Wat is de procedure om Office 365 abonnement te verlengen? - PowerPoint PPT Presentation

wat is de procedure om office 365 abonnement te verlengen n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Wat is de procedure om Office 365 abonnement te verlengen? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Wat is de procedure om Office 365 abonnement te verlengen?

play fullscreen
1 / 6
Wat is de procedure om Office 365 abonnement te verlengen?
4 Views
Download Presentation
elmagray69
Download Presentation

Wat is de procedure om Office 365 abonnement te verlengen?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Wat is de procedure om Office 365-abonnement te verlengen

  2. We leven in een wereld waar dingen vrij snel evolueren. Snelle groei in technologie heeft ons leven zowel gemakkelijker als comfortabeler gemaakt. Oude dingen worden constant vervangen door nieuwe dingen. Microsoft's Office-software heeft onlangs ook een make-over gekregen. Het geeft updates vrij voor Office en ook een verbeterde versie komt na een bepaalde tijdspanne. Daarnaast is Office 365 ook een uitzonderlijk hulpmiddel dat zowel voor persoonlijke als professionele doeleinden kan worden gebruikt. Het wordt geleverd als een pakket met verschillende hulpmiddelen, waaronder MS Excel, MS Word, PowerPoint, Outlook, One Note, enz. Deze vereenvoudigde versie van Windows Office biedt gebruikers meer gemak​

  3. Om deze tool te gebruiken, moet je erop geabonneerd zijn. Abonnement is op tijd gebaseerd. Je krijgt het alleen voor een bepaalde tijdspanne. Wanneer het abonnement voorbij is, moet je het vernieuwen. Want die eenvoudige stappen moeten worden gevolgd. Die stappen worden hieronder besproken. U kunt contact opnemen met Office 365-ondersteuning Team Nederland voor meer informatie.

  4. Open nu uw webbrowser en ga naar de officiële website van Office 365 van Microsoft. • Nu moet u de verlengingsplannen op die website controleren. Je kunt het abonnement voor een maand verlengen. Als alternatief kunt u het een jaar lang laten vernieuwen. • Er zijn twee versies van deze tool. De ene is Thuis en de andere is Persoonlijk. Als u de bestaande "Thuis" -gebruiker bent, kunt u een upgrade krijgen naar "Persoonlijk". Het tegenovergestelde doen is ook toegestaan.

  5. Nu moet u uw winkelwagentje controleren en vervolgens op de knop "Afrekenen" klikken. • Nu moet je ingelogd zijn op je Microsoft-account. U hoeft alleen de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren om u aan te melden. • Als u klaar bent, kiest u de betalingsgateway volgens uw voorkeur. • Zodra de betaling is verwerkt, zult u merken dat het abonnement voor uw software is verlengd.

  6. Neem voor aanvullende informatie hierover contact op met Office 365 contact Nederland +31-233020095.Lees ook dit blog: Hoe stel ik Office 365 account in Outlook 2016 in?​ Bron