Cams Exam Questions - PowerPoint PPT Presentation

how to pass acams association of certified anti n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Cams Exam Questions PowerPoint Presentation
Download Presentation
Cams Exam Questions

play fullscreen
1 / 17
Cams Exam Questions
93 Views
Download Presentation
edwardbella43
Download Presentation

Cams Exam Questions

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. How to Pass Acams (Association of Certified Anti-Money Laundering) Cams Exam? How to Pass Acams (Association of Certified Anti-Money Laundering)Cams Exam?

  2. Pass Cams Exam Up-to-date Exam Questions StudyMaterial Click Here

  3. 2 Cams PreparationMethods

  4. Cams Real Exam Questions PDF Cams Test Engine

  5. GetCamsDumps

  6. Question No 1: What are three things to keep in mind while conducting an internal investigation when there is an on-going criminal investigation? A. The need to continue to cooperate with law enforcement B. The benefit of asking law enforcement to discontinue its investigation until the institution has had a chance to complete its investigation C. The importance of keeping law enforcement apprised as to what the institution is doing D. The need to respect the law enforcement investigation and to refrain from doing things that might interfere with their investigation Answer: A, C, D https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  7. Question No 2: The International Money Laundering Information Network (IMoLIN) has what features? (Pick three) A. An AML International Database B. Current events C. Reference data D. A list of PEPs Answer: A, B, C https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  8. Question No 3: What are three ways to engage in international cooperation with regard to financial investigations? A. Through the International Money Laundering Information Network B. Through Mutual Legal Assistance Treaties C. Through the Central Intelligence Agency D. Through Financial Intelligence Units Answer: A, B, D https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  9. Question No 4: The supervisory channel of sharing information refers to sharing between what type of entities? A. Financial regulators B. FIUs C. Law enforcement agencies D. Central banks Answer: A https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  10. Question No 5 Which of the following should an anti-money laundering specialist include on an internal investigation log? A. Notes relating to a background check of a prospective employee of the company B. Supporting documentation and materials for denying service to a client with a bad credit rating C. Notes pertaining to activity that is unusual D. Reference to a memorandum to the company's corporate management relating to budgetary and similar concerns Answer: C https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  11. Question No 6: What are three of the tenets / principles of international sharing put forth by the Egmont Group? A. Sharing should be possible on the basis of reciprocity, including spontaneous exchange B. Differences in the definition of offenses should not be an obstacle in the free exchange of information C. The exchange of information between FIUs should take place as informally and as rapidly as possible and with no excessive formal prerequisites D. Exchange of information should only occur if the offense at issue is the same in both countries Answer: A, B, C https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  12. Question No 7: What are three common red flags? A. Transactions that flow through several different countries for no apparent reason B. Transactions that are premised on pre-approval by a government C. Frequent transfers between accounts for no apparent reasons D. Redemption of a large volume of travelers' checks Answer: A, C, D https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  13. Question No 8: What are three commonly considered high risk products? A. Correspondent banking B. Private banking C. Mortgage financing D. International activity Answer: A, B, D https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  14. Question No 9: What are three factors pertaining to geographic risk? A. How strong the country's AML regime is B. Whether the country is a member of the EU C. Whether the country is a member of FATF D. Whether the country has a strong regulatory system Answer: A, C, D https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  15. Question No 10: Why is a risk-based approach preferable to a formulistic approach? (Pick three) A. A risk-based approach allows an institution to focus on its highest risks B. An institution cannot be expected to uncover all instances of money laundering and fraud C. A risk-based approach can take into consideration the particular situation and circumstances of the institution D. Compliance with a risk-based approach is easier to implement and evaluate Answer: A, B C https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  16. 100% Cams Real Exam Questions 3 Months Free Updates 100% Passing Assurance Features Cams Real Exam Simulation Valid for Worldwide 100% Money Back Guarantee https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html

  17. VisitUs https://www.exactcert.com/CAMS-exam-questions.html