687 a lenyugv nap im ds gra ihlet n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
687. A lenyugvó nap imádságra ihlet

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

687. A lenyugvó nap imádságra ihlet - PowerPoint PPT Presentation


  • 61 Views
  • Uploaded on

687. A lenyugvó nap imádságra ihlet. 1. A lenyugvó nap imádságra ihlet, És nem rettegtet az éj. A vágyteli szív mindjárt megnyugvást lel, A hit biztat, hogy „Ne félj!” Az ég csillagtengerén át Hitszemünk a mennyekbe lát, S álmunk így szép, hisz csak pillanat még És látjuk a szép hazát!.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '687. A lenyugvó nap imádságra ihlet' - eden-dodson


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

1. A lenyugvó nap imádságra ihlet, És nem rettegtet az éj. A vágyteli szív mindjárt megnyugvást lel, A hit biztat, hogy „Ne félj!” Az ég csillagtengerén át Hitszemünk a mennyekbe lát, S álmunk így szép, hisz csak pillanat még És látjuk a szép hazát!

slide3

2. Ott feledés vár minden sóhajunkra, És észbe sem jut mi fájt! De fennmarad majd, hogy az üdvünk Ura, A jöttünkre mennyit várt! Mély álmunkból Megváltónk költ S már nem köt a bűnnel telt föld! A szép, örök nap imádságra ihlet, S a menny békéje betölt!