Wat is de rol van de Office 365-clutterfunctie? - PowerPoint PPT Presentation

wat is de rol van de office 365 clutterfunctie n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Wat is de rol van de Office 365-clutterfunctie? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Wat is de rol van de Office 365-clutterfunctie?

play fullscreen
1 / 7
Wat is de rol van de Office 365-clutterfunctie?
7 Views
Download Presentation
elmagray69
Download Presentation

Wat is de rol van de Office 365-clutterfunctie?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Wat is de rol van de Office 365-clutterfunctie?

  2. Clutter is een hulpmiddel dat helpt bij het ordenen van de e-mails in uw mailbox. Met behulp van deze tool gaan uw e-mails met lage prioriteit uit uw postvak IN, zodat u gemakkelijk belangrijke berichten kunt vinden. Dit analyseert uw e-mailgewoonten op basis van uw gedrag en herkent eenvoudig welke berichten u het liefst negeert. Vervolgens worden deze berichten verplaatst naar een map met de naam 'rommel', waar een gebruiker de mogelijkheid heeft om ze later opnieuw te bekijken, indien nodig. Office 365-ondersteuningsdeskundigen kunnen u hierbij ook helpen.

  3. Wat zijn de stappen om deze functie in uw mailbox in te schakelen en uit te schakelen? • Gebruikers kunnen eenvoudig hun functies in- en uitschakelen door deze gegeven aanwijzingen te volgen • Eerst moet u zich bij Office 365 aanmelden met deze URL https://outlook365.com/owa/uiowa.edu/?path=/options/clutter door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. • Om deze functie in te schakelen, moet u een optie aanvinken met de naam "Gescheiden items geïdentificeerd...". • En om deze functie uit te schakelen, moet u "Afzonderlijke items geïdentificeerd..." uitvinken en vervolgens op "Opslaan" klikken om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

  4. Wat voor soort e-mails zullen automatisch rommel overslaan? Als de Universiteit van Lowa Office 365 Email zo is geconfigureerd dat veel e-maildomeinen clutter-sortering overslaan en een e-mail rechtstreeks naar uw mailbox sturen. Als u deze functie hebt geactiveerd, worden e-mails van niet-overbrugde domeinen automatisch gesorteerd.

  5. Hoe deze tool te trainen? Wanneer u OWA gebruikt en u uw e-mails wilt markeren als "Geen rommel", klikt u met de rechtermuisknop op een e-mail en klikt u daar op "Markeren als geen rommel" of u kunt het naar uw postvak slepen. In het geval dat de exchange e-mails mist die u wilt verwijderen, klik dan met de rechtermuisknop op een e-mail en selecteer "Markeren als rommel" of sleep het naar zijn map. Als u Outlook of een andere e-mailservice gebruikt, moet u een e-mail naar de bijbehorende map slepen om deze naar uw postvak te slepen om deze als rommel te markeren.

  6. U kunt de e-mail naar de map slepen om de tool te 'trainen' om in de toekomst hetzelfde soort e-mail te vinden. Deze tool wordt slimmer naarmate de tijd vordert door uw eerdere actie in uw mailbox te leren met dezelfde soort e-mails. Voor meer informatie, bel Office 365 Contact Nummer Nederland +31-858880643  om met een expert to praten. lees ook deze blog:Wat zijn de stappen om Office 365 abonnement te annuleren? Bron