Download
wat is de methode van wit die een domein opslaat n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Wat is de methode van wit die een domein opslaat in Office 365? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Wat is de methode van wit die een domein opslaat in Office 365?

Wat is de methode van wit die een domein opslaat in Office 365?

7 Views Download Presentation
Download Presentation

Wat is de methode van wit die een domein opslaat in Office 365?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Wat is de methode van wit die een domein opslaat in Office 365?

  2. Met de automatische filterservice biedt Office 365 een uitstekende beveiliging voor uw e-mailaccount. Het blokkeert effectief spam of ongewenste berichten. Als gevolg hiervan blijft uw mailbox schoon en veilig. Hoewel dit filter inderdaad nuttig is, kan het ook sommige authentieke of echte gebruikers blokkeren. Uw vrienden, familieleden, collega's en klanten kunnen worden geblokkeerd door deze functie van Office 365. Dit is de reden waarom u de e-mailafzender moet gebruiken om een lijst met afzenders op te stellen. Dus, hoe kun je het doen? In het volgende gedeelte krijgt u stapsgewijze instructies. U kunt ook Office 365-ondersteuning bellen om hulp of assistentie in dit verband te zoeken.

  3. Open deze software op uw computer en navigeer vervolgens met de muiscursor naar de vervolgkeuzelijst "Beheer". Ga daarna naar het gedeelte "Exchange" en klik vervolgens op de "Mail Flow" -optie. • Nu moet u op de tekentoets "+" drukken en vervolgens op "Spamfilters overbruggen". • Een blanco veld kan op het scherm worden gevonden, op zoek naar een naam die door de gebruiker moet worden ingevoerd. Dit is het proces waarbij een uitzonderingsregel wordt benoemd, zodat deze regel later eenvoudig kan worden herkend. Gebruikers willen mogelijk ook meer personalisatie op bepaalde regels. Naamgeving is dus belangrijk om georganiseerd te blijven met uitzonderingen voor de spamfilter van deze software.

  4. Nu moet u klikken op de optie "Deze regel toepassen als" en een vervolgkeuzemenu verschijnt op het scherm. Uit die lijst moet je de optie selecteren die zegt: "Het domein van de afzender is ...“ • Hier moet u het domein invoeren dat toegang zou krijgen. U moet het nauwkeurig invoeren om elk soort glitches te voorkomen. • Druk op "OK" om deze procedure te voltooien. Sluit tot slot alle mappen en bestanden op uw computer.

  5. Dit is de eenvoudigste methode om een afzender per e-mail in het Office 365-screeningproces een witte lijst te geven. Deze tool zal doorgaan met het screenen van berichten, maar de afzender van dit specifieke domein zal als een uitzondering worden beschouwd. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met Office 365 Helpdesk Nederland+31-233020095. Lees ook deze blog:Wat is de procedure om Office 365-abonnement te verlengen? Bron