Елена Мијов
Download
1 / 5

????? ????? - PowerPoint PPT Presentation


  • 203 Views
  • Uploaded on

Елена Мијов. Лични податоци. Име,Презиме Елена Мијов Адреса Ул. Јужноморавски бригади 2 бр 51 Скопје Телефон 07 5/953-266 Mail elena_mijov@hotmail.com Државјанство Македонско

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '????? ?????' - destiny-mcgowan


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
6024099

Елена Мијов

Лични податоци

Име,Презиме Елена Мијов

Адреса Ул.Јужноморавски бригади 2 бр 51Скопје

Телефон 075/953-266

Mail elena_mijov@hotmail.com

Државјанство Македонско

Датум на раѓање 01.02.1989

Пол Женски

Брачен статус Мажена


6024099

Средно образование

Име на институција ДСУПУ,,Лазар Личеноски’’-Скопје

Датум 2003/2007

Основни предмети

Обликување на ентериер и мебел,Конструктивно технолошка подготовка,Цртање и сликање,Акт со пластична анатомија,Моделирање,Историја на уметност,Декоративно писмо,Дизајн продукт со технологија

Здобиена титула Техничар за дизајн на ентериер и мебел

Високо образование

Име на институција Американ Колеџ-Скопје

Датум 2007/2010

Основни предмети

Елементи на проектирање,Теорија на форма,Методологија на дизајнирање,Архитектонско проектирање,Основи на дизајн на ентериер,Стилови во ентериер,Проектирање на стамбени згради,Дизајн на индивидуални стамбени објекти

Здобиена титула Архитект инженер

Високо образование

Име на институција Европски Универзитет-Скопје

Датум 2010/2011

Основни предмети

Ентериер,Илуминација на ентериер,Фотографија и мултимедија,Индустриски дизајн,Дизајн на колективни стамбени објекти

Здобиена титула Дипл.Дизајнер на ентериер


6024099

Високо образование-Магистратура

Име на институција Европски Универзитет-Скопје

Датум 2011/

Основни предмети

Дизајн анализа,Современа уметност,Дизајн концепт,Сценографија,Методологија на истражување,Ентериер дизајн,Индустриски дизајн

Здобиена титула Во подготовка...

Пракса

Име на институција Design Fantasy-Скопје

Датум 2009/2010

Главни активности

и одговорности

Дизајнирање и расклопување на мебел,Ентериерни решенија

Работно искуство

Име на работодавачотDogan Design-Скопје

Датум Maj2010-Август 2012

Главни активности

и одговорности

Изготвување на финално дизајнерско решение на мебел за тендер на ЈЗУ Центар за Јавно Здравство,Дизајнерски финални решенија за мебел за клиентела

Работно искуство

Име на работодавачотHanzakeramica-Скопје

Датум Октомври 2012-Јануари 2013

Главни активности

и одговорности

Продажба на санитарија и плочки,изготвување на фактури и прием,одговорност за роба,дизајнирање на финални решенија за купатила и кујни


6024099

Работно искуство

Име на работодавачотGemmaInzenering-Скопје

Датум Фебруари 2013-Август 2013

Главни активности

и одговорности

Асистент за продажба,Вршење нарачки во странство,изработка на идејни решенија за стамбен и деловен простор,Изработка на понуди за клиентела,Одговорна за прием подготовка и пуштање на Natuzzi,Calligaris,Arte M мебел во продажба и останати италијански брендови,Изработка на флаери за Natuzzi,Изработка на Book за 7-катница за претседателот Ѓорѓе Иванов,Подготовка за излагање на брендот Natuzziза саем за мебел,Изработка на технички цртежи,Изработка на рекламен материјал за брендовите Natuzzi,ArteMво весниците на МПМ

Лични вештини и способности

Мајчин јазик Македонски

Друг јазик Англиски

Општествени вештини и способности

Комуникациски вештини,одговорна,човек од акција,тимски играч,амбициозна,

темпераментна,флексибилна и динамична со желба за брзо учење,

постојана надградба и усовршување,

Лидерство(стекнато од проектите на работните места),Организациони

способности-проекти задачи,одлични искуства во работење со тим

и на проекти и раководење на истиот,Следење на пазарот,

градење и одржување на релации со клиенти,Превземање на активности за

Унапредување и зголемување на продажбата


6024099

Компјутерски вештини и способности

Microsoft Office,AutoCad,Sweet Home 3d,Adobe Illiustartot,3d Max,PremierePro,InDesign,Lightroom,PinnacleStudio,Sketcup,Home Designer Suite,Internet Explorer

Уметнички вештини и

способности

Цртање,Фотографирање,Изработка на дизајн за амбалажа,визит картички,логоа,изработка на макети,web дизајн

Други вештини и

способности

Активно возење велосипед,ролери,лизгалки,активно планинарење

Возачка дозвола

Б-категорија

Посакувана работа

Постојана работа

Очекувања од идна работа

Да работам во институција каде ќе имам можност за напредување во мојата кариера ,како и да допринесам за напредок на самата институција или фирма и успех во самата работа


ad