează peste 35.000 de angajaţi. Numărul specialiştilor români este în continuă creştere, acest lucru datorându-se extinderii pieţei. Produsele software dezvoltate şi serviciile furnizate sunt estimate la aproape 200 milioane de euro anual .

  5. Creşterea adreselor de Internet Numărul adreselor de Internet înregistrate era de 80.000 site-uri de Web la sfârşitul anului 2003, pentru 45.000 de domenii. Numărul de locuitori cu acces la Internet era de peste 2.000.000 de utilizatori (9% din totalul populaţiei).

  6. În concluzie : Calculatorul nu estenumai o sursă de informaţie , ci , în acelaşi timp , este şi o sursăistorica , un bun profesorsi un foarte bun prieten .

  7. Material realizat de : Cara Andrada , TaranuRoxana si Dan Madalin . cls. a VII– a H