Waarom contact opnemen met Office 365 Nederland in noodgevallen - PowerPoint PPT Presentation

waarom contact opnemen met office 365 nederland in noodgevallen n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Waarom contact opnemen met Office 365 Nederland in noodgevallen PowerPoint Presentation
Download Presentation
Waarom contact opnemen met Office 365 Nederland in noodgevallen

play fullscreen
1 / 8
Waarom contact opnemen met Office 365 Nederland in noodgevallen
2 Views
Download Presentation
elmagray69
Download Presentation

Waarom contact opnemen met Office 365 Nederland in noodgevallen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Waarom contact opnemen met Office 365 Nederland in noodgevallen

  2. Office 365 is ontworpen als ingepakte software met services en abonnementen, die softwareproductiviteit en bijbehorende services bieden aan de gebruikers. Het komt in twee versies, consument en zakelijke versie. De klant kan altijd een beroep doen op het Office 365-contactnummer voor ondersteuning, op elk gewenst moment tussen werkuren. Office 365-versie bevat hoge opslagruimte op One Drive, Microsoft Office-apps en 60 Skype-minuten per maand. Aan de andere kant, zakelijke versie bevat gehoste versies van sociale netwerken, e-mail, Skype voor zakelijke server, Office online, Share Point en Exchange Server. 

  3. goedgekeurde directeuren kunnen de office 365-portal gebruiken om serviceaanvragen online in te dienen, toegang te krijgen tot ondersteuningstelefoonnummers en na te denken over alle open en recent afgesloten serviceaanvragen. Serviceaanvragen die in de office 365-portal worden ingediend, worden maximaal 14 dagen na opening opnieuw geopend. Zie Neem contact op met Office 365 voor zakelijke ondersteuning voor een routebeschrijving.

  4. VOORBEELDEN VAN VERHOOGDE ONDERSTEUNING ZIJN: Service-updatebeheer. End-to-end-ondersteuning voor kopers en diensten. Reactieve en consultatieve diensten van geavanceerde ingenieurs. Incidentbeheer en workshops ter plaatse.

  5. Office 365-services zijn toegankelijk voor klanten, die consistent zijn voor al hun klanten. Hoewel de services met betrekking tot Office 365 kunnen worden geconfigureerd om aan de wensen van de universiteit te voldoen, is het geen aanpasbare oplossing. Voordelen voor de universiteit, zoals verbeterde opties met nieuwe releases, ingebouwde upgrades, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en prijs, zijn het gevolg van de neiging om deze aanpak te volgen.

  6. Hoewel de ondersteuningsservices bij Office 365 voldoen aan de vereisten van de vele klanten, moeten klanten met aanvullende geavanceerde behoeften of geavanceerde omgevingen rekening houden met betaalde ondersteuningskeuzes van Microsoft. Deze verhoogde ondersteuningsaanbiedingen omvatten snellere responsdoelen, de flexibiliteit om het probleemniveau te bepalen en toegang tot verdere technische bronnen en ondersteuning van accountbeheer.

  7. Het is een cloudgebaseerde service, wat betekent dat universitaire kennis wordt vastgehouden aan off-field-eigendommen, in datacenters die eigendom zijn van en beheerd worden door Microsoft. Office 365 Contact Nummer Nederland +31-203697382 is gemakkelijk bereikbaar vanaf elke plek van over de hele wereld.

  8. Als je een probleem hebt met je Amazon-service, dan kun je bellen naar dit gratis telefoonnummer van Amazon ondersteuning Nederland +31-203697382. Lees ook deze blog: MS Office 365 Ondersteuning voor professionals door professionals Bron