Hoe het wachtwoord van Microsoft Office 365 te resetten? - PowerPoint PPT Presentation

hoe het wachtwoord van microsoft office 365 te resetten n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Hoe het wachtwoord van Microsoft Office 365 te resetten? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Hoe het wachtwoord van Microsoft Office 365 te resetten?

play fullscreen
1 / 8
Hoe het wachtwoord van Microsoft Office 365 te resetten?
2 Views
Download Presentation
elmagray69
Download Presentation

Hoe het wachtwoord van Microsoft Office 365 te resetten?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Hoe het wachtwoord van Microsoft Office 365 te resetten ?

  2. Er zijn tijden; vanwege het hectische schema of vanwege zoveel activiteiten op een dag zijn we geneigd om het wachtwoord te vergeten. En tijdens het uur van nood wordt het onmogelijk om het wachtwoord te onthouden. In het geval dat u het bent vergeten of geen toegang hebt gekregen tot uw Hotmail-account als gevolg van ongeoorloofde toegang, dan kan de gebruiker het Microsoft Offie 365 accounthersteltool gebruiken om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

  3. Het enige dat u nodig hebt, is de herstel-e-mail, het telefoonnummer of de verificatie-app die aan uw account is gekoppeld, of u kunt de vragen hierover beantwoorden om de identiteit te verifiëren.

  4. WAT JE MOET DOEN IS- • Ga naar de startpagina van Outlook.com - Office 365 is gewijzigd in Outlook.com, maar het is toegankelijk via de inlogpagina van Outlook.com. • een. De gebruiker heeft toegang tot het account binnen 365 dagen sinds de laatste keer dat u bent ingelogd. Na een jaar wordt het verwijderd. • Nadat u het handmatig hebt gedeactiveerd, heeft u nog 30 dagen om het opnieuw te activeren en het account op te halen voordat het permanent wordt verwijderd. • Selecteer de link 'Geen toegang tot uw account'. Deze optie is beschikbaar onder de velden voor e-mail en wachtwoord. • Selecteer nu 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten' en klik vervolgens op 'Volgende'. • Typ nu het e-mailadres van Office 365 dat u wilt openen in het veld 'Microsoft-account'. Vul nu de Captcha in en selecteer 'Volgende'.

  5. Kies een verificatiemodus - Als u het wachtwoord opnieuw wilt instellen, moet u dit bij Microsoft verifiëren. Er zijn verschillende methoden om dit te doen, afhankelijk van de contactvoorkeur die u hebt ingesteld voor uw account. • een. E-mail- Als u een herstel-e-mailadres heeft gekoppeld aan uw account, ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Hiervoor moet u een alternatieve e-mail hebben ingesteld. • Tekstbericht- Als u een mobiel telefoonnummer aan uw account hebt gekoppeld, stuurt Microsoft een tekst met unieke code om de identiteit te verifiëren. • Gebruik van een app- Hiervoor moet je de Microsoft-accountapp hebben gedownload, je kunt deze gebruiken om een ​​unieke code te krijgen om de identiteit te verifiëren.

  6. Er is ook een optie 'Ik gebruik deze niet meer'. Als u geen herstelinformatie hebt gekoppeld. Selecteer in dat geval deze optie om de vragenlijst te beantwoorden die zal helpen bij het verifiëren van de identiteit. • Vul de vragenlijst in (indien nodig). • Verificatiecode - Nadat u de verificatiemodus hebt geselecteerd, haalt u de code op voor toegang tot de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord. • Voer uw verificatiecode in. • Nadat de verificatiecode is ingevoerd, wordt de resetpagina omgeleid. Maak een nieuw wachtwoord dat gebruikt zal worden om toegang te krijgen tot uw Offce 365-account. • Meld u aan bij uw account- Na het opnieuw instellen; het wordt uw accountwachtwoord.

  7. Neem contact op met Office 365 Support Nederland op ___ voor meer informatie Technische problemen maken deel uit van de virtuele wereld. Elke webmail heeft een aantal technische problemen. Deze problemen zijn niet alleen irriterend, maar vergen veel van de gebruiker. Hiervoor is het nuttig om Office 365 Helpdsk Nummer+31-208932282 Nederland te benaderen. Ons team van experts en bekwame technici zijn er om elk webmail-probleem op te lossen. Wij zijn 24/7 beschikbaar tot uw dienst. Bron Thank you