Zet de krw de sportvisserij buitenspel
Download
1 / 13

Zet de KRW de sportvisserij buitenspel? - PowerPoint PPT Presentation


  • 100 Views
  • Uploaded on

Zet de KRW de sportvisserij buitenspel?. Marco Kraal NVVS. Teneinde de omvang van het powerpointbestand te reduceren zijn in deze versie alle plaatjes en cartoons verwijderd. Als u de volledige presentatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Marco Kraal, of met de stowa.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Zet de KRW de sportvisserij buitenspel?' - edolie


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Zet de krw de sportvisserij buitenspel

Teneinde de omvang van het powerpointbestand te reduceren zijn in deze versie alle plaatjes en cartoons verwijderd. Als u de volledige presentatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Marco Kraal, of met de stowa.


Zet de krw de sportvisserij buitenspel

Vissen voelen géén pijn zijn in deze versie alle plaatjes en cartoons verwijderd. Als u de volledige presentatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Marco Kraal, of met de stowa.


Zet de krw de sportvisserij buitenspel

Sportvissen is natuurbeleving voor jong én oud zijn in deze versie alle plaatjes en cartoons verwijderd. Als u de volledige presentatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Marco Kraal, of met de stowa.


Zet de krw de sportvisserij buitenspel
Menu: zijn in deze versie alle plaatjes en cartoons verwijderd. Als u de volledige presentatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Marco Kraal, of met de stowa.

  • De KRW in de beleving van de sportvisserij

  • Relatie sportvisserij – waterbeheer

  • Taken en verantwoordelijkheden visrechthebbende

  • Dwarsliggen, meeliften of samenwerken?


Positieve aspecten
Positieve aspecten: zijn in deze versie alle plaatjes en cartoons verwijderd. Als u de volledige presentatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Marco Kraal, of met de stowa.

  • Stroomgebiedbenadering

  • Visstand als parameter waterkwaliteit

  • Natuurlijke en evenwichtige populaties als algemene doelstelling


Stelling 1
Stelling 1 zijn in deze versie alle plaatjes en cartoons verwijderd. Als u de volledige presentatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Marco Kraal, of met de stowa.

De visstand in de meeste Nederlandse oppervlaktewateren voldoet aan de wensen van de belangrijkste gebruiker en past binnen de KRW doestellingen.


Stelling 2
Stelling 2 zijn in deze versie alle plaatjes en cartoons verwijderd. Als u de volledige presentatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Marco Kraal, of met de stowa.

Waterbeheerders hebben te weinig oog voor de recreatieve waarde van de aanwezige visstand.


Stelling 3
Stelling 3 zijn in deze versie alle plaatjes en cartoons verwijderd. Als u de volledige presentatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Marco Kraal, of met de stowa.

De KRW is hét instrument om overbevissing van de binnenwateren aan te pakken.


ad