Wat zijn de stappen om Office 365 abonnement te annuleren? - PowerPoint PPT Presentation

wat zijn de stappen om office 365 abonnement te annuleren n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Wat zijn de stappen om Office 365 abonnement te annuleren? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Wat zijn de stappen om Office 365 abonnement te annuleren?

play fullscreen
1 / 6
Wat zijn de stappen om Office 365 abonnement te annuleren?
8 Views
Download Presentation
elmagray69
Download Presentation

Wat zijn de stappen om Office 365 abonnement te annuleren?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Wat zijn de stappen om Office 365 abonnement te annuleren?

  2. Office 365 wordt geïntroduceerd door Microsoft, een abonnement op software en services en biedt services aan zijn gerelateerde abonnees. Deze service maakt het gebruik van Microsoft Office-apps op Windows en Mac OS mogelijk, en biedt ook online cloudopslag op Microsoft's One Drive. Afgezien hiervan is het ondersteuning team Nederland van Office 365 24/7 beschikbaar om hun klanten te helpen met betrekking tot de kleinste technische problemen, zelfs annulering van abonnementen. Maar hier zijn enkele eenvoudige stappen om u te helpen bij het annuleren van uw zakelijke abonnement met Office 365.

  3. Allereerst moet u al uw gegevens opslaan voordat u de service annuleert, omdat deze eenmaal is geannuleerd; uw gegevens worden binnen enkele dagen verwijderd. • Nadat u uw gegevens hebt opgeslagen, logt u in met uw account in de Office 365-app. • Er verschijnt een pictogram van de App Launcher in de linkerbovenhoek van het scherm, u moet erop klikken en Admin selecteren. • Nu wordt u naar een Admin Center-pagina gebracht en van daaruit moet u Billings kiezen en vervolgens op Abonnementen klikken. Een abonnementenpagina wordt geopend, klik op dat abonnement dat u gebruikt en een pagina met meer acties wordt geopend.

  4. Klik op de optie Meer acties en u ziet een vervolgkeuzelijst, vanaf daar klikt u op Abonnement annuleren. • Hierna wordt u gevraagd een beoordeling te geven van waarom u deze wilt annuleren, vult u deze in en klikt u vervolgens op Abonnement annuleren. • Uw service wordt nu weergegeven met de status Uitgeschakeld en is in functionaliteit afgenomen totdat deze wordt verwijderd. Nadat u klaar bent met het annuleren van de service, kan Office 365 alleen documenten lezen en afdrukken en worden er meldingen over Unlicensed-producten weergegeven, tenzij u verwijder het.

  5. Zelfs als u deze service nog steeds niet kunt annuleren en een aantal technische problemen ondervindt, hoeft u alleen maar het ondersteuningsteam te bellen via Office 365 klantenzorg Nummer Nederland+31-858880643. Ze hebben professionals die u zullen helpen met uw problemen met betrekking tot de service. Lees ook dit blog: Wat zijn de stappen om uw bedrijfslogo toe te voegen aan de aanmeldingspagina van Office 365? Source