slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
El airsoft

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

El airsoft - PowerPoint PPT Presentation


  • 148 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'El airsoft' - ebony-blake


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
el airsoft

L'airsoft (de l'anglès, air, aire i soft, suau, aire suau) és un esport o hobby en el qual se simulen enfrontaments armats, utilitzant rèpliques d'armes reals d'ús vigent en la majoria d'exèrcits i cossos policials del món. Aquestes rèpliques solen ser d'escala 1:1 i estan fetes de plàstic o metall. A més els jugadors porten roba de camuflatge, fet que converteix l'airsoft en un esport molt més realista que el seu competidor directe, el "paintball".

El airsoft
historia

L'airsoft nasqué a la dècada dels 80 al Japó, país on les lleis que afecten el control de les armes de foc són possiblement unes de les més severes del món, de manera que la posessió d'armes de foc és extremadament difícil, per no dir impossible. Aquesta impossibilitat, juntament amb la necessitat per part dels aficionats a les simulacions bèl·liques i als wargames, aconseguiren que alguns empresaris comencessin a dissenyar rèpliques perfectes d'armes reals, les quals disparaven amb petits impulsos d'aire boles de PVC de 6 mm.

Historia
materials
Materials
  • Unes ulleres especial
  • Una replica
  • Boles biodegradables
  • Roba de camuflatge
  • Botes
  • Tot lu demes es secundari el imprescindibles es lo de dalt
ad