slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Underentreprenør

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 11

Underentreprenør - PowerPoint PPT Presentation


  • 71 Views
  • Uploaded on

Underentreprenør Kontraktspart som har påtatt seg oppfyllelsen av en del av de forpliktelsene som omfattes av hovedentreprenørens kontrakt med byggherren NS 8415:2008. Overtakelsesforretning

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Underentreprenør' - desmond-clear


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Underentreprenør

Kontraktspart som har påtatt seg oppfyllelsen av en del av de forpliktelsene som omfattes av hovedentreprenørens kontrakt med byggherren

NS 8415:2008

slide3

Overtakelsesforretning

Kontraktarbeidet overtas av hovedentreprenøren ved overtakelsesforretning. Overtakelsen skjer samtidig med byggherrens overtakelse.

slide4

Ferdigstillelse

Når underentreprenøren gir melding om når kontraktarbeidet blir ferdigstilt, kan begge parter innkalle den andre parten til registreringsforretning. Fra registreringsforretningen skal det settes opp protokoll.

slide5
Virkningen av gjennomført registreringsforretning

Risikoen for kontraktarbeidet går over fra UE til HE

UE skal sluttfakturere HE

slide7

BackUp personell

BackUp Personell har under årene utvidet sin interne kompetanse og har tilpasset seg våre kunders behov for flere tjenester og fagområder. I dag er vi en totalleverandør innen personalutleie, rekruttering og bemanningsentreprise. Vi har i dag 10 kontorer i Norge.

BackUp har under årene utvidet sin interne kompetanse og har tilpasset seg våre kunders behov for flere tjenester og fagområder. I dag er vi en totalleverandør innen personalutleie, rekruttering og bemanningsentreprise.

slide8

Manpower

Vi tilbyr alt fra én enkelt person til større bemanningsentrepriser. Trenger du faste medarbeidere rekrutterer vi dette via Manpower Professional Executive AS. Vårt hovedmål er alltid å kunne tilby fleksible kvalitetsløsninger til de utfordringer våre kunder har.

slide9

Vikarbyråene fosser fram i NorgeMoss Avis

Bare i Moss opererer det nå rundt 20 bemanningsselskaper, mens det på landsbasis finnes 400 - –500 selskaper. Tall fra NHO Service som organiserer 80-90 prosent av bransjen, viser at vikarselskapene omsetter for rundt 12 milliarder kroner. Ved siden av utleie av personell tilbyr bedriftene rekrutteringstjenester og rådgivning i forbindelse med omstillingsprosesser og bemanningsentrepriser.

slide10

Høring – Forslag til tiltak for å sikre at regler vedrørende inn- og utleie av arbeidskraft etterleves

Bemanningsbransjen defineres til å omfatte mer enn bare utleie av arbeidskraft. Formidling/rekruttering av arbeidskraft, outsourcing, bemanningsentrepriser og omstillingstjenester er også en del av bransjen. Utleie av arbeidskraft står for om lag 93 prosent av omsetningen i bransjen, ifølge NHO Service. Bemanningsbransjen kjennetegnes av stort mangfold. Utleide arbeidstakere jobber innenfor en rekke forskjellige yrkesområder med stor variasjon i arbeidsmiljøeksponering, arbeidsvilkår, kvalifikasjonsnivå, preferanser og motivasjon for å jobbe i bemanningsbransjen.