slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Gyárvárosi Fiókkönyvtárunk műemléki környezetben, a Külső-Árpád u. 6-8. szám alatt található.

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 16

Gyárvárosi Fiókkönyvtárunk műemléki környezetben, a Külső-Árpád u. 6-8. szám alatt található. - PowerPoint PPT Presentation


  • 64 Views
  • Uploaded on

A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz és könyvekhez. Ismerkedjen meg részlegeinkkel!.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Gyárvárosi Fiókkönyvtárunk műemléki környezetben, a Külső-Árpád u. 6-8. szám alatt található.' - edolie


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz és könyvekhez. Ismerkedjen meg részlegeinkkel!

slide2
Ha Ön a városközpontban lakik, felkeresheti Belvárosi Fiókkönyvtárunkat, ami a Bisinger sétány 24. szám alatt található.
slide3

Fiókkönyvtáraink közül a legnagyobb kínálatot mintegy 60 ezer kötet könyvvel, videó- és dvd-gyűjteménnyel, valamint folyóiratokkal a Belvárosi Fiókkönyvtár nyújtja. Különösen gazdag a szakkönyvek és a kézikönyvek gyűjteménye, de a kikapcsolódni vágyók is találnak bőséggel olvasnivalót.

slide4

Belvárosi Fiókkönyvtárunkban is lehetőséget nyújtunk az Internet használatára. Látogatóink nyugodt környezetben, az olvasóteremben napi fél órán át díjmentesen internetezhetnek. A szolgáltatás regisztrációhoz kötött

slide5

Itt található a több ezer kötet könyvet és folyóiratot tartalmazó Milkovich-Zámory gyűjtemény is. A muzeális gyűjtemény előzetes egyeztetést követően kutatási célra használható.

slide6
A második legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező fiókkönyvtárunk Győrszentivánon, a postához közel, az Ősi u. 1. szám alatt található.
slide7

Több, mint 20 ezer kötet könyvvel, folyóiratokkal és szabadidős rendezvényekkel várja a gyermekeket és a felnőtteket a Szentiváni Fiókkönyvtár. E-Magyarország pontként két számítógépen biztosít mindenki számára ingyenes Internet-hozzáférést.

slide8
Szigeti Fiókkönyvtárunk a Köztelek u. 4-10. szám alatt található, a 14-es busz megállójának közvetlen közelében.
slide9

Itt mintegy 15 ezer kötet könyv közül válogathatnak a betérők. Gazdag kézikönyvtár segíti az információszerzést és mód van a friss folyóiratok átolvasására is.

slide10
Szabadhegyi Fiókkönyvtárunk a Móra park 1. szám alatt található, a József Attila Művelődési Ház tőszomszédságában.
slide11

Kellemes környezetben, 15 ezer kötet könyvvel, bőséges gyermekkönyv-kínálattal, folyóiratokkal és rendezvényekkel várja a környékbelieket a Szabadhegyi fiókkönyvtár.

b csai fi kk nyvt runk a m vel d si h zzal egy p letben a heltai jen u 8 sz m alatt tal lhat
Bácsai Fiókkönyvtárunk a Művelődési Házzal egy épületben, a Heltai Jenő u. 8. szám alatt található.
slide13

Legkisebb részlegünk mintegy 8 ezer kötet könyvvel várja a könyvbarátokat. A legfontosabb kézikönyvek és klasszikus olvasmányok mellett itt is találhatók szép számmal szórakoztató könyvek.

gy rv rosi fi kk nyvt runk m eml ki k rnyezetben a k ls rp d u 6 8 sz m alatt tal lhat
Gyárvárosi Fiókkönyvtárunk műemléki környezetben, a Külső-Árpád u. 6-8. szám alatt található.
slide15

Kis helyen több mint 11 ezer kötet könyv és folyóiratok. Alapművek, gyermekkönyvek és szórakoztató kötetek sorjáznak a polcokon. Fiókkönyvtárunk e-Magyarország pontként két számítógépen biztosít mindenki számára ingyenes Internet-hozzáférést.

slide16

Ha megtetszett valamelyik fiókkönyvtárunk, ne feledje: meglévő, érvényes olvasójegyével a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár bármely részlegének szolgáltatásait igénybe veheti! Egy beiratkozással bármelyik fiókkönyvtárból és a központi könyvtárból is kölcsönözhet! Szeretettel várjuk!

GYŐR, 2011